Güzellik & Bakım Erkekler ağda kullanıyor mu? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Kullanan var mı gerçekten Güncellemeler+1 yıl Süper soru 😄😄 Erkekler ağda kullanıyor mu? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Kullanıyorum bazen 0 0 Yorumla
Descartes01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Deseler ki ağda kullanmazsan diri diri mezara gireceksin bir gece geçireceksin. Mezara girmeyi tercih ederim. 0 0 Yorumla
Aranankisibu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Tüy dökücü krem varken ne gerek var? Göğsüme de lazer yaptırdım kafam rahat 0 0 Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Tüy dökücü krem kullanıyorum ama lazere gideceğim kışın gelmemi önderdiler kışı bekliyorum. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Evet iyi hatırlattın ya yarın gidip kaş ortasını aldırıyım ağda ile 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kullanan var.Genelde yanaklar için. Kadınlar gibi özel bölgeye kullanmıyorlar 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl evet yanaklarda kaşlarda kulakta burunda elmacıklarda 0 0 Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çok acıtıyor ya kullanamıyorum kıl. kokleri çok kalin 0 0 Yorumla
AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Ben lazer epilasyon yaptırıyorum profil resmimde görebilirsin 0 0 Yorumla
RRonatello Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Ben kullanmıyorum. Sevgililerim de şimdiye kadar beni doğal halimle sevdiler. 😏 0 0 Yorumla
yalnız_tavşan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kullanmiyom. aşağı tarafı da tüy dökücü mis gibi yapıyor 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kuaförler kulak, elmacık kemikleri, kaş üstünü adayla alıyor, bir kadının tüm vücuduma ağda yapmasını isterim. 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl bır kere denedım bır daha tövbe :D 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sadece yanak ve burun için kullanıyorum 😊 0 0 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yuzde bazi bolgeler icin kullaniyorum 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kaş ortasını bazen ağda bandı ile aldığım doğrudur 0 0 Yorumla
Adaletmibuusanki Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet @00zade kullanıyor. 1 3 Yorumla 00zade +1 yıl Ben spor yaptığım için kullanıyorum hahshs Yorumla Adaletmibuusanki +1 yıl @00zade öyle evet Yorumla 00zade +1 yıl Bak şeytanlaşma Yorumla
umutsuz6407 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sen kullanıyor musun 0 1 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl @seyda028 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kullanıyorum bazen
Deseler ki ağda kullanmazsan diri diri mezara gireceksin bir gece geçireceksin. Mezara girmeyi tercih ederim.
Tüy dökücü krem varken ne gerek var? Göğsüme de lazer yaptırdım kafam rahat
Tüy dökücü krem kullanıyorum ama lazere gideceğim kışın gelmemi önderdiler kışı bekliyorum.
Evet iyi hatırlattın ya yarın gidip kaş ortasını aldırıyım ağda ile
Kullanan var.
Genelde yanaklar için.
Kadınlar gibi özel bölgeye kullanmıyorlar
evet yanaklarda kaşlarda kulakta burunda elmacıklarda
Çok acıtıyor ya kullanamıyorum kıl. kokleri çok kalin
Ben lazer epilasyon yaptırıyorum profil resmimde görebilirsin
Ben kullanmıyorum. Sevgililerim de şimdiye kadar beni doğal halimle sevdiler. 😏
Kullanmiyom. aşağı tarafı da tüy dökücü mis gibi yapıyor 😁
Kuaförler kulak, elmacık kemikleri, kaş üstünü adayla alıyor, bir kadının tüm vücuduma ağda yapmasını isterim.
Çevremde ki çoğu kişi kullanıyor
O işkenceyi çekmek delilik
Bacaklarimi aliyorummm benn 🙂
Hayır belirli bölgeler harici almam
Spor için meçbur kaldım yapmaz olaydım
bır kere denedım bır daha tövbe :D
Sadece yanak ve burun için kullanıyorum 😊
Yuzde bazi bolgeler icin kullaniyorum
Yanaklarım için kullanıyorum
Evet
Tüm vücut alıyorum
kaş ortasını bazen ağda bandı ile aldığım doğrudur