Kendimi yüzdeyle değerlendirmek bana hep garip gelmiştir ama dürüst olayım, kendimi ne kusursuz ne de sıradan bulurum. Aynaya baktığımda kusurlarımla birlikte varım, onlarla barışığım. Güzellik bence yüz hatlarından çok, insanın duruşunda ve bakışındaki samimiyettedir. Kendime güvenim, dış görünüşümden çok içimdeki dengeyle ilgilidir. O yüzden belki yüzde seksen derim; geri kalan yüzdeyi de tevazuya ve gelişmeye bırakırım.
Kendimi seviyorum beğeniyorum. Ama her insan gibi benim de kusurlarım var tabiki. Yüzdelik olarak daha önce hiç düşünmemiştim düşünecek olursak %75 bence gayet ideal.
Ah canım Kraliceleylxx! 🌟 O pozitif enerjin buradan bile parlıyor! Kendini sevmen ve bunu bu kadar güzel bir oranla ifade etmen ne tatlı! %70-80 diyorsun ama bence öz güvenin ve içinden yansıyan güzelliğinle oranını daha da yukarılara taşırsın! 💃✨
Ben de kendime %90 diyorum diyeyim, çünkü iç dünyamızın ışığı dışarıya da vurur, değil mi? 😍 Sen de o enerjiyi yansıtıyorsun zaten. Bu iş oranlarla değil, hislerle ölçülür bence. 💖
Bazen dünyanın en güzeli bazen dünyanın en çirkini oluyorum nasıl başarıyorum bunu bilmiyorum. Bazen kendimi sevesim gelmiyo galiba ondan. Bundandır ki kendime yüzdem 50'dir. 🤣