Yüz tüylerinizi Ne ile alıyorsunuz?

Kızlar ne olur yardımcı olun gerçekten delirmek üzereyim benim Yüzüm Aşırı Hassas , Beyaz tenliyim tuylerimde cok siyah. onun için yüzümdeki Tüylerden Çok rahatsiz oluyorum ilk olarak kuaförde agda ile Denedim agda yüzümde. Sivilce yaptı ve tabi birde leke yaptı yüz tüyü derken tüm Yüzden bahsediyorum faul kısmi Yanak kısmı Alın kısmı. Falan herneyse sonra iple Denedim. İple hiçbir Sorun yok Ne sivilce yapıyor ne bir leke Sadece çok hızlı Çıkıyor ve tabi kuaförler Laf söylüyor Milyon tane kuaför Değiştirdim ama Kimse tum yüzü İple Aldırmak İçin uğraşmak istemiyor Bende yıldım kendim Alıyım dedim ama faul ve yanak kısmını alamıyorum yani kendim alamıyorum insanlara bakıyorum hepsinin yüzü pürüzsüz nasil alıyorlar merak ettim cevremden birine Sordum Oda Bana Ustura dedi Sadece 1 kere Usturayı Sürekli Dezenfekte ederek Tüm yüzümü Aldım sivilce falan çıkmadı ama. Bu sefer sert Çıktı yani yüzüme dokunduğumda Çok sert çıktığını farkettim o kadar yöntem. Denedim ki Eskiden yüzümde Hiç sivilce yoktu şu an çok kötü halde Deneye deneye Yüzümü Mahvettim bana bir yol söyleyin siz Kendi Yüzünüzü alabiliyormusunuz İple veya bunun icin bir alet var mı yoksa tek ben mi Beceriksizim (çok acele yazdim. Yazım hatalarına. Takılmayın lütfen) veya. Direkt. Soyle. Sorayım siz. Yüzünüzü Ne ile Alıyorsunuz?

Yüz tüylerinizi Ne ile alıyorsunuz?