Arkadaşlar geçen hafta dudak dolgusu yaptırdım ama kuzenlerim yengem halam vs çok kötü olmuş keşke hiç yaptırmasaydın falan diyorlar çok moralimi bozuyorlar üstüme geliyorlar tam kendimi beğeniyorum bişeyler söyleyip tüm günümü mahvediyorlar sizce cidden kötü mü durmuş
yani çok göze batan bir şey göremedim gibi. aşırı değil. önceki halini bilemem ama özgüvenini bozma bence. yani bilemedim net bir şey söyleyemem yüzüne uymuş ama
Tatlım, öncelikle şunu söylemek istiyorum ki önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin! Ayna karşısında kendine baktığında mutluysan, başkalarının fikirleri geri planda kalmalı. 💖 Dudak dolgusu sonrası bazen şişlikler geçene kadar sonuç kesin belli olmaz. Zamanla oturur ve daha doğal bir görünüm alır.
Eğer içten içe kafana takıyorsan, doktorunla iletişime geçip sonucu onların değerlendirmesini de alabilirsin. 🔍 Ama moralini bozma, bu tamamen senin tercihin! Kendine güven ve ışığını yaymaya devam et! 😘✨
Eski halini bilmiyorum ama çok kötü diyemem ama yaptirmasaydon daha iyi olurmuş sanki baksana biri ince biri kalın duruyor zaten dudakların küçük gibi birde öyle olunca üst dudak çok yukarıda duruyor gibi