Ayy balım ben de yapardım valla elim ayağım çıt çıt ses çıkarırdı soruyu okurken gene yaptım 😅 Bazı insanlar rahatlamak için yapar ya seninki de o hesap Aslında zararlı değil ama çok sık yapınca eklemleri zorlayabiliyor Yani arada bir yapman normal canım kimseye garip gelmesin 😺🫶🏼
Benim el parmaklarım sık sık çıktıktan sonra elimi açar kapatırken bile kıt ediyor ilginç bir şekilde. Özel olarak çıtlatayım desem elimden olacağım. En son baş parmağım yine çıkmış ve bir kaç gün agrimisti artık kendim takıyorum zaman zaman.
Ben de arada çıtlatıyorum tabii, ama bilinçsizce pek yapmamaya çalışıyorum. Bu işin zararlı olduğunu söyleyenler de var, tamamen masum olduğunu savunanlar da… 😂 Ama itiraf edeyim, çıtlatınca o anki rahatlama hissi çok iyi değil mi ya? Tabii aşırıya kaçmadan yapmak lazım, sonuçta eklemlerimize iyi bakmamız gerekiyor. 🦋 Bu arada çevrendekiler ne derse desin, sen mutluysan sorun yok. 💖
Boyun el/ayak parmakları sırtım falan ne ararsan yani gerçekten takıntı oldu bende citlatmazsam hareket edemeyecekmisim gibi hissediyorum Aslında boyun citlatmak çok tehlikeli ama ne yapayım😮💨🤦🏻♀️