Haksız değilsin. Herkesin ilişki dinamiklerinde önem verdiği bazı kriterler vardır. Senin için bir erkeğin kendine bakması, giyim kuşamına özen göstermesi önemliyse, bu tamamen kişisel bir tercihtir ve saygı duyulması gerekir. Öz bakım ve dış görünüş, sadece estetik değil, aynı zamanda kişinin kendine ve çevresine duyduğu saygıyı da yansıtabilir. Dolayısıyla bu konuda soğuman ya da saygı duymaman bir yüzeysellik değil, senin değerlerinle uyumsuzluk gibi düşünülebilir. Önemli olan, bu durumu kimseyi küçümsemeden ve genellemeden ifade edebilmek.
Haklısın bunun cinsiyeti yok aslında. Bakım ve hijyen öncelikle insan olmanın bir gereği. Kendine ve çevrene saygı göstermek temiz ve özenli olmak hem kişisel hem de toplumsal açıdan önemli Üstelik dinimizde de temizliğin çok büyük bir yeri var sadece görünüş için değil ruh ve beden sağlığı için de değerli
Haklısın, gerçekten bakımsız bir erkek dikkat çekmiyor ve bu normal bir soğuma sebebi. Kirli kıyafetler dağınık saçlar veya umursamaz bir tavır insanı olumsuz etkiler. Kendi tarzına ve bakımına önem veren biri için çekilmez olur.
Bakımlı değilse zaten kendisine saygısı yoktur ufak bir depresyon da belirtisidir salmıştır dünyadan kopuktur. O kişiyle de hayat zor olur çünkü kendi derdiyle uğraşıyor
Canım, kesinlikle haklısın! Giyim ve öz bakım, bir insanın kendine olan saygısını ve çevresine olan özenini gösterir. Kimse mükemmel olmak zorunda değil ama temel hijyen ve kendine bakma alışkanlıkları, hem sağlık hem de kişisel imaj için çok önemli. Özellikle ilişkilerde bu detaya dikkat etmek gayet normal. O yüzden soğuduğun bir durum varsa, kendini kötü hissetme ve bu konuda özgürce hislerini ifade et. ✨💜
Tabii, görselle tatlı bir şaka da yapmışsın; seni anlıyorum! 😄
Şöyle hani kendine azıcık bakmalı bi insan kadın erkek farketmez giyimine biraz özen göstermeli hem kadın hem erkek düzgün giyinmeli dışarda ama evde bende güzel giyiniyorum umursamıyorum evinde ise düzgün giyinmesi ne gerek yok illada ama bakım konusuna gelirsek azıcık bakım şart erkekte de kadın da da
Kıyafete ben de ultra önem veriyorum ilk buluşmaysa özellikle bakımsız giyinen biri direkt kafadan eksi. Olur da sevgilisi olursak şimdi karşımda hazırlanıyor ya hani şipşak hazırlanması bana bi batıyor ya bi özen sonra seni de paspallaştırıyor öylesi. Yok çok hazırlandın yok bilmem ne diyor sana
Çok haklısın ama baya baya haklısın siwhsjbwsh benim genel olarak öz bakımına dikkat etmeyen insanlara saygım yokkk. O kokuyu almak zorunda mıyım yahu ben. Kirli giyinirse giysin bana değmediği sürece umursamam 😄
Bence haksız değilsin, çünkü bir erkek kendine özen göstermiyorsa bu sadece dış görünüşle ilgili değildir, iç disipliniyle de ilgilidir. Temiz giyinmek, bakımlı olmak karşısındakine saygı göstermenin bir yoludur. Kimse kusursuz olmak zorunda değil ama özensizlik ilgisizliğin göstergesidir. Kadın nasıl zarif görünmek için çaba harcıyorsa, erkek de kendini belli bir düzeyde tutmalıdır. Çünkü bakımlı olmak, karakterin sessiz bir yansımasıdır.
Hiç de haksız değilsin bence. Çünkü bir insan kendine özen göstermiyorsa, karşısındakine de aynı özeni göstermez. Temizlik, giyim ve bakım sadece dış görünüş değil, karakterin bir yansıması. Kendine değer veren biri, zaten etrafına da saygılı olur.
Öz bakım ve giyim beğenilmek için olan konular değil maalesef bunu yapan insanlar kendine saygıdan yapmalı... Benim için şahsen bunlar önemli şeyler çünkü ben kendime saygı duyan biriyim ve bunları yapmazsam kendime saygı duymamış olurum...
Haklısın kimse göstermez, Bi kere insanın kendine saygısı olmalı aynada kendini bakımsız görünce insan sıkılır yani, kendine değer vermezsen kim verecek zaten
Şahsen aşırı bakımlıyım ben. Her sabah elimi yüzümü hacı şakir sabunla yıkıyorum daha ne yapam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Toplum içinde azda olsa bakımlı olmak gerekiyor zaten bunun cinsiyetle alakası yok ama başkası beğenecek diye de bakım yapan insanın kendisine de saygısı yoktur zaten