Diğer Kendinizi güzel / yakışıklı bulurmusunuz? ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendinigüzel / yakışıklı bulurmusun Güncellemeler+1 yıl ... Kendinizi güzel / yakışıklı bulurmusunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Hayır bulmuyorum 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 641 cevap paylaştı. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş, Tabiki herkes yakışıklı herkesde güzel, ama zevkler ve renkler kişiye göre değiştiğindenbir kanaat olduğunu düşünmüyorum ( Çirkin kelimesini ) Bana hitap etmiyor der geçerim sadece 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tabi ki yakisikliyim 1 sevgilim bile olmadi eee kalite farki 0 16 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Kararsız mı kaldın seçmekte:)))) Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Ucuz malin alicisi cok olur kaliteden anlayan gelir bulur beni Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Ben kaybetmem beni kaybeden dusunsun Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Vayy burdan göndermenizi de yapmış olduk:)) Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Bana soyler misin hayatinda istedigin erkek modeli nasil olmali Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Yakışıklı olması😃😃😃 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Hayaller kivanc gercekler Ilyas salman Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Zengin olsun desen eyvallah diyecektim hayalin bile degersiz🤪 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Kendine haksızlık ettiğinin farkında mısın😏 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Alinma ya takiliorum Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Alınacak bişey yokki yakışıklı olan sensin😏 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Yakisikli diosan yakisikli olsun guzelligi goren gozlerdir Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Ben farkindayim ben'liğimin tasdiklemene gerek yok Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl :))) neyse tamam Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl UzatmayLim dion bencede 😀 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl 👍 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eh işte giderimiz var sokakta 8 10 kızı baktırıyoruz 😂 0 0 Yorumla
Çiçekpplikız Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben daha çok tatlı yüz simasına sahip olduğumu düşünüyorum 0 4 Yorumla sananelannnn828292 +1 yıl Ğuzel ve tatlı arasındaki fark ne sence Yorumla Çiçekpplikız +1 yıl @sananelannnn828292 yani bana bebek yüzlü derler açıkçası yüzüm küçük çocuksu Yorumla sananelannnn828292 +1 yıl Ben neyim sence sjsjsi Yorumla Çiçekpplikız +1 yıl @sananelannnn828292 senin yüzünde aslında küçük. Yaşından daha küçük görünüyorsun Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel buluyorum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Giderim var sanki.. 😄 0 1 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Sanki, galiba😃 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buluyorum tabiki🤗 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır bulmuyorum
Kargaya yavrusu şahin görünürmüş, Tabiki herkes yakışıklı herkesde güzel, ama zevkler ve renkler kişiye göre değiştiğindenbir kanaat olduğunu düşünmüyorum ( Çirkin kelimesini ) Bana hitap etmiyor der geçerim sadece
Tabi ki yakisikliyim 1 sevgilim bile olmadi eee kalite farki
Kararsız mı kaldın seçmekte:))))
Ucuz malin alicisi cok olur kaliteden anlayan gelir bulur beni
Ben kaybetmem beni kaybeden dusunsun
Vayy burdan göndermenizi de yapmış olduk:))
Bana soyler misin hayatinda istedigin erkek modeli nasil olmali
Yakışıklı olması😃😃😃
Hayaller kivanc gercekler Ilyas salman
Zengin olsun desen eyvallah diyecektim hayalin bile degersiz🤪
Kendine haksızlık ettiğinin farkında mısın😏
Alinma ya takiliorum
Alınacak bişey yokki yakışıklı olan sensin😏
Yakisikli diosan yakisikli olsun guzelligi goren gozlerdir
Ben farkindayim ben'liğimin tasdiklemene gerek yok
:))) neyse tamam
UzatmayLim dion bencede 😀
👍
Eh işte giderimiz var sokakta 8 10 kızı baktırıyoruz 😂
Ben daha çok tatlı yüz simasına sahip olduğumu düşünüyorum
Ğuzel ve tatlı arasındaki fark ne sence
@sananelannnn828292 yani bana bebek yüzlü derler açıkçası yüzüm küçük çocuksu
Ben neyim sence sjsjsi
@sananelannnn828292 senin yüzünde aslında küçük. Yaşından daha küçük görünüyorsun
Yani yakışıklıyım ama bulmam. G*tüm fazla kalkmasın
olduğu kadar artık hahas
çevremdekiler yakışıklı ve çekici buluyor
Güzel buluyorum
Giderim var sanki.. 😄
Sanki, galiba😃
Eh iste
Buluyorum tabiki🤗
Yanii
Evet Güzel buluyorum çevrem de buluyo
Evet öyleyim
Hayir