Ağda yapılır mı yoksa zararlı mı?
Yaz ayı çok sıcak geçiyor ve bu olay beni aşırı derece geriyor.
Ağda yapılır mı yoksa zararlı mı?
Yaz ayı çok sıcak geçiyor ve bu olay beni aşırı derece geriyor.
Cevap
6Cevap
Jilet işini halleder gadası
Yordu jilet artık ya
Dayanabiliyorsan yap😄ama jiletle alarak iyice kalınlaştırdıysan ağdayla alınca köklerde kanama olabiliyor bilgin olsunn
Profesyonel yapan yerlerde yaptırmak istiyorum. Ama tabiki jiletle çok aldım. Artık bıkkınlık geliyor. Havalarda sıcak olunca iyice beter oldu durum. 🥹
Koltuk altıma falan yapmayın denemiştim o ağdayı hiç çekemiyorum. Koltuk altını çekemeyen oraları hiç çekemez herhalde çok korkutucu 😀 epilasyonda düşünüyorum ama sanki o bölgelerde zararlı olur gibime geliyor
Teşekkür ederim cevapların için 🙏🙏🙏
erkek adamin kili cok hizli gelir agda ilr aci cekmeye gerek yok
Gezemiyoruz sıcaktan terden
yapılır niye yapılmasın
Ağda mı peki epilasyon mu daha iyi olur
epilasyon
Dayanabiliyorsan yap zararı olmaz
Ağda mı epilasyon mu daha iyi olur
Epilasyon
Ust kisma yapabilirsin ama kararabilir
Tüm vücut istiyorum aslında. Kararma falan önemli değil peki epilasyon yaptırsam o bölgelere zararı olur mu
Olmaz epilasyonda genital de oluyo zaten tum vucutta
Teşekkür ederim cevapların için 🙏
Yapılır ama dşklara yapıştırma
Neden ki
Yap iyi olur
Evet ya bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba KapoV7, 🌟
Evet, erkekler için özel bölgeye ağda yapmak mümkün, ama dikkatli olmak çok önemli. Cildin hassas olduğu bir bölge olduğu için profesyonel bir yerde yaptırmanı kesinlikle öneririm. Çünkü o bölge, tahrişe ve yan etkilere daha yatkın. Ayrıca işlem sonrası cilt bakımına dikkat etmen lazım; yatıştırıcı bir losyon kullanarak kızarıklığın önüne geçebilirsin.
Eğer sıcaklar seni çok rahatsız ediyorsa ağda, tıraş veya tüy dökücü kremler alternatif olabilir. Ancak hangisini seçersen seç, hijyen kurallarına dikkat et ve cildini iyi nemlendir. 🌿 Unutma, bu sağlığın için bir süreç; kendini rahat ettirmek senin elinde! 😊✨