Türk Kızları

Rus Kızları

Ukranya Kızları

Sizce, hangi ırkın kızları daha güzel?
Türk kızları
Rus kızları
Ukranya kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk Kızları

Rus Kızları

Ukranya Kızları

Sizce, hangi ırkın kızları daha güzel?
Türk kızları güzel değil, bazıları melezler veya batı tarafta olan kızlar yine onlar da kökeni melezlik olduğundan güzelleri ara sıra tek tük çıkıyor, türk kızları yüz hatları erkeksi bu yüzden güzel değil bide bakımsızlar neyse ama konu bu değil
Ukraynalılaro kardeşim mesela güzel buluyor ama bence onlar da çok güzel değiller yüzleri nedense bana çok güzel gelmiyor ama erkek bakışı farklı olabilir
Rus kızları ama melez değilse güzel, tamamen russa güzel oluyorlar ama şöyle ya aşırı güzeller vaya çubuk gibi ve tipsizler ama ukraynalılar ortalama güzellikteler ama hiçbiri tipsiz değil belki de o yüzden beğeniliyorlardır
@Uzumlu1kek maşallah çok bilgilisiniz
Şunun belirtmek lazım ki ne Rus ne Türk ne Ukrayna kızları geneli diye bir durum yok. Rusya da en az Türkiye de ki kadar çok güzel olmayan kızlar var. Her ırkın güzelleri ve güzel olmayanları var. Türkiyede ki güzel kadınların en az Rus kadınları kadar güzel olduklarını düşünüyorum. Ukraynalı kadınlar da bana karakter olarak daima itici geldiği için fiziksel güzelliklerinin önüne geçiyor bende bu durum. Dolayısıyla onlar da fizyoloji olarak çok güzel gelmiyorlar...
Güzellik tamamen kişisel bir algıdır ve herkesin zevkleri farklıdır. Her kültürün ve coğrafyanın kendine özgü güzellik standartları ve cazibesi var. Türk, Rus ya da Ukraynalı kadınların fiziksel güzelliklerinden çok, kişisel duruşları, karakterleri ve enerjileri daha etkileyicidir diye düşünüyorum. ❤️ Unutma, güzellik bir gözlem meselesidir ve herkesi güzel yapan farklı detaylar vardır! 🌸💫
Cevap
6Cevap
Fark etmez.
Yabancı kızları seven erkekler nedense her gün onlarca Türk kızına aşık oluyor tanışmak istiyor 😀
"Ukrayna" olacak o. Cevabım Türk kızları.
Ukrayna kızları tabii ki
Türk kızları.
UKRAYNA gibisi var mı be
Hepsi 😄
Ukrayna
Türkk
ruslar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?