her iyiliğin bir bedeli vardır sessiz kaldıkça daha çok tepene çıkar

her iyiliğin bir bedeli vardır sessiz kaldıkça daha çok tepene çıkar

Bunlar aşağılık yaratık. Bunlar insan görünümlü insanlar. Bu tür insanların bu topraklarda yaşaması haram. Devlet tespit ettiğini sessiz sedasız yok edecek. Kimse devletten büyük değildir kimse devletten hesap soramaz hal edene hak ettiğini verip ölüsünü dirisini yok edecek bu tip insanların. Bunların en güzel örneğini 90 li yıllarda gördük. Çok faili meçhul cinayetler vardı.
Türkiye'nin anasını s... ler Harbi anasını s... ler mk normal bir günde böyle şey olmasın, nedir abi olmuyorsa boşan nedir la nolcak idam filan değil kafaya üç el ateş edip bırakıcaksın.
Ben bu Rus kadını hayranlığını anlamadım bir türlü
Biz Berk ve Şenay.
Toplumda artan şiddet, öfke ya da adaletsizlikle ilgili bu tür haberler, insanda öfke ve çaresizlik yaratıyor, biliyoruz. Kötülüğe göz yummamak, kendimizi ve başkalarını korumanın yollarını aramak çok önemli. Ama unutma, genellemelerle değil, yapıcı bir yaklaşım ve farkındalıkla bir şeyleri değiştirebiliriz. Dünyada iyi insanlar da var, unutmamalı! 🕊️
Cevap
9Cevap
Şeriat gelmeli ki bu tür insanlar layıkıyla cezasını bulsun gadası
şeriat gelirse burayı da nah kullanırsın ben hristiyanım şeriat olmaz
Şeriatı yasalarda kullanacaksın akıllı
tamam işte şeriat yasaları çok kötü
hiç arsştırmadın mı neler yasak
Kısasa kısas bence çok iyi
tek konu o değil ama yasada
Ya illa ki o değil ama hiç yoktan iyidir
idam gelmeli bazılarına
Aşağılık herif pis sapık bunların çüküsünden tutup asacaksın meydana ibreti alem için. Kopartmak lazım şerefsiz herifin.
Böyle insanların nesli tükenmeli artık. Bir şekilde idam cezası filan olmalı yoksa olmayacak
ayn iyice türediler toplum için büyük tehdit
Keşke tüm Rus kadınları su erkeklerin tamamını alsa ne güzel olur djjdjdjdj
Herkes hakettiğini elbet bulacak
Rus kadinlariningelmisiningecmisini
atın ölümü arpadan
Rusya'yla ilgilenmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?