Erkeklere kendimi fakir tanitiyorum beni küçümsüyorlar. Sizce doğru mu yapiyorum?

2 dairem 1 arsam var, bunlarin üstüne birkac katı da devam eden miras davasindan gelecek. Arabam yok çünkü işyerim yürüme mesafesinde, yatirimi gayrimenkule yapmayı tercih ettim.

Çalışiyorum ve taniştiğim erkekler beni fakir saniyor. Görücü usulü biriyle tanişacaktim. Aracı kişiye birçok soru sordum ve bir de "Evi var mı?" diye sordum. Hemen bunu yetiştirmişler. Adam buluşunca bana hesap sordu. Nasıl olur da ev sorarsin bu paragözlüktür hamlıktır bilmem nedir dedi. Bana ev soruyorsun buyur sen say neyin var dedi. Ben de hiçbirşeyim yok, ev sağlamak ve ailesini geçindirmek erkeğin görevi dedim. O da bana insan birşeylere sahipse ayni statüyü isteyebilir dedi. O anda ona malvarliğimi saymak istemedim.

Ondan sonraki flört ettiğim kişi de laf arasinda yatirimlarim var mı diye sordu. Ben de yatirimdan anlamadiğimi , zarar ettiğimi, hiçbişeyimin olmadiğini söyledim. "Desene en akıllica yatirimin benim sayemde rahat edersin" dedi ve 1 hafta sonra arayip sormayı kesti.

Sizce ben hata mı yapıyorum?

Erkeklere kendimi fakir tanitiyorum beni küçümsüyorlar. Sizce doğru mu yapiyorum?