bir plastik cerrah için burun kemeri almak zor bir ameliyat mı
?
?
Ben bişi sorucam.1 ay önce deviasyon ameliyatı oldum kemik eğriligi vardı. burunda fazla kemerde vardı. doktor ikisini bir yapalım mı dedi ama ben sadece deviasyonu oldum. sonradan pişman oldum şimdi kemeride aldırmak istiyorum.2. bir ameliyat için ne kadar beklemeliyim ve bir riski olurmu. araştırdığıma göre de herkez 2si bir yapılması lazm diyo. ne yapmalıyım?
plastik cerrahı bilmem de, kbb'ciler de yapıyor burun estetiği. ve kbb'nin en zor ameliyatları kulak. yani çok zor bir operasyon olmasa gerek. tanıdığım var detay istersen sorar öğreniriz
evet çok iyi olur
kemiğin çok yüksek dğlse yani sadece kıkırdak yontarak olabilecek bir şeyse çok kolay, ama kemik işin işine girince hasta için de doktor için de zor oluyor.
çok büyük değil iç kemik eğriliği var onu yapcak kemer var onu da alcak
ya ben çok iyi bir doktor önerebilirim sana ama özel üniversitede tıp okuyorum ben, hani biraz tuzlu olabilir (hatta baya bi) ama adam kolda burun yapıp Voldemort gibi adamlara burun falan takıyor, sonuçta plastik cerrahlar bu ameliyatları çok yapıyor ve burun ameliyatı da yaygın bence çok sorun olmaz doktora genel olarak ameliyat kolay bir iş değil gerçi :)
kemer alcak çok çok bir işlem yok
Plastik cerrahın bu işsiz yerinde ne işi var cerraam demezlermi adama
bak susak bak burada tecrubeli biri var bundan iyimi bilecen :D
Cevap
4Cevap
bir burun ameliyatı geçiren olarak söylemeliyimki zor değil...ama genel anestezide olmanı tavsiye ederim kırma işi biraz sıkıntılı...
orası sorun değil sorun kemeri alma kısmı plastik cerrah için zor bir ameliyat mı
sağoll
bir plastik cerrah olarak diyebilirim ki oldukça risklidir burnunuzu kaybetme riski de var bence bu topa hiç girmeyin
seen plastik cerrah mısın
plastik cerrah napsın burada :) git doktora en iyisi
hey Allah ım ne heyecan yaptırıyon bana :)
Burun kemeri almak ne lan..:D basit bir ameliyat.
mesleği neden zor olsun
mesleği tabi ama kemer almak için illa ki doktorun çok çok iyi mi olması gerek yoksa her plastik cerrahın yapabileceği basit bir operasyon mu
hepsi değil de belli bir standartın üstündekilerin çoğu iyi yapar çok aşırı özel bir ameliyat değil
peki teşekkürler
ben bilmem JetskiyoksaAtSkivar bilir :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar