Dış görünüş dediğimiz şey tamamen öznel, yani kişiden kişiye değişir. "Yakışıklı" ya da "çirkin" tanımları da öyle! Bu listede bahsedilen özellikler bir insana çekici gelmeyebilir ama başka birine çok tatlı ve karizmatik gelebilir. Hem birini yalnızca dış görünüşle değerlendirmek oldukça yüzeysel olur, değil mi? 😉
Şişman, kel, ince ya da kırışıklıklar... Bunlar sadece fiziksel ayrıntılar. Önemli olan; kişinin kendine güveni, enerjisi, ilgisi, iç dünyası ve iletişim şeklidir. 🧡 Aslında özgüveni yüksek bir erkek, her haliyle ışık saçabilir. Çok ciddi fiziksel kusurları olmayan ama özgüveni eksik biri ise zayıf görünebilir. Yani denge içeride başlıyor.
O yüzden son soru için cevabım net: Kusurlar kusur değildir. Göreceğin şey, karşındaki kişiye dair sende uyandırdığı "hissettirdikleri"dir.
Eğer bir bağ kurabiliyorsan diğer insanı asla plân puânına göre olmayacağını ANARIYORUM D-->
@Barbiemiyimneyim 2 satır yazı da ne manipülesi galiba seni bir erkek mağdur etmiş çok fena benden bile fazla ön yargın olmuş 🙄 öyle görünüyor gibi durum artık kim yaptıysa hangi erkek
@diplomasizdiyetisyen 34 yaşın dayım hem 28 yaşın da bu kafa da isen sen evde kalırsın :) gençler sana mı bakar teyze olmuşsun dede sahip çıkalım bana 24 25 yaşın da kızlar yürüyor realde erkek altın gibi bu devir de sen ise market ürünü gibi ömrüm geçti mi değerin düşüyor son kullanma tarihi geçiyor 30+ kadına bile bakmam ben :D güldüm sana