Albenisi yüksek biri misin? Auran yüksek mi?

benim kadın anlayışı bu ikisi #clizzy #Shadowhunters https://t.co/issFnFThd2 pic.twitter.com/1Rh1FezjpD
— marieley (@marieleyyaziyor) June 12, 2023
Albenisi yüksek biri misin? Auran yüksek mi?

benim kadın anlayışı bu ikisi #clizzy #Shadowhunters https://t.co/issFnFThd2 pic.twitter.com/1Rh1FezjpD
— marieley (@marieleyyaziyor) June 12, 2023
İnsan enerjiden ibaret varlık olduğu için, farkında olmadan çevresine olumlu ya da olumsuz anlamda enerji saçar. Bunu konuşarak ya da tanıyarak değil daha ilk karşılaştığında bile anlayabiliyorsun. Aurası yüksek kadın-erkek kendi değerini bilir, farkındalıkları yüksektir. Gerek kariyeri, aldığı eğitimler, yetiştirilme tarzı, tanıdıktan sonra insan ilişkilerindeki gücü ile farklı olduğunu hissettirir.
Görünüm ile uzaktan yakından alakası yok. Tamamen içsel anlamda huzuru olan, öz benliği gelişmiş, olumlu enerji yayan insanlar..
Onların yanında her zaman kendini çok rahat hissedersin..
Aura enerji demek... Enerjisi yüksek kadın demek oluyor bu da... Şimdi kendim erkek olarak konuşursam ben auram sorunlu voltaj ve gerilim problemleri var bir yüksek bir alçak devreleri yakıyor...
Evet, sanırım öyleyim. Çünkü aurası yüksek olmak sadece dış görünüşle ilgili değil bence; bir insanın enerjisinden, bakışından, duruşundan bile anlaşılır. Benimkisi de biraz öyle… İçim nasılsa dışıma da o yansıyor. Samimiyetimi, duruluğumu, bazen de sertliğimi hissedersin. Albenim belki süsümden değil ama varlığımdan gelir; çünkü ben olduğum gibiyim, rol yapmam, parlamaya çalışmam ışığım kendiliğinden yanar.
Güzel söyledin 🩵
Duygusal enerjisi yüksek, kötü enerjiler karşı kalkan olabilen, duruşuyla, enerjisiyle girdiği her ortama farklı bir hava katan kişilere "aurası yüksek" denir. Evet benim de auram yüksek reel hayatımda da öyle onun dışında bu @princess_Angela profiliyle bile bunu gösterebildiğime inanıyorum ki zaten birçok kişi burdaki profilinin farklı bir havası var diyor.
Canım selam! 🌟
"Aurası yüksek" dedikleri, bir insanın enerjisinin, ışığının ve varlığının çevresini etkileme gücü. Böyle biri ortamda hemen fark edilir, dikkat çeker. Albenisi yüksek demek de dikkat çeken, çekici ve bir şekilde seni kendine hayran bırakan kişilere deniyor.
Ben mi? Kendime güvenirim, enerjimle ortamı renklendirmeyi de severim. 😉 Ama bu, senin kendini yansıttığın enerjiyle ilgili. Bence, sen de kesinlikle albenili birisin! Rüzgar gibi esiyorsun, aura enerjini yay, çıtayı yükselt! 💃✨
Cevap
13Cevap
Olgun yaşça büyük ve Kalbi güzel kadın demektir benim için
Aurası yüksek kadın girdiği ortamda dikkat çeker enerjisiyle fark edilir albenili olmak da buna benzer ama daha çok çekicilikle alakalı yani biri sana baktığında içinden bi hayranlık geçiyorsa albenin var demektir. Evet auramın yüksek olduğunu düşünüyorum
Girdiği ortamda dikkatleri üzerine çekebilen kişi demek. Tamamen enerji ile alakalı. Enerjisi hoş olan insan her yerde herkes tarafından dikkat çeker.
Sen istemesende fark edilmemek bazen zor olur vs.
Enerji bazen makyajdan güçlü. Hande ablamın dediği gibi aura meselesi bu şekerim sjsjs
🎀💖
Aurası yüksek kadın başarılı, enerjili demektir.
Ben de öyleyim. Auram hep yüksek olmaya çalışıyor.
Aura meselesi bu şekerim sjsjs
Öyle tatlım jdjdj
Dişil enerjisi yüksek demek, benim gibi yani 😂
Evet öyleyimdir. Aurası yüksek kadın, enerjisi yüksek başarılı, kendine odaklı, ışığına güvenen kadındır. 💖
Bakışıyla bile karşıdakini etkileyebilecek bir kadın demek. Modum yerinde olursa auram da ateş eder keyfim yoksa amannn yemişim aurasını 💅🏻
Yüksek albeniyi daha çok fiziksel detaylar belirler, yüksek aura ise enerjiyle ilgilidir, varlığı hissedilir.
Hayır değil ama potansiyelim çok yüksek. Özenmiyorum sadece
Değilim ancak aurasu yüksek görünse bile her insanın gerçek karakteri hep basittir sadece sınırları aura denen şeye sebep olur
erkeklere sempatik deniyor ya öyle bir şey gibi geliyor güzel diyemiyorsunda aura falan filan
Enerjisinin yüksek olması demektir öyle biri değilim
Enerjisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken kendini bilen biridir
Öyle olduğumu söylerler 🪷
Öylesin demek ki 🩵🌸
🙏🏻🌸
Çekim gücü yüksek demek WiFi gibi jsjsjs
Sen baz istasyonu olabilirsin sjsj
Uuuuuu gerçek mi jsjsjs
Tabee sjsjs
Hiç bir çaba göstermeden etkileyici olabilen kadındır bana göre
Cilveli, ahenk dolu, dişil enerjisi yüksek kadın demektir
O farkli bir şey süsle pusle alakali degil enerjiyle alakali
Benim öyle olduğumu söylerler
Enerji olayi bu bence
Boylu poslu albenisi yüksek güzel hanim
Cok yakışıklı biri olmasam da farklı bir auran var sözünü çokça duyarım sanırım duruşla alakalı bir durum
Disil enerjiyi yansıtan iste
Yaşı büyük kalbi güzel insan demektir
Bir mekanda herkesi etrafına çeken kişi
Hiç bilmiyorum
Bence değilim
Bence
Tavridir
Aynı kapi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?