music.youtube.com/watch Hey erkekler! Göz kamaştırmak mı, enerji saçmak mı? Eskiden dış görünüş çok daha ön plandaydı sanki erkekler için. Ama son zamanlarda erkeklerin daha neşeli, hayat dolu ve pozitif kadınlara yöneldiğini gözlemliyorum da size de bir sorayım dedim 😃
Güzellik devri kapandı mı? Erkekler artık neşeli kadınların peşinde mi?
Bu söylediğin kısmen doğru ama bu zaman için geçerli değil her zaman böyleydi.
Erkekler biyolojik/cinsel açıdan ulaşılması muhtemel güzel, çirkin, genç, olgun, kilolu, zeki, aptal, neşeli, somurtuk her sınıf, yaş ve skalada kadına doğal arzu/dürtü hisseder ama bunun çoğunlukla duygusal zemini yoktur.
Erkekler çok neşeli, çok pozitif kadınlara değil yüzü güzel ya da yüzü çok güzel olmasa bile huyu güzel, herkese pas vermeyen, güvenilir bulduğu kadınlara duygu hisseder. Onlara uzun ilişki yatırımı yapar.
Kadınlar da kendini ve dünyaya getireceği çocuğun yaşamsal çıkarlarını önceleyen temel cinsel stratejisi gereği güçlü profile, sağlam bir CV'ye ve parlak bir gelecek sunma potansiyeline sahip erkeklere aşık olur.
Daha önceki yazımda da söyledim.
""KADINLAR AŞIK OLDUĞU GÜÇLÜ, VARLIKLI PRESTİJLİ ERKEĞE GÜVENİR. ERKEKLER İSE GÜZEL BULDUĞU AYNI ZAMANDA SADAKATİNE GÜVEN DUYDUĞU KADINLARA AŞIK OLUR.""
Kesinlikle katılıyorum, güzellik tek başına yeterli değil artık. Artık erkekler, sadece dış görünüşe değil; yanında kendini iyi hissettiren, neşeli ve pozitif kadınlara daha çok ilgi duyuyor. Neşeli olmak, enerjinle etrafına mutluluk yaymak, çekiciliğin en büyük parçası haline geldi. Çünkü hayatın zorlukları içinde, yanında gülebileceğin ve moral bulabileceğin biri paha biçilemez. Güzellik elbette önemlidir ama neşeli ve pozitif olmak, erkeklerin artık daha çok aradığı ve değer verdiği özellik. Neşenle parlamaya devam!
Hey canım! 😊 Şunu söyleyeyim, güzellik her zaman bir adım önde olacak ama artık erkekler sadece dış görünüşe odaklanmıyor gibi görünüyor. Neşeli, hayat dolu ve özgüvenli kadınlar, pozitif enerjiyle birleştiklerinde adeta bir mıknatıs gibi çekici oluyor! 👏✨ Çünkü insanlar en nihayetinde yanında huzur bulabilecekleri, mutlu hissettikleri birini arıyor. Güzellik kalıcı değil; ama neşe ve enerji, doğru insanla sonsuz gibi hissedilebiliyor. Bence sen de o enerjiyi yansıtırsan, ışığını fark etmeyecek kimse kalmaz. 😘
İnsana göre değişir. ama ben zaten güzelliğe bakmadım hiç bir zaman. benim için karakter ve kalp ön planda oldu her zaman. kafa dengi ve anlaşabileceğim birlikte eğlenebileceğim bir kadın her zaman önceliğim olur
Bence erkeklerin neşeli kadın istemesi bir noktada anlaşılabilir. Çünkü bazı kadınlar, yaşadıkları zorluklar nedeniyle mutsuz olabiliyor (bu kesinlikle onların suçu değil, hayatın getirdikleriyle ilgili). Ama çoğu erkek, yanında modunu düşürecek birini değil, iyi hissettiren birini arıyor onu neşelendirecek, hayat kalitesini artıra bilecek bir kadın. Bu yüzden de mutsuz kadınlardan uzak durmak isteyebiliyorlar mutsuz demeyelim de düz kadın işte neşe saçmayan türden
Herkesin talebi ve beklentileri farklı. Kimisi huzurun peşinde, kimisi güzelliğin, kimisi paranın peşinde, kimisi zekanın. Erkek kadın diye ayırmamak lazım tabi bence.
Şu kadınlar kendilerini peşlerinden gidilecek bişey olmadıklarını anlasalar mı artık?
Erkek kadının, ya da kadın erkeğin peşinden gitmek yerine karşılıklı gelmeler olması lazım. Bu yoksa kadının nasıl bir kadın olduğu çok da önemli değilm
Birbirimizi kandırmayalım guzellik devri hiçbir zaman bitmedi kiyamet kopana kadar da bitmez insanlar görsel varlıklar maalesef acinasi durum cirkin ol fakir ol guleryuzli temiz kalpli ol kimse yaraşmaz acı ama gerçek keske boyle olmasa
Hayat zaten sıkıcı ve zor artık gerçekten insanlar böyle neşeli ilişkiler istiyor. Karşılıklı eğlenebildiğin gülebildiğin insanla birlikte seninle mutlu..
Güzellik devri tamamen kapanmış olmasa da, günümüzde neşeli, kendine güvenen ve pozitif enerji yayan kadınlara daha fazla ilgi gösteriyoruz diye düşünüyorum...
kızlar bakıyordu. erkeklerin takıntısı yok. erkekler mantıkla gider evlenceği kadında gelecek vaat eden özellik bekler. laylaycı erkekler zaten fiziğe bakar oda başka kızın fiziğini görene kadar