İnsanlar, sirf kiz güzel diye yorum yapma hakkına mi sahip olduklarini dusunuyor?

sirf guzel oldugum icin mi yoksa buna ben mi izin veriyorum anlamiyorum ama teyzemin kocasina kadar yorum aliyorum görünüşüm hakkımda. erkekler eminim bunu yasamiyordur. zayiflamissin iste surda ne kadar iyidin neden kilo verdin falan felan insan ne diyecegini de sasiriyor. insanlar iltifatta ediyorlar ama ben sunu biliyorum ki iltifat eden eleştiri hakkı oldugunu da saniyor. oysa ben ne iltifat istiyorum ne de bu konu da düşünülmesi. bunu her kiz diyebilecegim kadar cogu kiz yasiyordur muhtelemen. sadece var olmak istiyorum cok mu zor? simdi burada olan kiz kitle muhtelemen beni anlamicak hatta kimse cevap verme tenezzülünde bile bulunmicak. buraya yazmak mantikli olmayabilir ama yanlis anlasilmayacagim sekilde cevremde acabilecegim arkadasim yok gibi bir sey cunku insanlar benim ne söyledigime degil kendi beyinlerindeki eksiklerinden konusuyorlar. sadece buna izin veren ben miyim onu merak ediyorum cok sacma geliyor

İnsanlar, sirf kiz güzel diye yorum yapma hakkına mi sahip olduklarini dusunuyor?