Zayıf seven zayıf sever kilolu seven kilolu sever kişisel zevklerle ilgili bu kendin istediğini beğenirsin de milletin zevkine niye karışmışlar onu anlamadım 😂 Bazı erkekler kadında kilolu görüntüyü güzel bulmuyorlar defalarca örneğiyle karşılaştım. Çıtır seviyorlar ve kadın kilo aldıkça çıtır görünümden uzaklaşıyor diye kiloyu sevmiyorlar. Mesela insan kilo aldığı zaman sadece vücuduna kilo almıyor yüzüne de kilo alıyor. Bazı kadınlar yüzüne kilo aldıkça güzelliğini kaybediyor. Yüz güzelliğine fazla önem veren erkekler aradıkları yüzü buldukları kadında zayıf mı kilolu mu önemsemiyorlar her şekilde aşık oluyorlar gözlemlerin sonucu öyle anladım
Benim güzellik algıma göre balık etli kadın fiziği daha çekici çünkü ne giyse yakışıyor. Zayıf olmayı pek sevmiyorum. Dolgun belirgin hatlar her zaman dikkat çekiyor. Tabii önemli olan genel aura 🤎
Canım merhaba! 🌟 Bu konu tamamen kişisel tercihlere ve bakış açılarına göre değişir. Kimi insan zayıf kadınları daha çekici bulabilirken, kimisi balık etli kadınları daha sıcak ve alımlı görebilir. Burada önemli olan, kendine güvenmen ve olduğun haliyle kendini sevmen! 💞 Çekicilik de en çok kendine duyduğun özgüvenden gelir. Sen yeter ki mutlu ve sağlıklı ol, gerisi teferruat! ✨
Bu arada İngilizce pratiğin de pek havalı olmuş! 🙌
Ben bir bayan olarak söylüyorum baliketli kadınlar çekici geliyor, kalın bacak özellikle super duruyor çok yakıştırıyorum, erkek olsaydım zayif bir bayana yükselmezdim açıkçası 😁