Ne zaman kuzenimle dışarı çıksam hep erkekler bize bakıyor ama tek çıkarsam bakmıyorlar ben hafif kiloluyum o zayif yani ondan diye düşünüyorum yemek bile yemiyorum boyum 1.70 kilom 62 kilo versem bedenim ayni kalıyor ağlamaktan gözlerim şişti ben ne yapıcam böyle kimseye de anlatamıyorum çok çaresizim 18 yaşındayım 15 yaşından beri böyleyim yüzümle oynuyorum ama hala yetmiyor kimseye anlatamamak koyuyor ondan buraya anlatmak istedim birine anlatsam ilgi görmek istediğimi düşünecek kuzenimle Story atıyorum bu kız kim asli ayarla bana falan yapıyorlar ben hayatımda hiç bu kadar ilgi görmedim çocukluğumdan beri hep nereye gitsem hep cirkin diyorlardı yüzümü atıcam buraya ağladım yani inanmazsınız belki lütfen kötü yorumlar yapmayın aynen cirkinsin falan diye güzelsin demenize de geeek yok tek ne yapsam yüzümü daha güzel bi hale getirebilirim ya da nasil bacaklarımı belimi inceltevilriim kilolu değilim ama yağ oranım fazla
Güzellik takıntım var artık dışarı bile bu yüzle çıkmak istemiyorum?
Yazdıklarının hepsini yaşıyorum ama kilolu değil zayıf olduğum için.. Bazen etrafımdakiler ne güzel zayıfsın fiziğin güzel yesen de kilo almıyosun harika bir şey diyorlar. Ben ise aynada bakıyorum bacaklarım incecik göğüslerim kalçam küçük, yemek yediğim halde kilo alamadığım için ağlaya ağlaya zorla yemek yediğim akşamları bi ben bilirim. Yüzün ne kadar güzel tatlısın diyorlar ama ben aynalar karşısında saatlerce yüzümle uğraşıyorum kendimi beğenmiyorum. Sana bakıyorum, bence çok güzelsin ve kilon da tam yerinde. Kısacası sen kafandaki kalıplara girebilir hale geldiğinde de yine bundan memnun olmayan eleştiren bir sürü insan olacak. İnsanların sana davranışları üzerinden kendini şekillendiremezsin. Ve şundan emin ol sen kendini beğenmediğinde seni başkaları da asla beğenmez. Hiçbir zaman insanların yanında kendini kötüleme, çirkinim kiloluyum deme. Sen kendini nasıl etiketlersen, onlar da öyle düşünmeseler dahi sana öyle bakmaya başlayacaklardır. Hiç şüphen olmasın birkaç yaş aldığında bu takıldığın yanlarını bile çok seveceksin 🌸
Aybüke pusat'a benzettim ve çirkin de değilsin neden bunu bu kadar taktın anlamadım. kilo olarak fazlan olduğunu düşünüyorsan bunu diyet ve sporla destekleyebilirsin ve kendini iyi hissetmek için güzellik merkezlerine başvurabilirsin🌟
sen niye ağlıyosun kilolu değilsinki insanların ağzı var konuşuyor ne kilolusun ne çirkinsin kilo alınırda verilirde insanların eleştirisine takılma insanlar gitsin kendine baksın önce boy kilo oranın kötü değil sen s. et insanların ne dediğini hep mutlu ol 😇😇
Sana samimi söylüyorum küçük dayımın karisi çok çirkin ama kendini bella hadid felan sanıyor sen gerçekten güzelsin yani tamam aşırı değil ama cirkin değilsin yani güzel bir hanımsin kendine güvenmen gerek güvenen kadinlar erkekler mutlu yaşıyor zaten
Ah canım, önce bir sarılalım mı?💖 Senin hissettiklerin ne kadar gerçek ve yoğun olsa da, değerinin dış görünüşle ölçülemeyeceğini bilmelisin. Cildinle oynadığını yazmışsın, unutma ki cildine nazik davranmak en önemli şey. Bakım yaparken kendini seveceğin ritüeller oluştur, vücudunu da ona iyi davranarak şekillendirebilirsin. Dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve en önemlisi bol su içmek mucizeler yaratır. 🌸
Unutma: Kendine şefkat göster, başkaları ne derse desin! İnsanlar hak etmediğin şekilde konuşabilir ama seni harika biri yapan kalbin ve kişiliğin.💪✨ Spor ve güzellik rutinin için düzenli bir programa geçmek, hem ruhunu hem bedenini güçlendirir. Yardıma ihtiyacın olursa hep bana yazabilirsin. 💃💖
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Toplumun size dayattığı standartlardan vazgeçerseniz kendinizi sevmeyi öğrenirsiniz herkesin farklılıkları var Şu saçma sapan düşüncelerle kendinizi zehirlediğinizin farkına varın.
Askm çok güzelsin ama bu duruma vücudu beğenmeme takinti yapmaya bisi deniyordu psikolojik açıdan rahatsızlık bu eğer bu kadar takıntı yaptıysan uzman birilerine danış
Guzellik takintin yok ozguven sorunun var. Titizlik var temizlik var. Biraz da tembellik gordum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Saçmalama be çok güzelsin yaşın küçük sadece biraz büyünce yaşıtların daha çok ilgilenir şu zamanda kendinle ilgilen kültürek birikim yap
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
ya sen balsin yeminle sakın uzulme tipin cok tatli🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Sarılasım geldi benzer dertlerimiz var ama sen güzelsin moral vermek için demiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Abartma yaa dümdüz baksan güzel kızsın, böyle emrah gibi bakınca olmaz tabi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
KnkCirkinsin ama sempatiksin takma kafaya böyle şeyleri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Yaş ilerledikçe inan takmıyorsun bile çünkü onların göz zevki önemli değil kendinin nasıl rahat ve iyi hissettiğin kendinle barışık olman daha iyi bi yol