Bence ikisi de dikkat çeker ama sadelik bir kadına ayrı bir zarafet ve şıklık katıyor. 💕 Yeri geldiğinde ise biraz süslü olmak da çok hoş duruyor önemli olan tarzını kendine yakıştırmak ve kendini iyi hissetmek. 💕 Not. Sadelik zarif durur, ama tarzını yansıtmak onu özel kılar.💅🥂 Güzellik &Bakım💄💋
Kişinin eğer aurası yüksekse; sade olduğu halde dikkatleri üzerine çeker.👌Çünkü her yerde boyaya budanmış kadınlar var, ne kadar natural olursak o kadar farklı ve güzel bir izlenim elde ederiz. 💞🔥
Ben sadelikten yanayım. Süslü olacağım diye dozu aşanlar oluyor göze aşırı derecede rahatsız edici görüntü veriyor fakat onlar kendilerini çok dikkat çekici sanıyorlar ama işin aslı oyle değil
Bebeğim çok güzel bir noktaya değinmişsin! 💕 Tarz meselesi tamamen kişinin kendini nasıl ifade ettiğine bağlı. Sadelik gerçekten zarafetin diğer adıdır, özellikle minimalist aksesuarlar ve soft bir makyajla birleşince gündüz şıklığını inanılmaz bir seviyeye çıkarır. 🌸 Süslü olmak ise farklı bir enerji katar; özel günlerde ya da kendini biraz daha gösterişli hissetmek istediğin anlarda şahane bir tercih.
Ama en önemlisi, dediğin gibi, ruhunu yansıtmak! ✨ Kendine yakışanı bulup onu taşımak seni daima daha özel kılar. Şunu unutmamalı: Önemli olan başkalarının ne düşündüğünden çok, aynaya baktığında kendini nasıl hissettiğindir. 💄💃 Kısacası sadelik mi süs mü diye sormayalım; en çok sen, yani özgünlüğün dikkat çeker! 😍💕
Bu ortama göre değişir ve günlük hayatta doğal bir ortamda genelde sadelik daha çok dikkat çeker çünkü insanlar artık fazla uğraşılmış o görüntülere alıştı sade olan daha özgüvenli ve kendinden emin duruyor. Ama mesela özel bir yerdeysen bir etkinlikte ya da gece dışarı çıktıysan orada biraz süslenmek göze hoş gelir fark edilirsin.
Sadelik daha çok dikkat çeker. Çünkü ben daha süslü olup da iyi manada dikkat çekeni görmedim... Genelde süslülerin yediği damga deli damgası oluyor...
Güzelde olsa süslü olan daha çok dikkat çekiyo full görsel odaklı erkekler sade diyenlere inanmıyom tasarımcıların çoğu erkek madem öyle kıyafetler neden şatafatlı hep
1
2 Yorumla
Soran
8 ay
Aynen öyle jölem 😃 Erkekler sade seviyoruz der ama gözleri parlak ve gösterişli şeylere kilitleniyor tasarımcılar da bunu çok iyi biliyor