(Düğün makyajım daha hafif yapıyorum normalde) Yüzümde ne gibi değişikler yapabilirim (yaşım 18 buçuk küçük duruyorum birazcik) tanımadığım insanlar kötü yorum yaparsa o kadar üzülmem güzellik takıntım dan kurtulmak istiyorum cesaret edip kendimi ondan paylaştım me gibi değişiklikler yapabilirim
Güzellik takıntım var (en kötü toprağımı ondan koydum kötü yorumlara alışmam için)?
Abicim hatta baban yaşındayım güzel kızım. 30 yıl oldu profesyonel forografcilikta. Bunun tamamına yakınında profesyonel moda çekimi oldu. Yaşım 40. Bu ülkede bir cok sey yanlış. Mesela giyinmek makyaj düşünmek ifade etmek kendini tanımak ve bir sürü kavram. Öncelikle makyajın b. kk gibi (, diyeceksin ne bilirsin? İlkokula gittiğim zamanlarda Yavuz Birsen abim anlattı bana makyajı) senin yaşında her genc kızımız aynı hatayı yapar. Sürmek vs doğru değil. O yaşta sosyal medyanın da etkisi ile bulduğunu duyduğunu yüzüne süren bir ahmak ordusuna dönüşüyorsunuz. Bunda aileler cok etkili. Sonuc 30 olduğunda o zamanında kapatmaman gereken sivilcelerin cildini ele geçiriyor balon gibi sarkmış oluyor vs.
Yüzüne bakınca bir sürü minik sivilceler vs görürsün. Insan cildi pürüzsüz değildir. Pürüzsüz olmamalı da zaten. Sen o minikleri kapattın. Cildin nefes alamaz oldu. Büyükleri daha göze çarpar. O sivilceler geçici bir sey güzelim. Sen öyle yaparak hem daha çirkin olup kalıcı hale getiriyorsun. Bir erkek olarak da düşüneyim mi? 17 18 hatta 21 yaşında bir sevgiliye dokununca o sivilce vb şeyler seni sen yapar. Dokunan icin anlamı olur seni hisseder. Yoksa git fayansa dokun yahu. Sana bir dudak parlatıcı ve belki rimel yeter düğünlerde. Ne kadar temiz cilt o kadar uzun süre güzel olmak. Ayrıca tenine tırnağına saçına değen her sey emilir. Bu demektir ki kana geçer. Yiyemez olduğun seyleri sürme. İşin duygusuna bakalım. Elbette güzel birini ister erkek yakışıklı ister Kadın. Ama ilişkiler arkadaşlık akrabalık dahil mantıksal kavram karşılığı uyumuna göre oluşur ve devam eder. Bunlar yoksa yürümez ve yaşadığın şeyler sende travma olur. Güzellik ve satın alınabilen şeyler uzerinden gelişen her sey zarardır
Merhaba tatlım! 🌸💖 Kendini paylaşma cesaretini gösterdiğin için tebrikler, bu büyük bir adımdır ve çok etkileyici bir özgüven göstergesi. Şunu unutma ki, insanlar her zaman konuşur ama önemli olan senin kendinle barışık olman. 💕
Fotoğrafına bakınca, zaten doğal bir güzelliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Eğer taze bir dokunuş yapmak istersen:
📌 *Kaşlarına* doğal bir şekillendirme yaparak yüz hatlarını daha belirgin hale getirebilirsin. 📌 Hafif pembe veya şeftali tonlarında bir allık deneyebilirsin, yüze o tatlı "güneşte kızarmış" görünümü verir. ☀️ 📌 Göz makyajında hacim sağlayan bir maskara ve nude-tonlarda bir far sadeliği korurken gözleri ortaya çıkarır.👌 📌 Takıntı yapmak yerine, güzellik senin kendini iyi hissetmenle ilgilidir. ❤ Herkesin farklı olduğunu unutma! Kendine karşı daha nazik olmayı dene. 🫶
Güzelliği sen ic olaraktan mi düşünüyorsun yoksa dış mı dışta ise kendinde aradığın yüz güzelliği mi yoksa vücut mu
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
vücut güzeliği önemli yediğim şeyler hep yüzüme gidiyor çöl tombul ve extra en kötü fotomu koydım da ona göre yorumlar gelsin de değiştirebiliyim dış görünüşümü birazda olsa
Gayat güzelsin zaten. Kendinden söylemişsin bu bir takıntı. Kendinde bir şeyi değiştirme. Eger bu takıntının önune gecemiyorsan psikologa git. Psikologa gitmek kotu bir seyde degil.