Bi fikrimiz var ki konuşuyoruz burada kimine zayıf kadın çekici gelir kimine balık atlı mesela neselası mı var saçma sapan konuşuyorsun alakasız alakasız
AsabiÖküz | Güzellik & Bakım konusunda 775 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kesinlikle zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki kadın daha arzulatici kışkırtıcı ve davetkardir...
Tam olarak şunun gibisi...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
ErotikAdam | Güzellik & Bakım konusunda 82 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
lütfen artık kendinizi bir objeymiş gibi degerlendirmekten vazgeçin kadın bir canlıdır ve onun fiziki özellikleri şahsına münhasırdır ki kadın herşeyden önce rahmetli neşet ertaşında dedigi gibi insandır erkek ise insanoglu günümüz kadınları bu benzetmeler ile kendilerini degersizleştirdiklerinin farkında bile degiller o sebeptendirki kadına olan saygı vedahi sevgi gün geçtikçe soyut hale gelmeye başlamıştır.
not : cümlelerime muhalif olacak arkadaşlar kaile alınmayacaktır.
Bu kadina göre tabiki değişir. Bazisi balik eti fakat ne oran olur ne oranti. bazisi zayif fakat herşeyi ile one çıkar. Tabiki asla bir minyonu tutamazlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
854Zayıf ve güzel fiziğe sahip olan bir kadın.
balık etli derler nedense zayıf manken tipleri favlarlar
Yo:dd balık etli her zaman benim için hem * daha zevkli oluyo djdkdkkd
Milletine zevkine göre değişir bence
Mesela
Ne mesela
asker arkdas senin zevkini merak etmis :)
Ben lez değilim ki balık etli ya da zayıf kadın diyiyim
Asker dedilim:) ya biliyomus gibi bi fikrin varmis gibi yazdin ondan dedim lez sin mi dedik
Bi fikrimiz var ki konuşuyoruz burada kimine zayıf kadın çekici gelir kimine balık atlı mesela neselası mı var saçma sapan konuşuyorsun alakasız alakasız
Zayıf.
zayıf
Kesinlikle zayıf
İdeal kilodaki kadın
Balıkkk bence
Zayif
Kesinlikle zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki kadın daha arzulatici kışkırtıcı ve davetkardir...
Tam olarak şunun gibisi...
lütfen artık kendinizi bir objeymiş gibi degerlendirmekten vazgeçin kadın bir canlıdır ve onun fiziki özellikleri şahsına münhasırdır ki kadın herşeyden önce rahmetli neşet ertaşında dedigi gibi insandır erkek ise insanoglu günümüz kadınları bu benzetmeler ile kendilerini degersizleştirdiklerinin farkında bile degiller o sebeptendirki kadına olan saygı vedahi sevgi gün geçtikçe soyut hale gelmeye başlamıştır.
not : cümlelerime muhalif olacak arkadaşlar kaile alınmayacaktır.
Bu kadina göre tabiki değişir. Bazisi balik eti fakat ne oran olur ne oranti. bazisi zayif fakat herşeyi ile one çıkar. Tabiki asla bir minyonu tutamazlar
Balık etli bazı kızlar iyi kilo ideal olmalı bence boya göre
Profildeki balık etli mi kilolu mu sence?
Hafif kilolu
Ceylan gibi dedim ya :) Zayıf işte, bir de güzel olacak, güzel gülecek. Güldüğü zaman yüzünde yüreğini göreceksin.
Herkes zevkli falan yazmış ne çok zayıf ne çok kilio normal olması lazim
Zayif kadin ama bazilarina hafif kiloda yakisabiliyor
Balik etli ya da zayif cok asiri onemli degil
Zeki kadın olması daha onemli
Bence zayıf minyon ufak göğüslüler çok daha çekici
Balık etli de güzel zayıf ta önemli olan sadece o değil ki
Zayıf kadın tabiki. Balık etliyi yanlış anlayıp balinaya dönüyor çoğu
Balık etli... süt gibi oluyolar valla insanin bellerini kirası geliyor 😁