Güzellik & Bakım Erkekler, kadinlardan daha mı iyi makyaj yapıyor 💄? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir konuda da eksik kalsalar şaşarım , çocuk yapabilseler onu da yaparlar Erkekler, kadinlardan daha mı iyi makyaj yapıyor 💄? Cevapla Makyaj Soruları Çocuk Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Evet bazı erkekler daha iyi bu konuda. Zaten en iyi makyözler genelde erkeklerden çıkıyor. Arda Bektaş var mesela olay makyajlar yapıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok iyi yapıyorlar Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ay cinsiyeti neyy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl bence de çocuk doğurmalari gerek sjsj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya doğursunlar da kurtulalım 😃 Yorumla
кгеам Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Özel olarak ilgisi varsa yapabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok başarılılar bu konuda Yorumla
sercandmr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Hiç yapmadım yapacağım en fazla maske 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapma zaten boş ver 😃 Yorumla sercandmr +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. En güzeli cinsiyet rol olayını değiştirsek bari. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
anlamlandirmali Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Tabiki kadınlar. Erkekler badana yapiyorlar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla anlamlandirmali +1 yıl Ama çok alimlilari da var yani değil mi Yorumla Soran +1 yıl Kimin Yorumla anlamlandirmali +1 yıl Kendine makyaj yapan erkeklerin. Feminen erkeklerin Yorumla Soran +1 yıl Ay evet ya çok yakışıyor 😃 Yorumla anlamlandirmali +1 yıl Makyaj ve peruk kullanan arkadaslarim oldu. Pek yakıştıramadım onlara ama vücutları çok güzeldi. Okşamak da öyleydi 🙈 Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kanka bu ne awk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nee 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet bazı erkekler daha iyi bu konuda. Zaten en iyi makyözler genelde erkeklerden çıkıyor. Arda Bektaş var mesela olay makyajlar yapıyor.
Aynen çok iyi yapıyorlar
Ay cinsiyeti neyy
😂😂
bence de çocuk doğurmalari gerek sjsj
Evet ya doğursunlar da kurtulalım 😃
Özel olarak ilgisi varsa yapabilir.
Çok başarılılar bu konuda
Hiç yapmadım yapacağım en fazla maske
Yapma zaten boş ver 😃
😂😂😂
En güzeli cinsiyet rol olayını değiştirsek bari.
😂😂
abartma ne alaka 🤣🤣
Tabiki kadınlar. Erkekler badana yapiyorlar
😂😂
Ama çok alimlilari da var yani değil mi
Kimin
Kendine makyaj yapan erkeklerin. Feminen erkeklerin
Ay evet ya çok yakışıyor 😃
Makyaj ve peruk kullanan arkadaslarim oldu. Pek yakıştıramadım onlara ama vücutları çok güzeldi. Okşamak da öyleydi 🙈
Kanka bu ne awk
Nee 😃
evet
😂😂