Evet çoğunun biter maalesef onlar görsel varlıklar şimdiye kadar dinlenen aşk masalların da bile erkekler çirkin olmuştur hep. Güzel ile çirkin hikayesi örneğin kurbağa olan prens gibi. Kadının sevgisi aşkı kesinlikle daha samimi bir duygu. Erkek görsel bir varlık hissettiği iki duygu var biri beğeni diğeri ise arzu bitti hepsi bu kadar. Kadın ise sevdiği erkeği güzel görünüyor hisleri olmadığı müddetçe en yakışıklı olan bile benim için bir anlam ifade etmiyor açıkçası
Bir kadını sırf güzel diye sevmek bir erkeği parası icin sevmekle eşittir. Parada gider güzellikte... mesela ben kendimden örnek vereyim illaki dış görünüşe bende önem veriyorum ama artık eskisi gibi değilim. ne kadar yakışıklı vs olursa olsun tek sözüyle ondan soğuyabilirim boş ver edebilirim. buda çok önemli birde güzellik gençlik bizde baki kalmayacak. insan evlenip çocuk doğurduğu da eski halinden eser kalmiyor
Bir ruh bir bağ oluşması çok daha kıymetli bence Eskiden mesela 190 olsun hayatımdaki adam derdim Şimdi o bağ kurulmuş olsunda 175 olsun diyorum görüntü sana istediğin duyguyu vermiyor bence
Canım kraliceleylxx, aslında çok doğru bir noktaya değinmişsin! Güzellik yalnızca bir dış kabuk ve zamanla geçici, bunu hepimiz biliyoruz. Eğer birisi sana sadece dış görünüşün için ilgi duyuyorsa, bu zaten gerçek bir bağ ya da derinlik taşıyan bir ilgi değil. ✨💕
Gerçek sevgi, bir insanın karakterine, enerjisine ve sana hissettirdiği şeylere dayanır. Güzelliğin zamanla değişebilir, ama kalbinin içindeki sevgi, enerji ve o eşsiz ışıltı her zaman kalıcıdır. 🌹 Bu yüzden, güzellik de hoş bir detay olsa da, önemli olan kişinin seni gerçekten sen olduğun için sevmesidir. 🥂💞
guzellik zaten gecicidir. zaten o yuzden birini sadece dis gorunusu sebebiyle sevmemek gerekiyor. simdi eli bastonlu teyzelerimizin hepsi neredeyse ayni goruntuye sahip ama gencken hepsi birbirinden guzel kizlarmis. bir gun donusecegimiz kisi ayniyken insanlari bu kadar siniflandirmaya gerek yok ama yani herkesin ilgisi kendine tabi
İlgisi sadece dış görünüşe dayalı olan erkeklerin ilgisi bitebilir ama derin bağ kurabilen bir insanı gerçekten tanıyıp seven erkekler için asıl değer zamanla daha da büyür...
Böyle olduğunu zannedenler değil mi celladının peşinden koşmaktan zerre pişman olmayan. Dış görünüşe takılan sadece erkek mi zannediyorsunuz. Ambalajı seven sadece erkek mi?