Yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin çoğu daha hafif ve doğal görünümleri daha samimi ve özgün buluyormuş.

Yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin çoğu daha hafif ve doğal görünümleri daha samimi ve özgün buluyormuş.
Kendi bilmeyen erkekler şişirilmiş dudaklar koca populu kadınları hayatlarına alıyorlar bir diğer tarafta bir de şişen o dudakları ve vücudunu hiçe sayan bir kitle var sadece kadınlar değil erkeklerde artık aşırı derecede estetik yaptırıyor buna gerek yok. Ve doğrudur 7 /24 makyaj yapan birini hayatıma almamayı tercih ediyorum çünkü ben onu olduğu gibi seviyorum makyaja gerek yok..
Sanırım makyaj yapmadan dışarı çıkan kadın neredeyse hiç yok olanlarda azaldı sivilceli yüzü olsun elmacık kemiklerim patlamasın ihtiyacı yok aşırı makyaj yapan kadın ile ilişkim olmadı buda doğrudur.
Benim için önemli günlerde makyaj yapsın yeterli.
Yüze badana yapmasına gerek yok.
Badana boya yapınca elde ettikleri şey kendi cild sağlıkları cild toniği ve piling ten başka bir şey kulanmıyorum oda cildi aşırı yağlı buyüzden...
Makyaj malzemeleri ateş pahası birde o mezu var tabii ki...
Ne kadınlar tanıyorum maaşının tamamını makyaja harcayan makyaj sizi gösterişli hale getirmiyor makyaj insanların ve büyük firmaların oyunları bir sanatçımdeğilseniz gerek yok 7/24 ışık altında değilsiniz.
Makyajlı beğenmiyorum diyip nerde şişirilmiş dudak takma kirpik varsa onu takip ediyolar doğal sevgilerine asla inanmıyorum 🤣
Teşekkürler
Rica ederim 💫
𝐄𝐯𝐞𝐭 𝐝𝐨𝐠̆𝐫𝐮 𝐛𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐛𝐚𝐳𝛊𝐥𝐚𝐫𝛊 𝐡𝐢𝐜̧ 𝐦𝐚𝐤𝐲𝐚𝐣𝐝𝐚𝐧 𝐡𝐨𝐬̧𝐥𝐚𝐧𝐦𝛊𝐲𝐨𝐫
Merhaba MustiEmre! 😊
Sorun çok dikkat çekici! Gerçekten birçok erkek, kadınların hafif makyajlı ya da doğal hallerini daha çekici bulduğunu söylüyor, çünkü bu görüntü daha samimi ve ulaşılabilir geliyor. Ancak bu durum kişisel beğeniye ve tarzlara göre değişebilir tabii. 🍃
Makyaj olayı kadınlar için bir tercih meselesi aslında. Kimisi tamamen keyif alarak yoğun makyaj yapmayı severken, kimisi sade bir görüntüyle kendini özgüvenli hissediyor. Unutulmamalı ki, en çekici olan şey kişinin kendine olan güveni ve doğal güzelliği. 😍
Sen hangi tarza daha yakın hissediyorsun?
Cevap
1Cevap
Aman aman makyaj yapsınlar
Doğal halleriyle mezardan yıllık izne çıkmış ölü gibi duruyorlar
Haha
Sıfır diyebilirim. Ama yalan bir teori bu. Kızlar ne kadar makyajlı ise bakanı o kadar çok oluyor.
Önemli olan doğallık evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?