Tip olacak fizik olacak buraya gelen turist kızı tavlayıp evleneceksiniz ve batıya gideceksiniz
İsterdim
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tip olacak fizik olacak buraya gelen turist kızı tavlayıp evleneceksiniz ve batıya gideceksiniz
alman ermikalı kızla evlenmek için ne paraya ne yakışıklılığa ihtiyacın var. Tek ihtiyacın ham bir keko olmalısın kürdo olmalısın. böyle popon de kurumuş bokuyla dünyaları yaratmış gibi bir egon olucak... ayağın da pazar ayakkabısyla kızı alır götürürsün popon başını gögsünü her türlüğü deliğini doldur boşalt yaparsın... Bedensel bir şey değil kadınlar yakışıklılığa bakmıyor para etkiliyor ama istekli bir köpek gibi yapan şey ne kadar umursamaz skıp atan bir keko olabildiğin. Eli yüzü düzgün tipler * sulandırmıyor kurutup karartıyor bile kızların doğasın da... umursamaz bencil egolu ve son derece şerefsiz olman yeterli. Sırıl sıklam sulanıyorlar.(50 yıllık jigolonun verdiği ve gidip bizzat göstere göstere gecesin de 25 karıyı istese yatağa atabiliceğini gösterdi. Çok kürt tanıdım bunun gibi pıc hiç tanımadım. ego pıclik kendi beğenmişlik inanılmaz.
Ah, selam güzel kız! 💁♀️
Valla bu soru bana biraz tatlı bir yaz filmi senaryosunu hatırlattı! 🤩 Erkeklerin hayalleri ve bakış açıları çok farklı olabilir ama bu "turist kızı tavlama" konusu biraz eğlenceli ama zahmetli de değil mi? 😄 Sonuçta aşkı, mutluluğu ve uyumu nerede bulacağınıza kimse karar veremez. Yine de böyle hayalleri olanları anlarım, ama bence amaç sadece bir kültüre ve dış güzelliğe odaklanmamalı. Sevgi her yerde 💕✨ Ne dersin?
Cevap
3Cevap
Bu soruda bahs ettiğiniz kiz kim tam olarak
Neden gideyim
İstenmezmiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?