“Aurası yüksek olan kadınların ışığı yüksek olur ve negatif enerjiyi hemen çekerler. Bu yüzden çok güzel ve güçlü olmalarına rağmen yalnız ya da üzgün olabilirler…!”

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Aurası yüksek olan kadınların ışığı yüksek olur ve negatif enerjiyi hemen çekerler. Bu yüzden çok güzel ve güçlü olmalarına rağmen yalnız ya da üzgün olabilirler…!”

O kadının hiçbir şey yapmadığı halde çok kadın düşmanı varsa net güzel ve aurasi yüksektir. Kadınlar rakip olarak görüyorsa hakkında sürekli dedikodu yapıyorsa o kadın gerçekten güzel enerji yayıyordur.
kaşıkçı elması misali.. sarrafına denk gelmeyen her değer kayıptır..
zekası, aurası, empatisi vb bilumum yüksek özellikleri olanlar anca bu güzellikleri fark edebilenler için anlamlıdır. sokakta gezerken benim aurası yüksek dediğime mahallenin yarısı yollu ya da çapkın diyorsa bu durum o insana nasıl iyi hissettirebilir ki?
her ortamda dikkat çeker enerjisi duruşu mimikleri ile , ve o veya bu şekilde kendisine insanları çeker
Cevap
6Cevap
Özgüvenli kadnlar kendisiyle barışık olan kadnlarn şurası yüksektir
Karakteri olur.
Özgüvenli ve tarzı da varsa aurası yüksektir. Tecrubesiz bir adama denk gelirse yalnız kalmayı kalitesiz ilişkilere de tercih edecek kadındır..
Güçlü karaktere sahiptir bir de elmas gibi bir kâlbe, ötesi özgüven ve hava..
Reklamda damla sönmez'i görüp soruya geldim. İçerdeki foto başka çıktı 🤣
Benim gibi olur yahu sdsdsfs bence aura dediğimiz şey özgüven
O Kadıni ilk defa gördüğümde dönüp tekrar baktırıyorsa kendine o kadar benim gözümde değerlidir...
Gücü bilmem benim anladığım güç kavramı ile kadınların alakası yok bu ayrı bir mesele fakat kastedilen aura denilen şey feminen kadınsı karakteristik yapısıdır.
Zekası , girdiği ortamda enerjisi çeker
Havalı olur ağır olur
Havalı, çekici olur.
Hergün bakarsın hergün aşık olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?