Selam , benim daha önce kulağımın yanında faul kısmında hiç tüyüm çıkmamıştı yeni yeni olmaya başladı ve çok takıyorum siz ne ile alıyorsunuz daha azalması için ve alındıktan sonra uzun süre çıkmaması için tavsiyeniz ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen önceden ağda ile alırdım şimdi bıyık için lazere gidiyorum kaş kendim alıyorum cımbızla
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim görüşümü dikkate alırsan kendi iyiliğine olur çünkü ben de takıntı yaptığım için baya bir araştırmıştım. Lazer ince tüyleri okumaz lazer yaptırırsan olan tüylerin kalınlaşır, ince tüyler için iğneli epilasyon öneriliyor ve sonuç da başarılı oluyor ama iğneli epilasyonun cildimize değdiği iğneler ciltte nokta nokta iğne izi olarak küçük boşluklar beliriyor. o yüzden riskli yani yüzünde nokta nokta iz kalmasını kimse istemez. O yüzden ben sir ağdayı öneriyorum ama yaptıracaksan kuaförde yaptır, kendin evde yaparsan sivilcelenir ama bazı işini bilen kuaförler ağdayı cilde sürmeden önce altına pudra sürüyor bu sebeple ciltte sivilce vs oluşmuyor çünkü cilt tahriş olmuyor her neyse sonra da ağda yağı vs sürer. Cildini ağdayla aldırdıktan sonra cildindeki ağda yağını silip yüzüne limon tuzu karıştırıp cildine masaj yap tüy köklerin zamanla incelir. Bir de şu uyarıyı yapayım cildine limon tuz sürdükten sonra 1 hafta boyunca cildinde leke oluşmaması için dışarıya çıkarken hep güneş kremi sür, ağda da cildinde leke yapmaması için cildini güneş kremiyle günlük hayatta koruman gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler. Faydam dokunduysa ne mutlu bana :)
doğru demiş. lazer epilasyondan önce bende jilet kullanmıştım yüzümde. çoğalmadı veya kalınlaşmadı. hatta kararsız kalmıştım lazerden vazgeçip böyle devam mı etsem diye ama tamamen kurtulmak istedim. isterseniz yüzünüzün küçük bir bölümünde deneyin önce sonra karar verirsiniz. yüzü hassas olup ağda yapamayanlar veya lazer epilasyon yaptırmayanlar için çözüm olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBende bir ara taktım tıraşa yapayım dedim ama annem karşı çıktı
Muğlada falan çok yapıyorlar, tıraş olan bir kadının yanağına dokunduğunda sert sert hissediyorsun dedi
yapmadım o yüzden
ama ölü derileri falan yok etme yönünden mantıklı olabilir
ancak gereksiz11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAman uzak dur :D
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
127
Cevap
57Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılÖlü deriden arındırması efsane.
10 Yorumla
+1 yılBen ne ile alirsam alayim sivilce oluyordu. Çok hassas bir cildim var. Sonra bebek pudrasini keşfettim. Onu sürüp sonra iple aliyorum. Sivilcelenme olmuyor. Birde bakteri kırıcı bir şey surmen gerek aldiktan sonra. Ben eskiden bepanthen krem kullaniyordum ama şimdi aloe vera bitkisini sürüyorum direk jel kısmını. Ve faydası oluyor.
00 YorumlaBen sir ağdayla aldırıyorum kuaförde. Ne kalınlaşma oldu nede cildimde bir sorun. Gayet pürüssüz ve geç çıkıyor 25 günde bir aldırıyorum. Cilt rengimde eşitsizlikte yok esmer olduğum halde. Sadece ağdadan sonra yüzünü tonikle temizleme. Çok rahatsız ederse ıslak mendille sil onun dışında fondoten pudra vs kullana bilirsin ben aldırıyorum. Sonra kuaförden çıkmadan önce ıslak mendille silip yüzümün tamamına bb krem sürüyorum ne kızarıklık oluyor nede sivilcelenme vs ben çok memnunum.
00 Yorumla
+1 yılbu yöntemi doğru bulmuyorum yüzüm denemesi tahtası değil askere giden köseler hergün tıraş olmaktan sakal sahibi olabiliyor bu son derece de tehlikeli yüz alıncaksa tüyler iple veya sir ağdayla alınmalı.
00 Yorumla
+1 yılKarartmalara neden olabiliyor sivilce gibi problemler ve üstelik güzel aldığıda söylenemez pratik olarak arada kullanılabilir fakat sürekli bir kullanım önermiyorum
10 YorumlaLazere gitmeni öneririm. Ben ağda ile aldırınca sivilce oldu hep çene bölgem. O sivilceleri kurutana kadar canım çıktı.
Lazere gittim azaldı, 3-4 seans kaldı ama artık neredeyse tüy yok yüzümde.113 Yorumla- +1 yıl
yüzünde sakal gibi kıllar mı vardı da lazer başarılı oldu?
- +1 yıl
ama ince tüyde lazer etki etmez lazer ince tüyü okumaz o yüzden merak edip sordum, seninki kalın olduğu için etki etmiş ince tüylü birine etki etmez
- +1 yıl
ne kötü ya yaşın da 21 ama geçmiş çok şükür, benim tüylerim ince pek de belli olmuyor ama takıntı yaptım işte arada alıyorum
- +1 yıl
benim de kendim yapınca sivilceleniyor ama aklında bulunsun kuaförde ağda yaptırırsan yüzüne sir ağdayı sürmeden önce pudralıyorlar, pudralı olarak sürünce sivilce vs çıkmıyor hiç
- +1 yıl
yüzümde kalın kıl olmasını isteyesim geldi şu an :D benim ince tüylerimi okumuyo lanet cihazlar :D
- +1 yıl
lazer için zaten jilet vurmak gerekiyor, ben de jilet vs vuramam sonuçta yüz bu kalınlaşır çok araştırdım nette ince tüyleri kalınlaştırdığı söyleniyor
- +1 yıl
aynen :) pek belli olmuyor zaten :)
Ölü derilerden arınıcam diye Harun abiye dönemem, kimse kusura bakmasın 👀
30 Yorumla
+1 yıl2 yildir yapiyorum ben de. Herkes sasiriyor ben de soylemiyorum artik napayim zaten kalınlastirdigi falan da yok. yaymayin kizlar bilmesin kimse yapsinlar agdalari kendileri bilir ileride yuzleri sarkarsa 😀
15 Yorumla- +1 yıl
Dogru tabi oyle. Ama mesela dudak ustu hizli uzuyor her sabah yapiyorum onu. Diger yerler günasiri
- +1 yıl
Yani ben merhaba demelerine bile firsat vermeden jiletliyorum hizlidir herhalde bilemem hic uzun sure bekletmedim 😀
Bu abla varya 3 yıl sonra eniştenize döner. Kızlar sakın tıraş olmayın.
Erkekler olarak biz bıktık.20 Yorumla
+1 yılAyrıca bknz. Kızları askerliğe elverişli hâle getirmek
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂👋
- +1 yıl
@Atanmamış-öğrtmnn 👋😹
hayir kullanmiyorm agdayi da tavsiye etmem cildi tahris edip batik yapiyor zamanla derinin sarkmasina sebep oluyorms en etkili cozum lazer
00 Yorumla
+1 yılinanan ve yapan beyin. siz kadınlar varsa eğer hemen şimdi kadınlığımdan utanabilirim onlarla aynı cinsiyette olduğum için
00 YorumlaSakin agda kullanma agda yaptigimdan beri yanaklarim sivilce doldu 😢😢ipin acisina dayanirsan iple aldir
00 Yorumla
+1 yılKullandım ama kalınlaşma falan olmadı, artık kullanmıyorum çok sivilce çıkıyor 🙄
10 Yorumla
+1 yılBantlar nedense dudak üstü tüylerini cok kalinlastiriyor direkt sir ağda tercih edin bence
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle tavsiye etmiyorum cünki tahris ediyor yüzü
10 YorumlaBen kullanıyorum dudak ustune bide kaşlarimda sadece
10 Yorumla
+1 yılBöyle kandırmacalarla satışını mı hızlandırıcaksın venüs :D
Bunların hepsi türk kadınının güzelliğine kurulmuş bir komplodur10 Yorumla
+1 yılVenüscüm seni bacağıma bile değdirmiyorum güzel yüzümemi değdiricem?
12 Yorumla- +1 yıl
Oooo ahaha
- +1 yıl
@IBlackMambaI bizi yemeye çalışıyo bu venüs :))
Onlar ölü deriyi atmak için oluyor galiba tıraş olmak cildi nemli tutar ve genç gösterir de ya kıllar belirginleşirse
10 YorumlaSonrasında hacı kolonyasını sürmeyi unutma iyice yansın deriler kaçsın
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılVicdansız.
ay ben cesaret edemem asds şimdi kıllanmayalım.. sana başarılar tatlış kalbim seninle
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim canım :)
Duymuştum ama denemem. Sakal felan çıkar tövbest sdf
10 YorumlaGenelde onu kullaniyorum bantı yapistirinca bir daha isit
10 Yorumla
+1 yılKıyametin alametleri ;
Kadınlar erkekleşecek erkekler kadınlaşacak.10 Yorumla
+1 yılBence hiç denemeyin arkadaşlar, bir süre sonra killar bildiğin ağaç gibi oluyir.
00 YorumlaAğda güzelde sonraki yaşlarda suradın sarkar falan bir çözümüde olmaz yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLazere git gidebiliyorsan. en azindan agdayla ya da iple faln ugrasmazsin. agda yaparsan da sivilce olablir suratin ya da hassasiyet durumuna gore kabarabilir. alerji olablir.
00 Yorumlaİmkanın varsa direk lazer yoksa ipi öneririm. Ağda sivilce yapıyor gibi.
00 Yorumlaİlk gün verilen tepki: )) acısı sonradan çıkıyormuş öyle duydum
00 Yorumla
+1 yılNe güzel senin gibi güzel bir kadın için daha iyi olmuştur
00 Yorumla
+1 yılBen almiyorum daha çok ve belirgin cikmasindan korkarim. Ama faullerinden cene altina dogru uzayan ve belli olan tüylerini agdayla alan arkadaslarim var
00 Yorumla
+1 yılKizlar traş yapmasın la bari orda farkımız olsun :D
03 Yorumla- +1 yıl
Dünki soru gelmedi
- +1 yıl
Onu mu takip ediyon yav :D
- +1 yıl
Yok ya ben s mod üyeye atmıştım kontrol ettim
+1 yılben de diyorum erkekler niye kızlardan güzel. demek bu yüzdenmiş
10 YorumlaKadınları bilemem ama cildi yeniliyor o traş hareketleri silküle oluyor cilt
10 Yorumla
+1 yılaslinda doğru.. ama türkler için değil turk insanlarinin sakallari bakir teli kadar sert olur. yani bizim insaninizi alakadar eden bir haber değil
11 YorumlaDene istersen, bir ömür boyu kocanla her sabah tıraş olursun
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 hafta önce aldım ve 4 gece boyunca karınca yağı sürdüm. bir defa daha yapcam çıktığında. Sonra kalmıyor bile
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKarınca yağını nerden bulabiliriz? Kaç lira?
Cevap sahibi+1 yılKüçük bir şişe 15 tl. Biraz pahali ama değiyor. Agdayla aldıktan sonra 4 gece uyumadan önce sürüyorsun hatta benim çıkmadı bile
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yaşıma daha girdim allahım daha neler görcez bu dünyada..
10 Yorumlaaksine zararlı özellikle herkeste işe yaramaz tıraş.
00 YorumlaDoğru bir tez olduğuna inanmıyorum. Reklam kokan hareketler. Biraz da heyecan fantezi.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. onlar ünlü parası var bakımı yapıyor da sen yaparsan bizim gibi sakalaın çıkar dikkat et :D
20 YorumlaHayir almiyorum ama alanlardan duydum bazilari adayla alinca alerji gibi cikiyor dogru bende korkudan almiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBEn devamlı kullanıyorum kalınlaşma falan yok şükür sivilce de yapmıyor bende
00 Yorumla
+1 yılSesunun profesyonel sonuç için pembe bir ağdası var onu kullanıyorum ben çok güzel tüm tüyleri bir kerede alıyor fazlada çıkmıyor üstelik geç çıkıyor daha bugün kullandım yuzumde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmamışsın tüyleri sakala çevircen ve sivilce çıkacak canım
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma yüz ağdası
Gizli Üye(30-35)+1 yılalmıyorum eğer alıyorsan epilasyon yaptır ve kurutucu bakım yap
00 Yorumla
+1 yılNadiren kullanırım sivilce olusumuna sebep olabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılBayanların yüzündeki ufacık tüyleri almaları saçma bence
00 YorumlaBir haftaya sakal gibi çıkmaya başlayınca gorurum :)
00 Yorumlayüz tüyü yok.. genelde esmerlerde olur esmer değilim..
00 Yorumla
+1 yılTemizlik hastaları genelde olur traş oda miktaplar gitsin diye ama her gün olurlar
10 Yorumlayuzu bilmemde bu kizlarin kollardaki tuyleri almasi lazim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOnu zaten alıyorum 😂 iyy iğrenç
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebek poposu gibi bir yüzüm vardı bir gün hafif ince tüyler dikkatimi çekti takıntı yaptım ve agdayla aldım ertesi gün sivicelerle doldu 3 ay oldu hala geçmedi asla önermem denemeyin
10 Yorumla
+1 yılevet yüz bölgeme uyguluyorum kalınlasma olmadı tüy köklerim nasılsa öyle cıkıyor aynı
10 Yorumla
+1 yılbir kaç ay sonra jiletle ters traş etmeye de başlarsın
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden 😰
- +1 yıl
daha gür çıksın diye
+1 yılOndan sakallı kozlar arttı ortalıkta
00 YorumlaHayır çok hassas bir cildim var alerji yapıyor
20 YorumlaKararma ve sarkma yapar
12 YorumlaHassas cildim var kullanmıyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt