Teşekkür ederim @canerozkum @pentin @ceku_
Kurban kesecek misiniz?
Teşekkür ederim @canerozkum @pentin @ceku_
Merhaba,
Mübarek Kurban Bayramına sayılı günler kaldı, elbette ekonomik kriz göz önünde olduğu için her insan kesemez ve lütfen kesen kardeşlerimiz et için değil Allah'ın rızasına uygun kesmeyi ve fakirlere yardım etmeyi düşünerek hareket etmelidir.

05 Temmuz 2022 Salı Saat 13.08
Koç keseceğiz.
Allah kabul etsin kardeşim
evet kesecez
Rabb'im kabul eylesin
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Hayır
Ailem her sene keser, kesmeyi de hep nasip etsin inşallah.
Benim gelirim olmadığı için ben kendi adıma kesmiyorum, olsa ben de keserdim.
Maşallah Rabb'im kabul eylesin inşaallah, ☺️
Keseceğiz tabi ki hatta 2 gün önce keseceğim koçu belirledim parasının birazını verdim
Kurban Bayramı gelmeden kesilmez.
Biliyorum abi bundan 2 gün önce keseceğim kurbanı belirledim kurban bayramını bekliyorum
Amin Allah razı olsun abi
Ben inanmasam da, bu bur rtuel ve evet, keseceğiz
evet kesiyoruz insallah, Allah kabul etsin.
Rabb'im kabul eylesin inşaallah ☺️ katliam gibi görenleri anlamıyorum
katliam gibi görenler hayatında et görmemiş veya yememiş heralde. Madem öyle kasaplara da laf söylesinler o zaman. İşleri güçleri duyar kasmak. boş ver.
Kesinlikle katılıyorum sana normal zamanda sesi çıkmayan kurbanda çıkıyor
En ucuz kurban 3 milyar en iyisi bağışlamak
☺️☺️
hayır
Sağlık olsun
Galiba
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim
Nasipse evet
Allah kabul etsin maşallah teşekkür ederim
yeap
Allah kabul etjesun
Amin
Ailem keser
Allah kabul etsin
Amin teşekkürler
Evet ailem kesecek
Rabb'im kabul eylesin
Param yok
Olsun ☺️
Canın sağolsun be sende verenlerden ye 😂
Gel alanya'ya beraber yeriz ,☺️
Afiyet olsun bende şaka yaptım
burada hayvan kesmekten katliyam yaratmaktan bahsediyorsunuz çok korkunç... onların da bir hayatı ailesi var acı içinde ölüyorlar sırf sizin zevkiniz için yazık onlara hakediyorlar mı ne yaptılar size zavallı hayvanlar...
Ne ilgisi var hanımefendi, sonuçta bu bir ibadet o hayvanları Allah bunun için yaratmış ayrıca hayvanın etinden sütünden normal zamanda faydalanır iken sıkıntı olmuyor ama kurban bayramı geldiğinde neden sorun anlamıyorum, hamburger yerken köfte yerken Nusret de et yerken onlarda hayvan değil mi? Bu katliam değil ibadet
ben et yemiyorum yalnız
Hanımefendi o sizin tercihiniz ona bende kimse de karışamaz. Ama Allah'ın ibadet emrini katliam gibi görmek bir Müslüman olan insana yakışmaz. Haydi bu hayvanları hiç kasmıyoruz diyelim etin faydasından alacak insanlar var yününden faydalanıyoruz ne olacak yani? Sonuçta Allah'ın emri bu, ibadet yapan insanları katliam yapıyor demek doğru değildir.
Asla asla hayvanların kurban adına katledilmesine karşıyım
Senin ailen de kimse et yemiyor mu? Hamburger yerken köfte yerken o etler havadan mı geliyor
Müslüman değilim katliama karşıyım ve balık tüketiyoruz
Anladım Allah Hidayet versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar