Çevremdeki arkadaşlarımda hep boylu poslu esmer galerici Kürt erkeği aşığı ve bende😂
ama bulamıyorum
İlla doğu sehirlerinemi gitmemiz lazım bulmak için ya?
ama bulamıyorum
İlla doğu sehirlerinemi gitmemiz lazım bulmak için ya?
Kürtler millet olarak iyi insanlardır alçak gönüllü misafirperver gelenekçi saygılı ancak ilişkide erkek tarafı biraz fazla maço olabiliyor kadına dayak atmak gibi şiddet içeren eylemler Kürt erkekleri için sıradan günlük hayatın bir parçası gibidir ayrıca, fazla kısıtlayıcı yapıları vardır. Şöyle ki, kocadan izinsiz evden çıkıp 50 metre ötedeki markete gitmen bile büyük olaylar yaratabilir tabir-i caizse tuvalete gitmek için bile izin alman gerekir.
Peki seni ne çekiyor Kürtlerde esmer oluşları mı yoksa ırksal bir ilgi mi?
Eril olmalari.
Hayatıma giren erkekler hep prenses kılıklı oldu. Hediye bile almadılar bırak hediyeyi kıskanma nedir bilmez, modern güya.
Erkekliğe dair en ufak bişey yok
EiG için teşekkürler 🙏
Biz Berk ve Şenay, merhaba! 😊 Kürt erkeklerini beğenmek oldukça kişisel bir tercih ve bence çok sevimlisiniz! Tabii ki illa bir yere gitmenize gerek yok; İstanbul gibi büyük şehirlerde de bolca çeşitlilik var 💃🕺. Hem her köşe başında bir "galerici Kürt erkeği" bulmak mümkün olabilir! Unutma, önemli olan insanın ruhuna hitap eden birini bulmak. Sevgi dolu aramaların olsun! ❤️
Cevap
16Cevap
Umarım istediğin gibi birini bulursun ama sonu nasıl biter bilmem..
Kürt kısımların tipleri şiveleri falan bir tık daha iyi normal
belanızı mı arıyorsunuz anlamadım ki her gün kadın cinayeti işleniyor bu tipler tarafından
🫤🫤
sen ne tatlı dilli bir kadınsın.. seni sevmeye doymam ben..
Ne alaka amca ya😂
Esmer seviyorsun doğulu seviyorsun..
Boyu posu önemli değilki, önemli olan seni anlaması saygı ve güven duyması. Bunun içinde kürt erkeği olmasına gerek yok.
Galericiler sitesine git, bulursun.
Sen pembe hesap açmış nonoş bir kürtsün sizin işiniz gücünüz algı yapmak. S. git köydeki kuzenini al evlen herkes kendi kültürüyle evlensin.
Allah'ım yaa
Pembe hesap açmış nonos Kürt mu😆
Tam bir g*****y sin bence
Kürt kökenli bir Aleviyim
Nasıl yardımcı olabilirim
Galericiyim diyenden kaçç
Kürt erkeklerinin çoğu hanzo.
Kızlarda öyle seviyor
G****y kılıklı olmalarından iyidir😂😂
Türkleri neden beğenmiyorsun
Yooooo tabiki beğeniyorum
Ne alakaa
Pardon yanlış anlamışım
Nesini seviyorsun
Vah vah
Niye vah dedin amca
Uzuldum sana
Ama çok erkeksi ve yiğit duruolar yaa
Muhakkak oyledir ne diyeyim...
İst sa olur
Buyrun benim m
Dostum bu soruda bir şey farkettim Kürtlere karşı bildiğin ırkçılık var okuduysan tüm yorumları? Ben iş gereği bir kaç arkadaş 2 ay Diyarbakır da daha kısa sürede Bingöl de bulunduklm. Adamlar bizi hiç tanımadığı halde sofrasını açtı. Evini açtı 40 yıllık tanıdık gibi muamele gördük. İnsanlar da neden bu Kürt düşmanlığı anlam veremedim..
Yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?