9 ayDoğru değil, Rus kadınlarının erken çöktüğü yaygın bir klişedir. Soğuk hava cildi yıpratır ve kurutur, dolayısıyla da erken yaşlandırır. Hiç çok güzel Rus kızı yok, güzel olanların hepsi bu fotoğraftaki gibi tepeden tırnağa estetikli. Soğuk ülke genlerine rağmen kısa boylular. Türk olan kız doğal olduğu için sağdakinden daha güzel. Neden 1 Rus kadına bakarak tüm Rus kadınların daha güzel olduğunu söylüyorsun? Çünkü çirkinsin ve çirkinliğini normalleştirmek kendini kötü hissetmemek, yalnız hissetmemek için bütün Türk kadınlarının çirkin olduğu yalanına kendini inandırmışsın ve herkesi de inandırmaya çalışıyorsun. Petek Alemdar, Oya Osmanağaoğlu, Engin Üzülmez seni ve tüm Rus kadınlarını 100’e katlar ;) sadece birkaç küçük örnek verdim daha çoook var
011 Yorumla
Soran9 ayDediğin şeylerin hepsi bilime ayrıldı internette Rus kadınlarının güzelliğinin sebebine baksaydın soğuk havadır bütün mankenler Rus asıllı tabi siz boy ortalama isratiklerinde 1,60 çıktığınız için Kdkdkfkld Aslı’da bakmışsındır kıskançlığından ama işime gelmemiştir baya araştırmışsımdır bu kadar kudurmandan herşeyin zıttımın söylemek için ve destan yazman Kdkdkfkld tipik ezik kompleksi bu kızda estetiksiz tabi sen ve senin gibiler türkiedekler estetiksiz güzel olamayacağı için öyle sanıyorsun yediremiyorsun damgayı basıyorsun ya da aşağılık gibi öyle varsayıyorsun bu kızın çocukluk fotoları aynı Rus kızlarının hepsi güzeldir bu değişmeyecek gerçek kabul et ya da etme Rusya’daki yüzü oturmamış ergen köylü bile senden 100 kat güzeldir ülkemizde zaten onlar tercih ediliyor Rus erkeği hiç Türk kadınıyla evlendiğini görmedim çünkü onlar daha çirkin Ruslardan Rus’la aldatılmış varoş allah bilir ne kadar çirkinsin popon amn kömür gibi çünkü yüzünde maymun gibi
Kişi işi kendin bilir o kadar kendini teselli etmeye avutmak üstüne çalışmışsın ki paranoya olmuşsun herkesi kendin gibi sanıyorsun kendi hislerinden bunu hissettiğine göre baya ağır travmalarım var tedavi ol kapkara saçınız gözünüz asla beyaz olamayacak teninizle güzelim diye gezinin foto ortada zaten aşağıdaki yorumlarda belli saydğın kendin gibi kezolar fare suratlarını makyajla kapatmaya çalışıp arka kameradan göründüklerinde linçlemiyolar sen onlarla yetin şizofrensin sonuçta öyle hayaller kur gerçeklikten uzak kezo oe dkkfkfk- 9 ay
İnternette gördüğü her şeye inanan bir zavallısın, o insanların tahmini. Eğer soğuk hava güzel olma sebebiyse, soğuk ülkelerde yaşayan herkes güzel olurdu. Madem soğuk hava güzel olma sebebi, neden Hollandalı, Litvanyalı ve İskandinavlar için aynı şeyi söylemiyorsun? İskandinavya, Rusya'dan bile soğuk ama sen Ruslara takılmışsın. Dünyada en çok Latin kadınları beğeniliyor, son derece kadınsı hatlara sahipler ve çok sıcak bir bölge. Türk kadını boy ortalaması 163, Rus kadını boy ortalaması 164, yani neredeyse aynı. İstanbul'da gördüğüm Rus kadınları benden kısaydı, ben 167'yim, benden uzununu görmedim. Rus kadınları da Türk kadınları gibi kısa boylu. Bütün mankenler Rus asıllı değil, en ünlü mankenler Latin ülkelerinden ve Avrupa'dan çıkıyor. Ergen olmayı, yüzünün oturmaması sanıyorsun ama yüz 16-18 yaşlarındayken, yani ergenken oturuyor.
- 9 ay
Sen insan doğasını tanımıyorsun, insanlar en çok ergenken ve gençken güzeldir çünkü tazedir, çökmemiştir.
Anne tarafından yarı Rus musun, o mu seni böyle Türk kadını düşmanı yetiştirdi, ya da Laz, Çerkes, Kürt falan mısın köken olarak? Türk olamazsın. Türk kızları Türk olmayı sever ve kendilerini beğenir. Araştırma sonuçlarına göre, Türk kadınlarının %91’i kendini güzel buluyor, Ruslarda bu oran %81. Türk olman ütopya. Kimse kendi ırkını bu kadar aşağılamaz, Türk düşmanlığından dolayı bu kadar öfkelisin. Ben sana değil, başkasına destan yazdım ve o senin aksine olgun birisi olduğu için gerçekleri kabullenip uzatmadı. Kıskandığım için değil, gerçekleri öğrenmen ve sandığın gibi olmadığı için araştırdım ama sen bu soruyu sormadan önce araştırmıştım. - 9 ay
Fotoğrafa koyduğun kadını tanıyorum, senin bu sorunu görmeden önce de estetikli olduğunu biliyordum.
Eskiden olsa sana kızıp öfkelenirdim ama artık kızmıyorum çünkü senin gibi insanların kendisiyle barışık olmadığını, psikolojisinin bozuk ve nefret dolu olduğunu fark ettim. Bu yüzden kızıp kendimi yıpratmak yerine sadece acıyıp geçiyorum. Ben seni çok kızdırmışım ama sen beni kızdıramadın çünkü senin gibi insanlarla konuşup tanıyarak bu olgunluğa eriştim. Oya’yı reelde gördüm, fotoğraflarda göründüğünden daha seksi. Makyajsız paylaştığı videolarını da görmüştüm, seksi bir tipi var, Alla Bruletova gibi estetikli ve daima makyajlı değil. - 9 ay
Petek de devamlı makyajsız video çekiyordu geçen sene ve o zaman da güzeldi. Petek’i ve Engin’i reelde görenlerden gerçekte daha güzel olduklarını söylediklerini duydum.
Sen çirkin bir Türk kızısın (köken olarak Türk olduğunu sanmıyorum ama sosyolojik olarak Türksün) ve kendini yalnız hissetmemek, çirkinliğini normalleştirmek için de her Türk kızının çirkin olduğu düşüncesiyle kendini tatmin ve mutlu ediyorsun. Kudurman için sana birkaç kişiyi daha söyleyeyim, Instagram hesabı aysxia bu kız aşırı güzel, peri kızı gibi. Makyajla bu kadar güzel olunmaz, ikizi zeyneptlfnc de çok güzel bir kız. iremkiziltac, seraycaliskans da Türk ve taptığın Alla gibi estetikli değiller. Biraz daha bakıp kudur, Petek 1.71, Oya 1.68, Engin 1.67, kara kaş kara göz. Bir kadın da güzel olabilir ve o fenotipte Rus kadınları da var, Catherine Zeta-Jones, Alessandra Ambrosio kahverengi gözlü, kahverengi saçlı ve çok beğeniliyor. - 9 ay
Monica Bellucci de öyle.
Sakın tek kelime yazma, hiçbirini okumayacağım. Bi kendine, bir Rus kızlara, bir de bahsettiğim kızlara bak. Zayıf olmasına rağmen hatlı nataşalar gibi kemik yığını değil, o kadar öfkelenmişsin ki yazmayı bile becerememişsin. Bunlara bak da biraz daha kudur, esmer, kara bodur Kürt, seni çirkin olduğunun farkındasın ve buna çok kafayı takmışsın. Rus kızlarını kendinden daha güzel görüyorsun, onlara aşık olduğundan dolayı internette neden güzel olduklarını araştırmışsın çünkü çok aşağılık kompleksin var. Bu yüzden didik didik edip soğuk ülkede yaşadıkları için güzel oldukları yalanını bulmuşsun, yazık. Çirkinliğini senin kadar içerleyen ilk kez görüyorum. Türk kızları çirkinse, bir Türk kızı olarak sana çirkin denmesine neden bu kadar alındın? Kendinle çelişiyorsun, 34-36 beden giyen bütün nataşalar zargana. Oyadaki memeler hiçbirinde yok.
Bilim Rus kadınlarının olmayan güzelliğiyle ilgilenmez, senin gibi internette gördüğü her şeye inanan saflar için yapılıyor o haberler. Her zaman dediğim gibi, 50 yaşındaki Türk kadını 20 yaşındaki Rus kadınından daha güzeldir. Örn: Alev Tunçdemir, kadın 50 yaşında pişkin, Adana sıcağında kavruluyor ve cildi bebek gibi. Fotoğraftaki kadının estetikli olduğu çok belli ve çocukluk fotoğraflarında aynı olduğunu da sen uydurdun. Zaten estetikli olduğunu herkes söylüyor ben değil. - 9 ay
Petek’in de lisede çekilmiş fotoğrafları var. Şimdi 22 yaşında ve şimdiki haliyle aynı, fark yok. Ama sen kabullenemezsin. Neden? Çünkü sen çirkin bir Türk kızısın. Bu yüzden bütün Türk kızları çirkindir, değil mi? Gerçekçi olmak gerekirse, bütün Rus kızları güzel değil. Instagram’da bir sürü Rus gelin buldum, çoğu ortalama. Her ırkta güzel de var, çirkin de var. O yüzden bir kişiyi gösterip 'Rus kadınları güzel' diyemezsin. Çoğunluğun nasıl göründüğü önemli. Çoğu Rus kadını ortalama görünüyor. Nişantaşı’nda, Ortaköy’de, Şişli’de, vapurda çok denk geldim. Özellikle +40 olanları kilolu. Her yaş grubundakiler de ortalama görünüyor. Rus kızlarının hepsi güzel değildir. Sokaklarda, internette güzel olmadıklarını görüyoruz. O kadar özgüvensizsin ki, şu soruda bile gizliden yazıyorsun; sanki özelini anlatıyormuş gibi gizlenmişsin. Ben Rusla aldatılmadım ama sevgilim, Rus sevgilisini benimle aldattı ve bu çok gurur verici :)
- 9 ay
Hiçbir Rus kızı estetiksiz güzel olamaz. Eğer olabilselerdi, en çok estetik Rusya’da yaptırılmazdı. Ben Rusla evli Türk kadınları gördüm. Yabancılarla evli Türk kadınlarını paylaşan sayfada çok gördüm. Sadece güzellerin evlenebildiğini zannedecek kadar safsın. Hiç kimsenin beğenmediği, korkutucu, şişman, kısacık kadınlar bile evleniyor. Ama Angelina Jolie, afeti devran olduğu hâlde aldatıldı. Monica Bellucci sıcak ülkeden; İran-İtalyan kökenli. 60 yaşında ve senelerdir görecesiz olarak dünyanın en güzel ve en seksi kadınlarından biri olarak kabul ediliyor. Adriana Lima Brezilyalı vs. mankenlerin çoğu Latin. Yani soğuk hava güzelleştirmez.
Ağzıma laf verecek şekilde konuşuyorsun. 'Kişi kendinden bilir işi' lafı tam sana uygun. Sen çirkin olduğundan dolayı kendini avutmak ve teselli etmek için bu yalanlara kendini inandırıyorsun ve çirkin olarak kendini yalnız hissetmemek için de Türk kızlarının çirkin olduğunu söylüyorsun. Ben Trakyalıyım, beyaz tenliyim. Senin gibi kömür tenli Kürt değilim. Esmer tenli Türk olmaz. Türklerin çoğu buğday tenli, geri kalanı da beyaz tenlidir. Ama esmer tenli bir kadın da seksi olabilir. Tüm dünya Latin kadınlarını beğeniyor ve bunu Ukraynalı kadınlardan da duydum. O saydığım kızlara 'kezo' demen tamamen senin kıskançlığın. Hiçbirisi fotoğraftaki gibi bodur değil. - 9 ay
Bu arada bu rus kızının boyu 158 boya bu kadar takılan birisi olarak kızı beğenmen ilginç
- 9 ay
Türk olman ütopya, kimse kendi ırkını bu kadar aşağılamaz. Türk düşmanlığından dolayı bu kadar öfkelisin. Ben sana değil, başkasına destan yazdım ve o, senin aksine canavar olmadığı için uzatmadı. Kıskandığım için değil, gerçekleri öğrenmen ve sandığın gibi olmadığı için araştırdım. Ama sen bu soruyu sormadan önce araştırmıştım. Fotoğrafa koyduğun kadını tanıyorum, senin bu sorunu görmeden önce de estetikli olduğunu biliyordum.
Eskiden olsa sana kızıp öfkelenirdim ama artık kızmıyorum. Çünkü senin gibi insanların kendisiyle barışık olmadığını, psikolojisinin bozuk ve nefret dolu olduğunu fark ettim. Bu yüzden kızıp kendimi yıpratmak yerine sadece acıyıp geçiyorum. Ben seni çok kızdırmışım ama sen beni kızdıramadın. Çünkü senin gibi insanlarla konuşup tanıyarak bu olgunluğa eriştim.
Kara kaş, kara göz bir kadın da güzel olabilir ve o fenotipte Rus kadınları da var. O kadar öfkelenmişsin ki yazmayı bile becerememişsin. Esmer kara bodur Kürt seni. - 9 ay
Bir acı gerçek daha; 3 sene önce Rus bir kızın tiktokta turkish girls>>> diye bir videosunu görmüştüm prim için yaptığını söyleyenlere de sizi gerçekten çekici buluyorlar bunu düşünen sadece ben değilim pirim için yapmıyorum demişti otur ağla şimdi çirkinliğe herkes senin gibi çirkin değil çünkü
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)9 ayRus kız da fenasal derecede güzel ama her yeri yapma maalesef vücudundan dudağına kadar… Alyanın prime dönemini bilen bilir tek işlemi yok kendisiyle 2022’de reelde karşılaştım sosyal medyadakinden 10 kat daha güzel bir kız. Hayatımda ilk defa bir kadına imrenmiştim.
25 Yorumla
Soran9 aySence o minyonlukla o kısa boyla ve velev ki yaptırdı diyelim yüzünü yine mi o kızdan daha güzel olcak
Cevap sahibi9 ayAşkım inan heteroyum erkek kafası kuduruklukla yorumlamıyorum hahshsha yani rus kızcağızın hem göz arası aşırı açık hem ağzı kocaman kendisini biraz incelersen çok itici bir suratı var aslında buz devri side benziyor… Güzellik göreceli bu kızın Alya karşısında benim için herhangi bir karşılaştırmayı alma şansı yok mlsf.
- 9 ay
Alyada zaten estetik yapmış kadar makyaj var bebeksi duruyor sarışın kadın
Cevap sahibi9 ay@Ferhunde27 Alya’nın of öncesi halini biliyorum sen rahatta kal görüp görebileceğin en güzel Türk kızlarından biri hatta şu an kendini kilo vererek bozmuş durumda son sene kilosuna taktı o zamandan beri ben de biraz beğenmiyorum.
Seçimde görüntünün bir ehemmiyeti yok Nerimancım, asıl mesele Rus karısının kendi ırkının erkekleri tarafından zerre değer görmemesiyle ilgili. Haliyle onlar daha fazla değer biliyor, Türk gacısı gibi doğuştan gôtü arşa değmemiş olduğu için erkeğin hakkını verebiliyor. Olay bundan ibaret, görüntüye indirgeme
10 Yorumla
9 ayTamam çok güzel Rus kızları var ama çok güzel Türk kızlarımız da var. Rusların avantajı soğuk ülkede yaşları geçse de daha genç gösteriyorlar. Rusya ile ilişkisini tamamen kesmiş burada yaşayan bi Rus bul. O kadar da güzel olmadığını göreceksin
127 Yorumla- 9 ay
Doğru değil, Rus kadınlarının erken çöktüğü yaygın bir klişedir. Soğuk hava cildi yıpratır ve kurutur, dolayısıyla da erken yaşlandırır. Hiç çok güzel Rus kızı yok, güzel olanların hepsi bu fotoğraftaki gibi tepeden tırnağa estetikli. Soğuk ülke genlerine rağmen kısa boylular.
- 9 ay
6 yıl Rusya'da yaşadım ne gördüğümü ben biliyorum
- 9 ay
Görmek istediğini gördüğünü bilmiyorsun. Sen Türk erkeğisin, Rus fetişinden dolayı objektif olamazsın. Bu yüzden seni kaale almıyorum. Latin ülkeleri gayet sıcak ama oranın kadınları taş gibi ve gayet beğeniliyor. Sıcaktan kavrulan Arabistan’dan, İran’dan bir sürü yaşını göstermeyen güzel kadın çıkıyor. İnanmak istediğine inanıyorsun. Sıcak havanın yaşlandırması mantık dışı. Türk erk*ğiyle evli bir tane nat*şanın videosunu Türk kadınlarının yaptığı bakımlarla ilgili videosunu izlemiştim. O videonun altına Rus kadınları, Türkiye sıcak olduğu için güneşten dolayı Türk kadınlarının güzel olduğunu söyledikleri yorumlar yazmışlardı ve “Antalya’ya yerleştiğimden beri daha güzel hissediyorum, sıcak bana iyi geldi” diye yazan yorumlar görmüştüm. Rus kadınları bile soğuk havanın genç ve güzel gösterdiğini söylemiyor, onların bilmediğini sen nasıl biliyorsun, ilginç. Bu dediklerime inanmayacağından %100 eminim ama yemin ederim gördüm ve akıl sahipleri için yazdım. Soğuk hava cildi kuruttuğundan dolayı matlaştırır, kurutur ve kırıştırır. Seni Türk erk*ği olarak kimse kaale almaz çünkü objektif olamazsın. Anca kendin gibi Rus fetişi olan Türk erk*kleri seni kale alır. Alev Tunçdemir diye bir Instagram fenomeni var, 50 yaşında ama 30-35 duruyor ve cehennem sıcağı olan Adana’da yaşıyor. Cildi bebek gibi ve ışıl ışıl. Diyeceklerim bu kadar.
- 9 ay
Soğuk ülkede yaşayan akrabalarım var gayet gösteriyorlar yaşlarını ama sıcak ülkede yaşayanlar öyle değil. Çünkü sıcaklık matlaştırmaz ve kurutmaz cildi.
- 9 ay
Bunlara ek olarak da cümlen kendi içinde çelişiyor çok güzel Türk kızları varsa neden sıcak ülkenin çirkinleştirdiğini ve yaşlandırdığını söylüyorsun? Eğer öyleyse çok güzel olamazlar. Sen gördüğünü anlayamıyorsun. Dediğin gibi olsa Latin kadınları bütün dünyada beğenilmezdi Rusya’yla ilgili bir sürü sayfa var instagram’da videolarda hep koskoca kadın gibi duran genç kızlar görüyorum. 21 yaşında olduğunu söyleyen Rus genç kız 41 yaşında gibi duruyordu ve bunu söylediğim yorumuma çok sayıda beğeni geldi. Rusya’da hem iklimden hem genlerden kaynaklı 20 yaşındayken 40 yaşında gibi görünmek normal ve yaygındır. Kuruyan cilt erken yıpranır ve matlığını yitirir.
- 9 ay
Sen de çelişiyorsun. Madem ki çok güzel Latin kızlar asyalılar, afrikalılar varsa neden Rus kızı seçiyor erkekler? Rus kızının seçilmesinin sebebi ne güzellik değilse?
- 9 ay
Erkekler değil, Türk erkekler seçiyor. Asyalılar ve Afrikalılardan bahsetmedim, Latinlerden söz ettim. Dünya genelinde Latin kızları çok çekici bulunuyor. Sadece Türk ve Azeri erkekler Rus seçiyor; tamamen fetişten kaynaklı bir şey bu. Abazanlığın yarattığı bir fetiş. Fetişten ötürü de görmek istediğinizi görüyorsunuz. "Dünyanın en güzel kızları Rus kızlarıdır" yalanı sadece Türkiye ve Azerbaycan’da var, dünya genelinde öyle bir şey yok. Ben çelişmiyorum. Eğer "Latin, Asyalı, Afrikalı kızlar çok güzel ama erkek Rus kızlar daha güzel olduğu için onları seçiyor" desem çelişirdim. Ama öyle demediğim için sözlerimde çelişki yok. Türk erkekleri olarak güzelden anlamıyorsunuz. Güzel sandıkları gibi daha namuslu, sadık, becerikli, tok gözlü, mütevazı sanıyorlar; bu yüzden de seçiyorlar. Türk erkeği, güzel bir Türk kızının ya Türk olduğunu ya güzel olduğunu kabul etmez; çirkin bir Rus kızının da ya Rus olduğunu ya çirkin olduğunu kabul etmez. Bu durum da fetişle alakalı dediklerimi doğruluyor. Yani Rus kızlarını fetişinizden dolayı daha güzel görmek istediğiniz için görüyorsunuz. Güzellik göreceli deme bana. Güzellik kime göre, neye göre göreceli? Sana göre göreceli olan, başkasına göre olmayabilir.
- 9 ay
Rus kızları seçmekte haklı gibiler diyorsun demek ki Rus kızlarının Türk kızlarından daha güzel olduğunu düşünüyorsun. Ben de diyorum ki Türk kızları da var çok güzel olan
- 9 ay
Hayır, öyle demiyorum. Öyle dediğimi nereden çıkardın? Çok yanlış anlamışsın, güzel olmadıklarını söylüyorum ve Türk kızlarının çok daha güzel olduğunu söylüyorum. Okuduğunu anlamıyorsun. Rus kızlarının güzel olmadığını söylediğim anlaşılıyor. Çok güzel olan Türk kızları var ama Rus yok, hepsi estetik makyaj güzeli ve vücutları da kemik yığını, boyları da kısa.
- 9 ay
E tamam aynı şeyi diyoruz. Ben de çok güzel Türk kızlarımız var diye yazmadım mı yukarıda? Şapşik yaaa 😂😂
- 9 ay
Asıl şapşik sensin. Hâlâ ne dediğimi anlamıyorsun. Rus kızları soğuk ülkede yaşadığı için çok güzel diyorsun ama öyle bir şey yok diyorum. Latinler örneğini de o yüzden verdim.
- 9 ay
Ama fark şu Latin olan 40 yaşına geldiğinde 40 olarak görünür. Rus olan 40 yaşına geldiğinde 30 görünüyor. Makyaj falan olmadan. Ayrıca soğukta nemlendirici krem kullanıyorlar cilt kuruluğu falan da olmuyor Sibirya'da -60 derecede kaldım orada da insanlar krem kullanıyorlar yoksa dediğin gibi kurur
- 9 ay
Yoo, öyle olmuyor. Yaşlarını gösterseler, dünya genelinde bu kadar çok beğenilmezlerdi. O kadar şapşalsın ki, hiçbir dediğimi anlamadın. Soğuk hava cildi kuruttuğundan dolayı yıpratır. Rus kadınları gençliğini korumak için krem kullanmak zorunda, çünkü soğuk hava cildi kurutur. Ama Latin kadınlarının bir şey sürmesine gerek yok, çünkü soğuk hava görmedikleri için ciltleri kurumuyor ve erken yaşlanmıyorlar. Eğer Rus kadınları genç görünseydi, erken çöktükleri yaygın bir klişe olmazdı. Erken çöktüklerini Dostoyevski de söylüyor. Eğer soğuk hava yaşlandırmasaydı, krem sürmezlerdi. Latin, soğuk hava görmediğinden dolayı 40'ken 30 görünür. Ama Rus, soğuk havadan dolayı yaşını gösterir ve hatta daha da büyük görünür. Genç kızlar koskoca kadın gibi görünüyor, Instagram'da görüyorum.
- 9 ay
Genç kızların daha büyük görünmesi artık her toplumda aynı. Çalıştığım yerde bi kız işe başladı 23 yaşındaymış ben 30-31 diye tahmin ettim. Her yerde bu böyle artık. 19 yaşında olan kızlar 25-26 gibi duruyorlar. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bir kadının erken çökmesi yaşam standartlarıyla alakalı bence. Aynı yerde yaşayan 40 yaşında 2 kadın biri rahat bolluk içinde ev hanımı, diğeri ise aynı yaşta fakirlik yüzünden çalışıyor. Fakir olan daha erken yaşlarda çöker hayatın yükü, çalışmak zorunda fakirlik iyi beslenememe, işe gitmek için güzel uyumak yerine sabahın köründe kalkmak zorunda olması vs. Çökmek yaşla alakalı değil yaşam standartlarıyla alakalı. Benim annem 63 yaşında 1 tencere yemek yapıp yorulur bir de Madonna'ya bak
- 9 ay
Hayır, değil. Rus toplumu dışında hiçbir toplumda 20 yaşındaki genç kızlar 40 yaşında gibi görünmüyor. Türkiye'de öyle kızlar hiç yok. Hiçbir yerde 23 yaşındaki kız 30-31 görünmez, bu çok nadir bir durumdur. O kız eğer büyük görünüyorsa Rus geni vardır. Sen birkaç örnek gördün diye bu durum her yerde öyle olmuş olmuyor, istisnalar kaideyi bozmaz. 19 yaşında olup 25-26 duran görmedim. 20 yaşında 3 tane fakir kız tanıyorum, hiç de çökmüş değiller.
Çökmek yaşam standartlarıyla alakalıysa, neden Rus kadınları soğuk havadan dolayı çökmüyor diyorsun? Soğuk hava yaşam standardı değil. Ruslar da sadece gençler değil, orta yaşlılar da büyük duruyor. 50 küsur yaşta bir sürü Rus kadını gördüm İstanbul'da ve hepsi de yaşını gösteriyordu. Bu kadar anlama ve analiz yapma özürlüsü birisi olarak kimseye "şapşik" demeye hakkın yok. Senin kadar aklı şey olan kimse görmedim bu sitede. - 9 ay
Hayır şu an sırf inatlaşmak için aksini yazdığını düşünüyorum. Türkiye'de de dünyanın bir çok yerinde de kızların çoğu yaşından büyük görünüyor
- 9 ay
Ve yine knock out ile kazanan ben oldum 😂😂
- 9 ay
Artık okumuyorum
- 9 ay
Farkettim engellemişsin beni sana gerçek bir yaşadığımı anlatacaktım örnek olarak
- 9 ay
Gözüme çarptı, okumak zorunda kaldım. Kazanan sen olmadın çünkü soğuk hava tezini çürüttüm ve dediklerime cevap veremedin. Sırf inatlaşmak için yazan sensin. Senin gördüğün birkaç kişi, dünyanın her yerinde herkesin daha büyük göründüğü anlamına gelmiyor. Akli dengenin bozuk olduğu, üslubundan, verdiğin cevaplardan ve anlayamamandan bariz.
- 9 ay
Engelledim ama engellememe rağmen yazabildin engelde bir sorun var senin yaşadıklarını kaale almıyorum o yüzden anlatma çünkü senin yaşadığın şeyler dünya genelinde herkesin büyük göründüğüne dair delil değil. Eğer herkes büyük görünüyorsa demek ki soğuk hava gençliği korumuyor. Yine kendinle çeliştin.
- 9 ay
Sibirya'da buzdolabı kullanmazlar. Mutfak balkonunda bütün etler ve diğer yiyecekler durur poşet içinde. Neden? Soğukta bozulmaz çürümez. Sıcakta olsa etler sebzeler bozulur kurtlanır. Sıcakta insan mayışır uyku bastırır ama soğukta biraz dolaşınca açılır kendine gelir. Gördüğün gibi soğukta ölmüş balık eti nasıl bozulmuyorsa canlı insan da dinç kalıyor
- 9 ay
Evet yazabilirim burada çünkü senin sorun değil gizli birisi sormuş sen benim yorumuma gelmişsin haricen
- 9 ay
Ayrıca genç olup büyük görünmek ayrı erken çökmek ayrı. Bu dediğim gibi erken çökmek yaşam standartlarıyla alakalı zengin ve fakirlikle sıcak veya soğuk olması değil
- 9 ay
Okumuyorum
- 9 ay
Sen ne dediğini bile kendin karıştırıyorsun. Bir de daha yaşın 19 zaten senin girip çıktığın ortam mı yoksa 37 yaşımda benim girip çıktığım ortam mı yani gördüğüm daha fazla? Senin yaşadığının 2 katıyım desem yeri var ve benim gördüklerim de seninkinden hayli misli misli fazladır. Buna rağmen benim yanlış dediğimi söylemen sadece senin inadından artık.
- 9 ay
Benim eğitim hariç sadece sahne hayatım bile 22 yıldır senin yaşından fazlayken genel hayat tecrübem ve gördüklerim senin hayatını 50ye katlar. O yüzden boşuna inatlaşma benimle @Savas_Melegi
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, güzellik tamamen kişisel bir şeydir ve farklı kültürlerin güzellik anlayışları da değişiyor. Kendini başka biriyle kıyaslamak yerine, kendi güzelliğini ve kişiliğini parlamaya odaklanmak en önemlisi. 💕 Dünya üzerinde birçok kültür, farklı tarzlarda güzellikler sunuyor, bu da çeşitliliği ve renkliliği getiriyor.
Unutma ki senin nevi şahsına münhasır bir güzelliğin var ve bu özgüvene sahip olmak harika bir şey! Ayrıca, gerçek bir bağ kurmak, sadece dış görünüşten çok daha fazlasını içerir. Kıskanmaya gerek yok, sen de kendi ışığını saçıyorsun. 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 9 ayben ırka göre seçmem
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 383 cevap paylaştı. rus kızları fenasal ya gerçek kadın diyorum başka bir şey demiyorum
10 YorumlaOnlari secme sebepleri guzellik degil bunu anlayin artik tamam guzelliginde payi var ama cok az
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
9 ayBütün ruslar bu resimdeki gibi değiller yalnız.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her ırkın kızları güzel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı.
9 ayRus kızları bir harika
00 Yorumla
9 ayBulsamda evlensem
00 Yorumla
9 ayYaşayan bilir bunların tadını 😅😅
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem