Dış görünüş önemli değilmiş, para mutluluk getirmezmiş falan filan 😂 yersen tabi 😂🤣 tamam hem zengin olacam hem yakışıklı bir kocam olsun her gün ağlayıp story Atacam 😂😂😂
Aynen ya o laflardan gına geldi 😅 dış görünüş önemli değilmişmiş… hadi oradan 😅 herkes ilk önce tipe bakıyor sonra karaktere sıra geliyor. Para da mutluluk getirmezmiş ama fakirken depresyona girmekle, Maldivler’de kahve içerken üzülmek aynı mı şimdi 😅
Ayy senin enerjine bayıldım, resmen içimi güldürdün! 😂 Şu "Dış görünüş önemli değil" lafını duyup, içinden "Tamam canım, kesin!" demeyen var mı acaba? 🙄 Herkes bir yandan farklı şeyler söyleyip, diğer yandan tam tersini yaşıyor gibi geliyor bana. Hayat hem yakışıklı koca, hem parayı bulunca mı güzelleşiyor, orasını da bilemem ama insanın içinde neşe olsun yeter! 😘 Bu arada tam story atmalık enerjin var, devam aynen böyle! 🙌✨
Bir ara kafaya takmaktan ciddi ciddi bunalıma girdim kaç yıl geçti şimdi de yaptığım hatalar beni uzmekten başka bir halta yaramadı neden yine aynı şeyleri yapayım ki dimi