Güzellik & Bakım Sadelik zariflik midir? Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bayıldım, bayıldım ve bayıldım. Sizce nasıl? Güncellemeler1 yıl Zevkli biri olduğumu biliyordum hemfikir olduk. 😌Damat eksik sadece. 🥹 Sadelik zariflik midir? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Bazı sadelikler zariflik, bazı sadelikler yavanlıktır 0 4 Yorumla Competitive 1 yıl Yavanlık nasıl yani? Yorumla Edameda06 1 yıl Eksiklik işte böyle yarım kalmış gibi Yorumla Edameda06 1 yıl Ama bu görseldeki çok zarif Yorumla Competitive 1 yıl O da bir marifet tabii :)) Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet görsel güzel lise mezuniyet kıyafetime benziyo kırmızı şarap rengiydi ama üst kısmını örtmüştüm😍 0 9 Yorumla Competitive 1 yıl Gelinlik ama buuuu 🥹 Yorumla düşşperisi 1 yıl Cok güzel sade şık , elbisemin uzunluğu bu kadar degildi tabi kuyruk falan da yoktub ben biraz abartıli giyinmis olabilirm😅 Yorumla Competitive 1 yıl Öyle olmuş ama olsundu. 🤭 Yorumla düşşperisi 1 yıl Aman zaten bir kere yapılıyo olsun o kadar ama normalde güzel olmadığım halde en güzel olan ben olmuştum arkadaşlar oylamayla secmislerdi 😅 bu yuzden abarti da olsa sana en çok yakışanı giy Yorumla Competitive 1 yıl Tabii ki her zaman yakışanı tercih ederim. ✨✨ Yorumla düşşperisi 1 yıl En iyisi umarım damadı da bulursun zevkini sevdim onu da iyi secersin😄 Yorumla Competitive 1 yıl Onda şanslı değilim ama. 🥲 Yorumla düşşperisi 1 yıl Bende degilim o zaman ikimizede bol şans dileyeyim 😊🍀🍀 Yorumla Competitive 1 yıl Booool şans. 😌🥲 Yorumla
blange Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sadece zariflik değil güzelliktir. Minimalizmi her açıdan seviyorum. 0 1 Yorumla Competitive 1 yıl Bence de. Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Bence sadelik temizlik şıklık güzellik anlamına geliyor 0 0 Yorumla
mer_kar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet zariflik herkese yakışmayan bir güzelliktir... 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Sadelik en ileri gelişmişlik düzeyidir. Sanırım Picasso söylemiş. 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Nasıl bir sadelik olduğuna bağlı, kombine bakmak lazım 💓 0 0 Yorumla
sanneem Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Merhaba bende bayıldım çok şık sade esmer tene de inanılmaz yakışmış 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çok güzel evet öyle ama herkeste güzel durmuyor bu kız taşımış mesela bazıları amele gibi görünüyor 0 7 Yorumla Competitive 1 yıl Sayfaya baktım kimseye yakışmamış tek bu mankene yakışmış. Yorumla myd1oez 1 yıl Bu kızı almak lazım o zaman Yorumla Competitive 1 yıl Haha git evlen. 😬 Yorumla myd1oez 1 yıl Olmaz saçı kısaymış Yorumla Competitive 1 yıl Ne kadar uzun olması gerekiyor? Yorumla myd1oez 1 yıl Beline kadar Yorumla Competitive 1 yıl Iy sıkıcı Yorumla
tükenmiş1727 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Çok güzel maşallah melek gibisin nazar değmesin damatda Allah inşallah kalbine göre verir Amin 1 0 Yorumla
s3rife Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Sade ve çok güzel olan insanlarda gordumm sadelik en güzeli ama ben makyajsız yapamam bacım sbsnznzn 0 1 Yorumla Competitive 1 yıl Ben yapıyorum valla daha güzel sbhdhdn Yorumla
kadin_hastasiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Sen ne kadar güzel ne kadar şeker ne kadar tatlı bir varlıksın... kurban olam sana.. 0 2 Yorumla Competitive 1 yıl Olma sağ ol. Yorumla kadin_hastasiyim 1 yıl Oldum bıle Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 564 cevap paylaştı. Her sadelik değil aşkom 0 8 Yorumla Competitive 1 yıl Meselâ? Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Düz siyah şort ve siyah tişört giydiğimi düşün. Normal basic bir kombin. Sade ama şık değil Yorumla Competitive 1 yıl Yoo gayet şık bence 🥹 Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Şıklık daha farklı aşko ısjxjsjsjsjs Yorumla Competitive 1 yıl Ne olması lâzım ya şık olması için? 🥹 Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Sadece giyinirsen giyinmiş olursun. Şıklık için kombin lazım aşko Yorumla Competitive 1 yıl Ona çok para lâzım ben fakirim 🥹 Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Bende aynı ksjxjsjsj Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 942 cevap paylaştı. Hayır her sadelik zarif demek değildir. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Bence öyle 0 0 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Taşıyabilirsen evet 0 1 Yorumla Competitive 1 yıl Taşırım Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bayıldığın kadar var 0 2 Yorumla Competitive 1 yıl Dimi? 🥹 Yorumla Gezginn34566 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Tabi ki öyledir. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 909 cevap paylaştı. Bence sadelik 😇 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 988 cevap paylaştı. Bence evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bazı sadelikler zariflik, bazı sadelikler yavanlıktır
Yavanlık nasıl yani?
Eksiklik işte böyle yarım kalmış gibi
Ama bu görseldeki çok zarif
O da bir marifet tabii :))
Evet görsel güzel lise mezuniyet kıyafetime benziyo kırmızı şarap rengiydi ama üst kısmını örtmüştüm😍
Gelinlik ama buuuu 🥹
Cok güzel sade şık , elbisemin uzunluğu bu kadar degildi tabi kuyruk falan da yoktub ben biraz abartıli giyinmis olabilirm😅
Öyle olmuş ama olsundu. 🤭
Aman zaten bir kere yapılıyo olsun o kadar ama normalde güzel olmadığım halde en güzel olan ben olmuştum arkadaşlar oylamayla secmislerdi 😅 bu yuzden abarti da olsa sana en çok yakışanı giy
Tabii ki her zaman yakışanı tercih ederim. ✨✨
En iyisi umarım damadı da bulursun zevkini sevdim onu da iyi secersin😄
Onda şanslı değilim ama. 🥲
Bende degilim o zaman ikimizede bol şans dileyeyim 😊🍀🍀
Booool şans. 😌🥲
Sadece zariflik değil güzelliktir. Minimalizmi her açıdan seviyorum.
Bence de.
Bence sadelik temizlik şıklık güzellik anlamına geliyor
Evet zariflik herkese yakışmayan bir güzelliktir...
Sadelik en ileri gelişmişlik düzeyidir. Sanırım Picasso söylemiş.
Nasıl bir sadelik olduğuna bağlı, kombine bakmak lazım 💓
Merhaba bende bayıldım çok şık sade esmer tene de inanılmaz yakışmış
Çok güzel evet öyle ama herkeste güzel durmuyor bu kız taşımış mesela bazıları amele gibi görünüyor
Sayfaya baktım kimseye yakışmamış tek bu mankene yakışmış.
Bu kızı almak lazım o zaman
Haha git evlen. 😬
Olmaz saçı kısaymış
Ne kadar uzun olması gerekiyor?
Beline kadar
Iy sıkıcı
Çok güzel maşallah melek gibisin nazar değmesin damatda Allah inşallah kalbine göre verir Amin
Sade ve çok güzel olan insanlarda gordumm sadelik en güzeli ama ben makyajsız yapamam bacım sbsnznzn
Ben yapıyorum valla daha güzel sbhdhdn
Sen ne kadar güzel ne kadar şeker ne kadar tatlı bir varlıksın... kurban olam sana..
Olma sağ ol.
Oldum bıle
Kısmen öyle diyebiliriz
Her sadelik değil aşkom
Meselâ?
Düz siyah şort ve siyah tişört giydiğimi düşün. Normal basic bir kombin. Sade ama şık değil
Yoo gayet şık bence 🥹
Şıklık daha farklı aşko ısjxjsjsjsjs
Ne olması lâzım ya şık olması için? 🥹
Sadece giyinirsen giyinmiş olursun. Şıklık için kombin lazım aşko
Ona çok para lâzım ben fakirim 🥹
Bende aynı ksjxjsjsj
Hayır her sadelik zarif demek değildir.
Kesinlikle evet
Evet sadelik zarafettir
Güzele her şey yakışıyor
Bence öyle
Kesinlik Sadelik inanılmaz güzel bir olay