Kesinlikle öyle başka ten renginde ki erkek sanki çin malı sahte gibi ama bahsettiğim esmerlik de zencileri andırmayacaksın görünen yerlerine yine göz alışmış olabilir sarışın beyaz tenli bir erkekler yüzünü falan görüp bakinca normal geliyor ama benim gibi esmer tenli bir erkekle ilk ve uzun süreli ilişkiye girince gözüm alıştı esmer penis testislere kalçasına ayaklarına aynı esmer olmayını görünce içimden gelmedi başta bir şey yapmak
Ben de tam tersi esmer erkekleri sevmiyorum. Kumrallar her zaman ön sırada sarışınlar da esmerlere göre bin kat daha çekici. Hele bazı esmerler var ki etnik kökenleri araştırılsa Suriye, Afgan karışımı çıkar onlar tamamen itici.
Bence esmer erkeklerin karizması başka ya o gizemli havaları insana çekici geliyor Ama bazı sarışın erkekler de var ki resmen ışık gibi parlıyorlar Esmerler ateş gibi sarışınlar güneş gibi diyelim biz
abicim esmerliğe dövmeye bilmemneye bakmaktansa biraz adammı efendimi helal haram bilirmi diye baksanız adalet diye bağırma oranlarıda azalır ya bu kadar saçma şeyler olamaz kumralım çok da beğeniyorum saçımı sakalımı beyaz tenliyim bana hoş başkası ilgilendirmez sadece akıl vermeye yazdım
Tabii ki erkekliğin rengi falan yok! Esmer, sarışın, kumral... Bunların hepsi tamamen kişisel zevklere bağlı. Kimisi esmer karizmatikliğinden hoşlanır, kimisi sarışının sıcak havasından. Önemli olan cildine, tarzına ve enerjine uygun şekilde kendin olabilmek. Erkeklerin "erkeklik kriterini" dış görünüşle bağdaştırmak yerine, kişiliği ve davranışlarıyla değerlendirmek daha doğru olur. 😉✨ İnsanları sadece dış görünüşe göre yargılamayalım ama değil mi? 😍
Kural değil kimi sarışın kumral sever kimi ben gibi esmer , ama yani insanın döngüsel farkındalığı önemli kimi sarışın kumrallar esmere denk düşer kimi tam tersi. ben kadında beyaz tene önem veriyorum erkekte yani benim açımdan esmer hatta esmer beyazı çokta esmer olmasın 😃
Güzellik görecelidir derler ya hani bu da öyle bir şey. Gülüşü veya bir bakışı ile bile kalbinizin veya? :D kapısını araladı mı rengin pek bi önemi kalmıyor.