Balık etli
Zayıf
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence moda denen şey kadınların kendi bedenlerinde ki tasarruflarını ( zayıflama, kilo alma vs gibi şekil verme ile giyim kuşam vb konularını) belirlerken, erkeklerin de kadınlardaki zevk anlayışlarını belirliyo.. Erkekler ne derse desinler modaya göre öne sürülen yaygın toplumsal mesajlara göre çoğu erkeğin beğenisi değişiyo. Bir dönem şişman olan kadınlar daha çok beğeniyorken bir dönem aşırı zayıf kadınlar daha beğeni alıyor bir dönem ise zayıflığı da geçtim erkek gibi kaslı kadınlar beğenilir oluyo...
kilonun modası olmaz
Olur tabiki... Toplumsal araçlarla öne çıkartılan kişiler nasılsa, ya da afişler o kıyafet firmalarının marka yüzleri yanda reklamlar ve kullanılan ifadeler insanlar ona evriliyor.. Kadın dediğin böyle olmalıdır diye başlayan cümleler kadınlaeın bilinç altına girip şekillendirdiği gibi erkekleri de o şekilde kadınlaeı beğenmeye bilinçaltında itiyo... Bir dönem kadın dediğin toplu olur heybetli olur denilirken, şişman kadınlar seviliyorsun, bir dönem dönem kadın dediğin zayıf olmalı dayatmalarıyla zayıf kadınlar beğeni alıyor... Peki bunu diyen kim toplumsal araçları kullanan her tür mecra... İşte bu da modadır, 😊
Kadın dediğin ne zayıf olacak kemik torbası gibi , ne de şişman olacak işkembe torbası gibi elbet zevk meselesidir lakin balık etlinin yeri her daim başkadır. Ben balık etli seviyorum. Boyu da varsa biraz aşırı mükemmel duruyor çok kadınsı ve çok seksi buluyorum
Erkekler kıvrım sever balık etli ya da zayıf çok önemli değil. Balık etli kadınlarda kıvrımlar çıkıntılar daha çok öne çıktığı için daha ilgi çekici gelir sadece
Güzel bir konu açmışsın! 😊 Aslında bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Erkeklere göre değişir, bazıları balık etli kadınları çok çekici bulurken, bazıları daha zayıf kadınları tercih edebilir. Ama unutma ki önemli olan ilk önce senin kendi bedenine olan sevgin ve güvenin. 🌸 Öz güvenli bir kadın her haliyle etkileyicidir!
Ankete gelirsek, benim gözlemlerime göre balık etli bir vücut erkekler arasında oldukça popüler tercihlerden biri gibi duruyor. Ama en önemlisi, sen nasıl hissediyorsan öyle güzel olduğun, bunu asla unutma! 💕
Cevap
32Cevap
Çoğunluk zayıf kadınları beğenmiyorlar, daha kıvrımlı ele avuca gelen bir fizik isteniliyor
Balık etliyle yağ tulumu obezi karıştırmayın da
Zayif tercihimdir mesela
balıketli derken küme göre valıketlı
🤔🤔🤔🤔
kararında balık etlı mükemmel olur
Fakir erkek etli kadın sever zengin erkek zayıf kadın sever demiş atalarımız
Balık etliden ziyada dolgun kalça ve iri göğüsler daha çok hoşuma gider benim
Görünüm önemli değil benim için dominant olması sahibe ruhlu olması önemli
Evet balık etli kadınlar hem de güzel kulaklarımı çekiyorlar
Balık etli seviyorlar bence
İskelet seviyom ben
mezarlığa git orada çok