Ah şu erkekler bu kadar sevmeseydi balık etli kadınları, ne yapardı estetik doktorları? Malum neredeyse herkesin göğüsler silikon, kalçalar enjeksiyon.😛

Ah şu erkekler bu kadar sevmeseydi balık etli kadınları, ne yapardı estetik doktorları? Malum neredeyse herkesin göğüsler silikon, kalçalar enjeksiyon.😛

Yani şöyle elini attığında avucuna birazda gelecek; kuru kalçalı incecik hoş durmuyor. Şimdi sıkı durun linçlik sözüm geliyor 😅 hiç bir kadın kendisini erkekler beğensin diye makjaj bakım yapmaz ve özellikle göğüs ile kalça büyütmez 😁 kadın daima önce kendisi için süslenir ve bakım yapar dimi! Bizi hep böyle kandırdınız püüüü 😳🙄
Doğrusu bu o silikonlu bu estetikli lafı bi kadınlarda var. Nolmuş öyle ise? Şahsen ben estetikli tercih ederim. Bi kere kadının zihniyeti daha güzel daha seksi olmak yönünde. bu fikir bile hoşuma gidiyor.
Cevap
82Cevap
Hayır ne istediklerini bilmiyorlar genelde evlenip ayrılmış bir erkeğin gücüne muhtaç vücudu artık hiçbir şekilde desteklenmeyecek kadınlara ilgi duyuyorlar Türk erkekleri. Kısacası rahat rahat böyle bir şeyler yapıp daha sonra hiç sebep göstermeden ayrılabilecekleri birini arıyorlar
Balık etli yani kilolu kadınları sevmiyorum
Benim gözlemlediğim kadarıyla uzun boylu erkekler daha çok minyon kadınları , kısa boylu erkekler de daha çok uzun boylu ve balık etli kadınları seviyor. Kadınlar ise genelde ağzı güzel laf yapan, esprili ve vücut geliştiren adamlardan hoşlanıyor
bu kadınlar J. lopez latindir doğuştan kalçası büyük olur latinlerin diğeride Beyonce melez siyahilik , olduğu için zenci poposu büyük olur , diğerleri protez bunlar değil öncesi ve sonrası farklı olanlar estetik. Bir dönem zayıflık modaydı şimdi büyük kalça... balık et dönem dönem değişiyor , kişiden kişiye değişir beğeniler.
Bence öyle. Kuru tahta gibi kızlar benim bile hoşuma gitmiyor biraz ele gelmeli dplgun meme kalça Seksi bi basen bemce daha iyi
Balık zihni açar, beyni güçlendirir, omega 3 4 5 6 7 8 9 10 ... diye de gider bunlar.
Balık iyidir özetle, Balık da Balık, ille de Balık 😉🥰
Yaratılıştan kaynaklı olarak balık etli göbek bölgesi geniş kadınların soyun devamında riski olmadigi için isterlermis en güvenli ureyebilecegi kadın balık etliler
Benim doğal 😅
Bir gun dert yandım su kalça popom erise diye kadının teki amerikan hastanesindeymis biz ozel yag getirip avrupadan enjekte ediyoruz demisti dedim ben kalçadan vereyim 😂
Hayır, daha çok sevmez: Öyle olsaydı dünyanın en beğenilen kadınları "Victoria's Secret melekleri" ve Rus kadınları olmazdı.
Balık etli sevilmezmi ya ayrı bir sempatik geliyolar cidden hani bunu cinsel manada değilde bana ayrı bir şekilde tatlı ve sempatik buluyorum
Kilosu pek önemli değil , dış görünüş geçicidir , aklı selim olan erkek böyle dış görünüşle ilgilenmez , dış görünüşle ilgilenen erkek cinsel anlamda açtır
Kadınlar meyve sepetindeki meyveler gibidir hepsinin tadı farklıdır onun için her kadın güzeldir zayıf olsun şişman olsun
Kimisi balık etli sever kimisi zayıf sever kimisi kilolu... Bu tamamen kişinin tercihleri ile ilgilidir. Tıpkı kadınlarda da olduğu gibi.
Balık etli kadın harikaa alımlı olucak biraz zayıf bana küçük geliyo beli kırılcak nerdeyse😅😅
Fark etmez diyecem sapık sanılacam, yani sevdikten sonra önemi yok demek istiyorum
Kürdan gibi sevmem. Biraz hatlar belli olmalı ama çok kilolu da olmaz.
Benim tercihim değildir, ben zayıf, slim seviyorum
Bizim Türk erkekleri balık etli kadınları daha çok beğeniyor
Kişiden kişiye değişiyor bence herkesin zevki farklı
Kimi balık etliyim diyor ama balina etli neyse konumuza dönelim ben zayıf severim
beyazorkidem balıketli kadına sarıldında ınsan kadına sarıldını hissediyor
Zayıf kadın sevmem, taş gibi balık etli olacak off offf
Yani bakımlı ve temiz olsun isterse şişman olsun fark etmez.. Çünkü kadının sunduğu kokusunun güzelliği ile dişiliğin lezzeti ön planda..
Bana hep balik etlisi denk geldi. Ama asıl istediğim 170 boyunda 55 kilo 60 kilo fit olmasa bile duz ele avuca gelen bi kiz
Erkekler meme ve götü sever ama aynı zamanda orantılı sıkı fiziği severler. Fotoğraftakiler gayet sevebilecekleri fizikler.
Erkekler hala hayatta olan kadınları çok sever bence
Ben ince belli zayıf ve ufak göğüslü kızları daha çok istiyorum ama ufak göğüsler harika yaaaa
Balık etliler daha dayanıklı olur ondan severler
Katılmıyorum. Ben bir tık daha zayıf olanını severim
Bana zeka kırıntısı lazım
Dolgun vücut hat bacak meme hemen herkeste var
Ben incebelli severim bir erkek olarak balıketliye hayır diyorum daha çok incebelli
Valla ben zayif seviyorum ya hafif cikik kalca ve ortaboy gogus olsa yeter.
Hayır ben zayıf seviyorum daha kısa boylu seviyorum 60 kiloda olsa tmmdır:)
Az da olsa, elini attığında ele avuca gelmeli; kemik sesi hoş olmuyor
Zevk meselesi dokununca kemik gelmemesi daha iyi olur
Herkeste öyle değildir her insanın zevki farklı yani
Kişiden kişiye değişir bence benim tercihim zayıf kadınlar mesela
Zayıf da değil çok kiloluda değil hafif balık etli :)
Kilolu olmayacak ama dolgun olacak ama ben zayıf seviyorum 😂
Ele avuca gelsin ama dimi kadın dediğin 😍
Sen nasil daha iyisiini istiyorsan bizde daha iyisini isteriz sana özgü degil
Sevgiyle vücut yağı arasında bir orantı aramak ziyadesiyle saçmalık ve aptallık
İnce ve minyon kadınlardan doyunca, olabilir.. O da , yağ fıçısı gibi değil Kim gibi olacak..
Erkeğinden erkeğine değişiyor bu
Evet 1 numaralardır, zamane memesiz çıtırları ağlasın
Silikonlar sevişirken yana kayabiliyor, dudak silikonlarının şekli bozuluyor. Kadına bakınca güzel, sevişince şaftı kayıyor. Her zaman en güzeli en doğal olanı.
Bir miktar yağlı göbek orta veya hafif kalın bacaklı kim varsa aşırı çekici buluyorum
Zayıf tercih ediliiyorum, seviyorum.
Kişiden kişiye değişir bremın
Balık etli ve dolgun göğüslü
Evet daha çok seviyorum
Evet hafif balık etli kadınlar candır
Sevgimi pek bu belirlemez.
Ben zayıf kız seviyorum
Ikiside değil minyon😁😂
Şahsi fikrim tahta gibi olmamalı ele avuca gelmeli
Yaa çoğu hafif kalcaa göğüs ister ama uzun zayiff kilo vs pek bilmiyorumm
Fit kadınlar daha çok dikkat çeker. S1skolara kimse bakmaz anca ergenler sever onlari. Ve af edersiniz kokuyor kilolu insanlar.
Fotoğraftaki gibi bi turk bul cevap vericem hic görmedim çünkü
Hayır ben sevmiyorum balık etli, ayrıca bu görsellerdekiler balık etli değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?