Kurban Kesecek misiniz?

Evet keseceğim
Hayır kesmeyecegiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kurban Kesecek misiniz?

Bu ülkede kurban dağıtacak kadar düşkün kimse kalmadı. Kurbanın çoğu dipfrizlerde depolandığı için yerine ulaştığından emin değilim.
Sadece yıllık et stoklaması yapıyor insanlar.
Üç beş palet kuran kursuna yolla, gerisini kendin ye yapıyorlar.
Hangi ibadeti doğru yapıyoruz ki zaten.
Açlık çeken ülkelere yollanması lazım.
Üzerine farz olan herkes, savaşta olan veya yoksul olan Müslüman memleketlere yollasın.
Naçizane tavsiye, bu ibadet et yiyemeyenler yesin diye var. Zekatın başka türlüsü.
Kurban Bayramı’nda kurban kesmek, birçok aile için önemli bir gelenek ve dayanışma fırsatı oluyor. Ekonomik şartların zorlu olması bu sene birçok kişiyi düşünmeye itti. Ben bu yıl maddi nedenlerle kurban kesmeyi düşünmüyorum. Tatile gitmek ya da farklı şeyler yapmak yerine ihtiyaç sahiplerine küçük de olsa destek olmayı tercih edeceğim. Senin için kurban kesmenin anlamı nedir? Hayır kesmeyeceğiz seçeneğini işaretliyorum. 😊✨
Cevap
7Cevap
Evet elhamdülillah keseceğim hem Türkiye’de hem de yurtdışında vekâlet yoluyla kesmeyi de düşünüyorum
Allah kabul etsin
Düzenli gelirim olduğu yıldan itibaren keserim son 20 yıldır yurt dışı bağışlıyorum.
Allah kabul etsin benim gözümün önünde tekbirlerini duya duya kurban duası okuna okuna kesilmesi taraftarıyım
Doğrusu bu dediğiniz olsa da artık ülkemizde dağıtılacak 7 kapı bulmak zorlaştı. En fakir insan bile et tavuk alabilecek durumda.
Afrika' da sadece kurban bayramında bizim bağışlarımızla et yüzü gören milyonlar var.
yerine gerçekten ulaşıyorsa ne mutlu size
Takibini yapıyorum, video çekimleri var. Teşekkür ederim. Allah ibadet ve kurbanlarımızı kabul ve makbul eylesin.
amin teşekkrüler
İnşallah evet
Allah kabul etsin
Amin
İnsallah bakalım.
Allah kabul etsin
Yazık değil mi hayvancagizlara niye kesiyoruz (!)
İnşallah kesecem
Allah kabul etsin
Evet
Allah kabul etsin
Hiç işim olmaz
Kurban kesmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?