Güzellik & Bakım Bu hanımefendiyi yaratan rabbime hamdu senalar olsun haksızmıyım? Nobody07 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tanrımız yapıyor bu sporu Güncellemeler7 ay Kiss of life - buda ikimizin şarkısı sen açma çocukların uyanır Güncellemeler7 ay Aşkım seni çok seviyorum bemimle bu ömrü paylaşırmısın seni çok seviyorım Bu hanımefendiyi yaratan rabbime hamdu senalar olsun haksızmıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
aceleon Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 7 ay haksızsın.gayet normal bi kadın güzel olmaya güzel ama abartttığının çeyreği kadar bile değil. 0 2 Yorumla Nobody07 7 ay Siz öyle sanın ben bununla evlenicem ya tr ye kaçırıcam kızı Yorumla aceleon 7 ay tamam düğününe çiçek göderirim. Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% 7 ay Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı. İnançları Ti'ye alan bu soru neden hâlâ kalkmadı? Modların hepsi uyuyor mu? @ksBence @KızlarSoruyor 0 1 Yorumla Nobody07 7 ay Bi boş hapma kral ya Yorumla
LordOfDebugra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 7 ay Bizim olmadıktan sonra hiçbir anlam ifade etmiyor 0 5 Yorumla Nobody07 7 ay Bence varlığı bile yetiyor benim olmasada olur. Ama keşke olsa Yorumla LordOfDebugra 7 ay Red yemeye değer Yorumla Nobody07 7 ay Red yemeye değer ne. Ölmeye değer ölmeyeee. Ben zaten boşa yaşıyprum değerli bir şey için ölmüş olurum Yorumla LordOfDebugra 7 ay Kardeşim sen çok kadın onaylı yaşıyor musun gibi geldi redpill cemaatine katıl alt tarafı kadın senden değerli değil Yorumla Nobody07 7 ay Ya abicim ben jiçbir kadına düşmedim buna düştüğüm gibi Yorumla
bluegreennn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 7 ay Bu sitede bile en az 20 kız bulurum bundan güzel 0 1 Yorumla Nobody07 7 ay Ya abi bırakın allah aşkına benimle dalga geçmeyi Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Bu insan değil. 0 3 Yorumla Nobody07 7 ay Melek melek Yorumla Tersdönenvenüs 7 ay Melek görse kıskanır. Yorumla Nobody07 7 ay Ağzına sağlık Yorumla
ICΔRUS Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 7 ay bahareu969 profil fotosu buna on basar. 0 1 Yorumla Nobody07 7 ay O kim bilmiyorum ama mümkün değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Verecekse varım 0 2 Yorumla Nobody07 7 ay Ya olm verecekse merecekse hayırdır hasım oluruz Yorumla Cevap sahibi 7 ay Paylaşacaksın seve seve Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Tanrişkonun hurileri 😆 0 10 Yorumla Nobody07 7 ay Kral bu kız harbiden huri olur ya. Bir insan bu kadarmı çekici olur ya Yorumla Cevap sahibi 7 ay Evet çok güzel kız hakkaten bende beğendim Yorumla Nobody07 7 ay Bu kız benim olsun 5 milyon lira borcum olsun be Yorumla Cevap sahibi 7 ay Olsun olsun daha güzelleri olsun kanks Yorumla Nobody07 7 ay Daha güzeli yok işte kanks bu en güzeli allahım bunu bana nasip et ya rabbi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ayhh tamam senin olsun inşallah subaneke dinimiz amin 😂 Yorumla Nobody07 7 ay Amin amin amin Yorumla Serok_ez 7 ay Valla kanks hiç güzel değil ben makyaj yapsam ben bile bunu geçerim mk Yorumla Nobody07 7 ay @Serok_ez yorumu sil kral benim kafamı bozma ya Yorumla Serok_ez 7 ay Yo Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Yapıyor ama sana vermiyor ağla 0 1 Yorumla Nobody07 7 ay Harbi bitiyorum bu kadına ya normalde kimsede beni etkileemz Yorumla
deniz88s Takip Et Xper 1 Yaş: 39 7 ay Dua şaka malzemesi olmaz. 1 5 Yorumla Nobody07 7 ay Şaka değil hanımefendiciğim bunu çok ciddi içimden söylğyorum hatta insatdan yazdım kıza Yorumla deniz88s 7 ay Bir gün Allah'a gerçekten yalvarmak zorunda kalırsanız beni anlarsınız. Yorumla Nobody07 7 ay Çok şükür inancım yerinde Yorumla deniz88s 7 ay İnancı olmayan biri için bu uyarının bir önemi yok zaten. Ben naçizane bir tavsiye verdim. Dinin ucundan kenarından bile şaka olmaz. Din basit şeyler için malzeme edilemez. Karar sizin. Hepimiz bu hataya düşüyoruz ama dikkat etmek zorundayız. Yorumla Nobody07 7 ay Tamam teşekkürler Yorumla
Serok_ez Takip Et Xper 5 Yaş: 24 7 ay Kanks 5 milyon verseler almam bunu 0 2 Yorumla Nobody07 7 ay Ya abi uyu yarın okula git allah aşkına Yorumla Serok_ez 7 ay Okul biteli çok oldu kanks Yorumla
feptember Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Bu kim 0 3 Yorumla Nobody07 7 ay Kendisi gönlümü fetheden prenses olmakla birlikte heryüzünün gelmiş geçmiş ve gelecek en güzel hanımefendiciği Yorumla feptember 7 ay LQÖFPEÖFPWÖFPWÖDPWÖFPWÖDPWÖD yazık lan Yorumla Nobody07 7 ay Bu kızı düşünürken cüzdanımda madeni 5 tl ile bakıştım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Sacmlamayi kes dinle alay edilmez 1 1 Yorumla Nobody07 7 ay Alay etmiyorum övüyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Haklısın 0 2 Yorumla Nobody07 7 ay Değilmi ya Yorumla Cevap sahibi 7 ay Aynen Yorumla
Шиншилла Takip Et Xper 1 Yaş: 125 7 ay Mıyım ayrı... 0 1 Yorumla Nobody07 7 ay Konu mıyım ın ayrı olması dwğil konu bu kızın benden ayrı olması Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
haksızsın.
gayet normal bi kadın güzel olmaya güzel ama abartttığının çeyreği kadar bile değil.
Siz öyle sanın ben bununla evlenicem ya tr ye kaçırıcam kızı
tamam düğününe çiçek göderirim.
İnançları Ti'ye alan bu soru neden hâlâ kalkmadı? Modların hepsi uyuyor mu? @ksBence @KızlarSoruyor
Bi boş hapma kral ya
Bizim olmadıktan sonra hiçbir anlam ifade etmiyor
Bence varlığı bile yetiyor benim olmasada olur. Ama keşke olsa
Red yemeye değer
Red yemeye değer ne. Ölmeye değer ölmeyeee. Ben zaten boşa yaşıyprum değerli bir şey için ölmüş olurum
Kardeşim sen çok kadın onaylı yaşıyor musun gibi geldi redpill cemaatine katıl alt tarafı kadın senden değerli değil
Ya abicim ben jiçbir kadına düşmedim buna düştüğüm gibi
Bu sitede bile en az 20 kız bulurum bundan güzel
Ya abi bırakın allah aşkına benimle dalga geçmeyi
Bu insan değil.
Melek melek
Melek görse kıskanır.
Ağzına sağlık
bahareu969 profil fotosu buna on basar.
O kim bilmiyorum ama mümkün değil
Verecekse varım
Ya olm verecekse merecekse hayırdır hasım oluruz
Paylaşacaksın seve seve
Tanrişkonun hurileri 😆
Kral bu kız harbiden huri olur ya. Bir insan bu kadarmı çekici olur ya
Evet çok güzel kız hakkaten bende beğendim
Bu kız benim olsun 5 milyon lira borcum olsun be
Olsun olsun daha güzelleri olsun kanks
Daha güzeli yok işte kanks bu en güzeli allahım bunu bana nasip et ya rabbi
Ayhh tamam senin olsun inşallah subaneke dinimiz amin 😂
Amin amin amin
Valla kanks hiç güzel değil ben makyaj yapsam ben bile bunu geçerim mk
@Serok_ez yorumu sil kral benim kafamı bozma ya
Yo
Yapıyor ama sana vermiyor ağla
Harbi bitiyorum bu kadına ya normalde kimsede beni etkileemz
Dua şaka malzemesi olmaz.
Şaka değil hanımefendiciğim bunu çok ciddi içimden söylğyorum hatta insatdan yazdım kıza
Bir gün Allah'a gerçekten yalvarmak zorunda kalırsanız beni anlarsınız.
Çok şükür inancım yerinde
İnancı olmayan biri için bu uyarının bir önemi yok zaten. Ben naçizane bir tavsiye verdim. Dinin ucundan kenarından bile şaka olmaz. Din basit şeyler için malzeme edilemez. Karar sizin. Hepimiz bu hataya düşüyoruz ama dikkat etmek zorundayız.
Tamam teşekkürler
Kanks 5 milyon verseler almam bunu
Ya abi uyu yarın okula git allah aşkına
Okul biteli çok oldu kanks
Bu kim
Kendisi gönlümü fetheden prenses olmakla birlikte heryüzünün gelmiş geçmiş ve gelecek en güzel hanımefendiciği
LQÖFPEÖFPWÖFPWÖDPWÖFPWÖDPWÖD yazık lan
Bu kızı düşünürken cüzdanımda madeni 5 tl ile bakıştım
Sacmlamayi kes dinle alay edilmez
Alay etmiyorum övüyorum
Haklısın
Değilmi ya
Aynen
Mıyım ayrı...
Konu mıyım ın ayrı olması dwğil konu bu kızın benden ayrı olması