AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Niye kısa boylular aşk yaşayamaz mi aşık olamaz mı onalr da insan duyguları var lütfen yaratıcı sorular sorun 😂
Siz sadece 180 190 larla sevgili oluyorsunuz
Genelleme yapma lütfen
Genelleme değil hangi kıza sorsam sevgilisi 180 190
Sana öyle denk geldiyse diğer kızların suçu nee
Denk gelme ile alakası yok kızlar ya uzunlarla oluyor ya da sap kalmayı seciyor
Onların tercihi
@Lazjoker eşim benden 7 santim uzun 😂😂 dağlar kadar fark yok aramızda 😂
@HemharbiHembarbie65
Demek ki 1.73 boyundası
n
@Lazjoker 160
O zaman kankam 1.67 demek istedin herhalde
@Lazjoker evet
Gerçekleri söylüyorum
@Lazjoker ben ne yaptim manyak genelleme yapma dedim. Kuyruk acın var belli
Tamam da 1.80 den kısa erkekleri seven kadın yok
@Lazjoker ben sevdim. Gerisini bilemem.
Kanka olarak sevmişsindir anca
@Lazjoker kocam olması şaka mi 😌
Demek ki kendisi zengin
Boyuna göre zayıf değilse zor. Bazıları için
Yooo 1.80 den kısa erkek fit olsa bile reddedersiniz
Ne aşklar gördüm kısa boylu, göbek olmuş dünya önemli olan boy değil.
Kız 150. O bile 180 istiyo. Biraz kanaatkar lütfen:)
yok la gerci şuana kadar bi aldatilma red yemedikte hayırlısı 1,83 boy
Uzun boylu olmanın aşk yaşamakla alakası yok ki kısa boylu olanda yaşıyor
Hayır kısa boylu erkekler çok çekici ve şeyleri büyük oluyo
Hayır sevgilim 172
Ve çok iyi anlaşıyoruz
@oyleiste3152
Kankam 1.72 demek istedin herhalde
Yav erkekler noluyo bi kendinize gelin biz sizi özgüvenle biliriz. Siz de yapmayın bee. Kaç gündür bi boy furyası aldı başını gidiyor.
Başladı yine manipülatörün biri madem boy furyası bitsin diyorsun o zaman bir zahmet 1.70 1.75 biriyle sevgili ol
Tamam lan
Hadi o zaman uzunların kolundan bize özgüven diye atıp tutmaniz sıktı baya
Olm çok toksiksin lan 1.80 olsan da sana bakmam
Sizin gibi manipulatiflere az bile 1.80 olsan da diyerek de uzun erkek hastası olduğunu belli ettin
Dedi hiçbir kız beğenmeyen egoist sana kriterini sorsam bir kızın boy kriterinin on katını söylersin, sanki cennetten huri spariş veriyorsunuz. Az bile yapıyoruz size
Hadi be oradan sözde güzellik algılarının bir tanesine sahip olmayan kızlar uzun boylu sevgilisi ile el ele geziyor sokakta peki 180 altı erkeklerin kaçınin sevgilisi var acaba
Tamam bugün de size yakalım🚬
Karşı çıkamadın bakıyorum da xd
Ne diyim olm ne desek maydanoz oluyorsun bezdirdin, evet çoğu kızda bu kriter var ama bütün 1.80 altı erkekler de sap değil. Biz de kollarında sevgilişeriyle kızla aynı boyda erkekler görüyoruz sokakta. Herkese muhalifsin içindeki ateşi söndüremiyorsun. Napalım sigara yakarız biz de
Bi de hayvan gibi kriteri uzun olmayan seni anlamaya çalışan insanlara daha çok kuduruyorsun git kriteri uzun olanlara saldır, reva sana manipülatifmiş miş
Yo 1.80 altı erkeklerin neredeyse hepsi sap o aynı boyda dediklerin de sevgili değil arkadaş oluyorlar. Üniversitemde dönemde 45 erkek vardı bunların sadece 10 tanesinin sevgilisi vardı geriye kalan saptı bu 10 kişinin hepsi de 180 üstüydü geri kalan saplar da 170 175 lerdeydi ne tesadüf ama
Üniversitene tüküreyim
Cevap bulamayınca kızlar xd
Minyon kızlar da yanında 1.80 istemez herhalde eskiden de 1.50-55 kız muhabbeti vardı herkes dalga geçiyordu öyle kızlarla. Çoğunluğun istediği erkeğin omzuna gelmekse siz de kendinizden daha kısa kızlara bakın. Oran orantı hesabı
Yapma ya biz bilmiyorduk sanki 150 155 leri ulan en çok da onlar 180 üstüyle oluyor ne anlatıyorsun sen
Sizin istediğiniz oran orantı değil direkt erkeğin 180 üstü olması kaldı ki omza gelme için de arada 30 cm olması gerek yani 150 kızlar da bakmıyor 170 175 lere
Ne değişik lan aşk meşk işleri hadi neyse de kriter olarak deveyle cücenin nesi estetik gözükür
Hatta sen git 155 bir kıza sana 175 erkek uygun de kız bunu hakaret algılar sonra sevgilim 190 hep uzunlarla oldum türküsü söylemeye başlar
Saçma ben sadece oran orantıya önem veririm estetik görünüm önemli aşırı kısanın yanında aşırı uzunun nesi güzel
Uzun kızlar orantı diyor ama kendilere 180 üstü düştüğü için öyle diyorlar o yüzden kilit nokta orantı değil erkeğin 180 üstü olması
Tamam herkes b.. yesin gerçekten iğrenç bi dünya
Çok kısa olmadığı sürece
179 olunca çok kısa oluyor size göre
Abrt knk gayet iyi
Dün kızın biri 179 erkek ve 182 erkek arasındaki fark 10 cm gibi demişti ya da 1.78 erkeği kısa cüce diye lincleyip 1.80 e uzun diyorlar
Yaw amann herkes ayrı düşünce de kısa değilsin sakın ol
Boy konusunda her kız aynı mlsf
Neyse herkes aynı değil bunu aklında tut iyi geceler.
Konu boy oldu mu her kız aynı
Yaw he he tamam knk sus artık
@ruhmdasızı
Sizin için 1.80 altı çok kısadır.
Yo neden olsun
@ruhmdasızı
Öyle öyle
Abartmayn bu boy meselesini bu kadr ya
Abartan sizsiniz
En az 1.70 olmalı
😂😂 bilimsel araştırma mı yaptın
Gerek var mı ortada zaten
@_nalann
Bilimsel araştırmalar ve siz diyorsunuz bunu
Uzun erkekler çekici değil
Neden çekici degil
Kızlar tip ve paraya bakar senin gibi iqsü düşükler ise sorunun boy olduğunu düşünür
He he
Evet öyle sen hem fakir hem tipsiz hem de kısasın ahahaha
Sen de hayatsızın tekisin
Soru benim değil kanka djsjs
Hayatsızın teki olduğun için bu soruya gelip bana laf atıyorsun ya zaten
Hayatsız olsam senin gibi mal olurdum
😅🙃
Bana laf ederek olmayan özgüvenin yükseltmeye çalış anca
İncelliğe devam kanzi incel olarak kal
İncelliği benden iyi bilirsin sen xd
Aynaya bakarsan kim daha iyi bilir öğrenirsin benim ulaşıp çaktıklarıma sen merhaba bile diyemezsin sjsj
Cevap sahibi kesin hayvan gibidir...
@agirhasarli1 kim?
Sen (yatakta)
@agirhasarli1 erkeksin sen
Yazarsan ispat ederim
@agirhasarli1 yazmadan ispat et
Nasıl edeyim hayatım? Yuvarlak değilim merak etme okuyunca yükseldim sadece.
@agirhasarli1 ulan hem bu hayatsızın yorumunu beğenip hem de uzun olmayan aşk yaşayamaz diye yorum atiyon senin kafa da ağır hasarlı
Çocuk hayatsız falan değil ben hissederim
@agirhasarli1 aklen eksik birisin sen
Offff buhari hayz 6'cı çıktı
@agirhasarli1 dmden nasıl ediyorsan burdan da et
İnstagram hesabı verecektim inan diye ulu orta yere hesabımı da yazmam
@agirhasarli1 fake instan vardır kesin
@cevap Sahibi Duyduğum en büyük palavra klişesi. VIP kızlar VIP erkeklerle, sıradan kızlar da sıradan erkeklerle olabilir. Hem tipi hem parası olan adam gidip kenar mahalle gülüyle olmaz. Tıpkı uber güzel ve elit bir hatunun alelade erkeklerle olmayacağı gibi.
Her erkek aynı toprağın mahsulü olmadığı gibi her kadın da aynı tornadan çıkmamıştır. Kadınların da skalası farklıdır. Ayrıca toplumda bir avuç prime erkek var zaten. Kadınların çoğu güzel olsa bile hepsine yetecek kadar kalifiye adam yok.
Bütün adınların temel kriteri ya da tek önceliği tip ya da para olsaydı ne sıfatı ne cüzdanı ne de karakteri beş para etmez s. kko gibi heriflerin yanında partneri, sevgilisi olmazdı.
Kaldı ki Türkiye'nin ne genetik havuzu, ne de ekonomik kapasitesi kadınların erkekte tip ya da parayı öncelemesini gerektirecek kadar da geniş değil zaten.
Kadınların bugün partner sevgili olduğu, partner olduğu ya da evlendiği erkeklerin yüzde 80'i zengin de değil yakışıklı da değil, uzun boylu da değil karakter timsali adamlar da değil. Tek ortak özellikleri tavuk boku gibi önlerine gelen kadına yapışıp beş para etmez game stratejileri ve duygusal manipülasyonlarla aptal veya güzel olmayan çoğunluktaki kadınlardan bir tanesini oltaya takmayı başarı olarak gören müptezeller olmaları...
Sonuç olarak bir kadının VIP erkek talep edebilmesi için hem yüzü hem ahlakı güzel, eğitimli, entelektüel, elit, vizyon sahibi VIP bir kadın olması lazım. Öbür türlü ben yakışıklı istiyorum, 1,80 üstü, zengin istiyorum diyen kadınlar işkembe-i Kübradan palavra sıkıyor. Sonra bir bakıyorsun fasfakir, güdük, hilkat garibesi adamlarla birlikteler.
ağlamaya devam et incel
Hayir ne alakası var hersey boyla bitmiyor
Aşkı ne olarak gördüğüne bağlı.
aşk mı seks mı
@Sadecegonca
Kadınlar her ikisinide sadece 1.80 üzeri erkeklerle yaşamak isterler.
Hayır boyla alakası yok
reddetti
@Lazjoker hayatımda biri olsa illa 1.80 olsun demem ki
@Fatma911
En kısa sevgilin 1.80 olmuştur
@lazjoker olmadı ki sevgilim
@Fatma911
1.80 üzeri erkek bulamadığın içindir
Türk kızından uzak duracaksın
Kimsin bilmiyorum ama boy acısı var sende
Sizin yüzünüzden olmasın
Boyun kaç
Türkiye'deki erkeklerin boy ortalaması 1.80 eğer.170 isen kendine kısa deme
Madem 1.70 kısa değil o zaman niye siz 1.50 1.60 boyunuza 1.80 istiyorsunuz
tütkiyede ki erkeklerin boy ortalaması 180 mi demis bu arkadas ben mi yanlıs okuyorum hahahahshshs patladım türkiyede sokaktan 10 erkek cevirsen 1-2 si gercekten 180 ve üstüdür (sisirme boyları saymıyorum malum 174lerde kendini 179-180 sandıgı icin öyle sanmanız normal) 😁
@Mavilibayanyy
Kısa boylu olup aşk acısı yaşmayan erkek var mı
@laraaydn ama sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
Evet 1.80 den aşağısı olmaz
@mavilibayanyy 0rrspu
@lazjoker yakısıklı ve esmerse +1 öndedir ama benim boyum 173 oldugu icin kendimden daha uzun olmasını isterim
@laraaydn 1.60 olsanda 1.80 üzeri isteyecektin
Yani bana kısa boylu gitmez
Yoo. Boy başka şeyde lazım
Evet yemek yiyebilmesi için de fit olması gerek.
Yoo Messi kısa boylu ama adam yakışıklı a*k
Alakası bile yok uzun boylu olmasının..
Aşk duygusunun olması gerekir.
@Lazjoker aynennnnnn
@Lazjoker burada senin anlayamayacağın konular üzerine seninle tartışıp zamanımı boşuna harcayamayacağım kusura bakma. Eski sevgilisinden kazık yiyen eski sevgilinin sözleriyle önüne gelen kadına saldırıyor aynen diyip geçiyorum zira senin gibi düşük özgüvenlere ne desek boş.
@YalnızKadınnn06
Sevgilim olmadı ki eski sevgilim olsun. Ayrıca geçmişte gayet özgüvenli iken yine reddediyordu kızlar. Kısa boylu erkekler özgüvenli olunca bu boyla bu özgüven ne diyor kızlar.
benden uzun olsun yeter.
1.72 sevgilim olmuştu şimdi sus ve uza
Bu 170 ler hep de ex zaten
o benden ayrıldı
Geçen de bir kız böyle diyordu sonra kızı az yokladım 1.85 biri ile o kısa exini aldattigini itiraf etti
1.72 kankam olmuştu demek istedin galiba. Ayrıca uzama ameliyatı için para kazanmam lazım
lan SG gidin ozguvensizler
Geçmişte gayet özgüvenli iken neden red yiyordum
Devedede boy var.. boy önemli değil
Evet
Tamam
Evet sana yok aşk falan
Çokta kısa olmasın bir zahmet
Yok konuşmak çok önemli
Boyun kaç
@Kızlardasormasınm
Sizin için 1.80 altı kısadır
@Lazjoker dinazor mu ariyoruz sanki mk 180 iyidir 175 çok yakışıklıysa anca
Bir yerden kurtarması lazım 😂 üzgünüm bizimde bir fiyakamiz var bu alemde
@Lazjoker aynı boyda mi olalım ne istiyorsun mk
Olay boy değil diyip 175 e burun kıvırıyor
Malsin
@Kızlardasormasınm
1.60 olsanda yine en az 1.80 erkek isteyecektin
@Kızlardasormasınm mal olan sensin
@Yhfghhi6577 seni hiç sevmediler mi ya
@Kızlardasormasınm sizde sevgi yok arzu var sadece sevmeden falan bahsetme hiç dediğin gibi sevgi olsa zaten 180 boy aramazdın
@Yhfghhi6577 ne diyon mk ya sktr git senle mi ugrascam ruh hastası œ
Yo benden uzun olsun yeter
Boyun kaç
168
Benden uzundan kastın yine 1.80 falandır bence
Yoo önceki sevgililerimden biri 170, diğeri 175ti
Simdi varsa simdiki kaç
Şu an yok
@Lazjoker tamam dünyanın en cüce minyon ezik erkeği sensin mağdur edebiyatı yap dur hangi kız sana bakar ki allahın eziği
@regulusastro
1.80 üzeri ve yakışıklı olsaydım bakarlardı
Hayır
O zaman niye 10 kızın 9 unun sevgilisi 180 üstü
Benim çevremde 175le olan çok kız var ve çok seviyorlar
175 erkekle olan arkadaşlarınızı nedense hiç gormuyoruz buralarda
KS de adamakıllı 10 kişiden fazla yoktur dicem linç yicem dksk
Belki de görünmez olmuşlardır 170 erkekle sevgili olan kızlar
Alakası yok şu zihniyetten bi cayın artık..
O zaman siz de hep 180 üstüyle sevgili olmayın hanginize sorsak sevgilisi 180 üstü mk
Benim o boyda flörtüm bile olmadı xd sadece boy devede de var. Zeka, davranış, geleceğine olan çabası bunlar daha önemli şeyler. Sadece boya bakanın tek hayat gayesi üremek ve egosunu okşatmaktır.
Madem sadece boya bakmıyorsunuz o zaman kızlar neden boy harici diğer özellikleri iyi olan erkeklerle sadece arkadaş olup hiçbir özelliği iyi olmayan adeta ucube olan ama boyu uzun olan erkeklerle sevgili oluyor
O kızlar sağlıklı kızlar değil siz de ona göre seçim yapın. Önünüze gelen kıza yazmayın. Bu kadar basit sığ bakmayın biraz kafanızı değiştirin yav. Bunu da ben mi söyleyeyim?
Peki sağlıklı olan kızlar nerede
Kafanı internetten kaldır, çevrene bak. Sessiz daha doğru ifadeyle kendi halinde yaşayan kızlara bak. Sosyal medyada ilgi or0spusu olmuş bir kızla sağlıklı bi ilişki düşünülemez zaten. Sosyal medyadan tanışmak da çok saçma. Bir sürü ön yargıyı kırmaya çalışmak yorucudur. Boşa efor harcarsın. Diyeceklerim bu kadar.
Kendi halinde olan kızlar da aynı ki onlar da hep uzunların kolunda
Beni engelle 🙏👍🏻
Yok
Kız haklı dağıl bilader 😄
@Lazjoker sen lazsın ya zaten benden 10 km ötede dur ✋🏻
@Asandoz
Kesin Karadeniz ağzını Lazca sanıyor sadece balık yediğimizi zannediyorsundur
Yoo hayır
Yahu ne alaka
Çok alaka ben tipsizim cüceyim boyum 164 diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çesidi diyor
Bu gün senin için yakıcam tip var bende 174 üm
Yani önceden görüştüğüm aynı boyda olduğım insan var (160ım) görüşlerini sevseydim sevgili de olurdum. tip olarak kime göre neye göre
Kesin senin de sevgilin 180 üstüdür
@Yhfghhi6577 sevgilim yok şuanda 170 sevgilim de oldı 190 küsür sevgilim de oldu
@Slyphiettee
Çok alaka en kısa sevgilin 1.80 olmuştur
@Lazjoker aynen knk
@Slyphiettee
O zaman neden yukarıda ne alaka dedin.
@Lazjoker ya hocam işiniz gücünüz yok mu benim kaç boyundaki insanlar sevgili olduğuma bu kadar taktın
@Slyphiettee
Boyumuz 1.80 den kısa diye devamlı red yediğimiz için
Hayır
uzun dedigin kac boyu
@laraaydn
Siz min 1.80 olacak diyorsunuz erkek için
yo ben öyle bisey demedim
@laraaydn
Diyorsundur diyorsundur
ya sen psikopat mısın her yerden aynı seyi yazıyon kimi nerden tanıyon belki ben 173 üm ama 170 sevgililerim oldu senin sevgilin olmuyosa boyundan degil bu kafandan olmuyo demek ki yakısıklı degilsin ya da öylesende bakımsızsın tarzın yok keko degilsin bunlardandır bunları yap olur rahat ol
@laraaydn
Geçmişte böyleydim ve bunları gayet yapıyordum. Ama sonuçta yine red yiyordum. Ayrıca 1.73 boyundayım ve 1.70 kankalarım oldu demek istedin herhalde
170 manitalarım da oldu sen kankasıyla s*KS yapan birini gçrdün mü 😁
@laraaydn
1.70 kankaların olmuştur. Manitalarının hepsi 1.80 üzeri olmuştur
@laraaydn bu 170 ler hep ex zaten 170 lere hemen vuruyorsunuz tekmeyi
@lazjoker sen ruh hastasısın da sen 2.5 metrede olsan bu zekayla isin zor ben sana diyim tamam manitalarım 170 olanlar yok oldu saymıyorum hepsi 180 evet
zaten napsınlar kızlar kısa erkegi dimi : )
@laraaydn 170 leri uzunlarla aldatmışsındır sen
evet en sevdigim
@laraaydn🧀🧀🧀
@laraaydn 2.5 metre olsan kızlar sana kendileri yazardı demek istedin herhalde. Ayrıca gerçekleri itiraf ettin demek ki.
2.5 metre olsan hic bi kız yüzüne bakmaz fazla uzunlar cok cirkin oluyo idealı 180-190 bence hem uzun hem normal
@laraaydn
Tam tersine 2.5 m olsam kızlar bana kendileri yazarlardı. 1.80-1.90 aralığındaki erkeklere de kızlar kendileri yazıyorlar. Ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar. Seninde 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır.
ya ya olmadı tamam olmadı olduysada olmadı yazma daha artık
@laraaydn olay boy değil diyordun hani şimdi de 1.80 1.90 olmayana bakmam diyon
yo bakarım size inat diyom yoksa 175 manita 180-190 dan fazla olmustur
Daha 18 yaşında veletsin zaten bir zahmet 1.75 lerle ol lütuf gibi sunuyor bir de xd 1.75 manitalar da 9. Sınıfta oldu herhalde yakın zamandakiler 1.80 1.90 dır kesin üniversiteye geçince 1.80 altına bacı cekersin zaten
18 yasında velet dedigin hele benim manitalar seni teke tekte bi yerdi aklını yersin
Xhcjfjfj tabi tabi çoğuna iki sataşsam tamam abi diyip giderler
tamam gel deneyek bi tanesini cıkaracam senle teke teke
İstanbul veya mugla cevresinde misin
yaz bana özelden acil
Bir tanesi teke teke cikaracam ne lan djdjdjdkdk kaç kisiye veriyon sen xd
Hayır ne alakası var
Sevgilim muhtemelen 1.75 1.76 ve ben 1.71’im benim için kısa değil boyu boyuma. Ki ben bu durumu çok hoş buluyorum. Hiç bir zamanda boyuna bakarak bu tarz bir çıkarım yapmadım. Saçma sapan düşüncelerini kendine saklayabilirsin.
@wiemiu
Yooo gayet mantıklı düşünceler ayrıca kankam 1.75 1.76 boylarında demek istedin herhalde
Boydan bahsettiğimi anlayamayacak kadar s4l4k olduğunu düşünmedim o yüzden boy diye belirtme gereği duymamıştım. Haksız çıktığın bir konuda da mantıklı olduğu yönünde ısrarlı olduğuna da bakınca düşüncemde yanıldığımı çok iyi anlıyorum.
@wiemiu
Evet yanılıyorsun. Çünkü gayet haklıyım ve söylediklerim gayet doğru.
Ya al o saçma düşüncelerini bas git şurdan
Deve g*tü mü yalayacak
@Lazjoker 175in yanında 12 cm topuklu giyemem o yüzden 180 kafi
@Lazjoker Bilinç akışı sanırım bu. Yorumunu okurken aklıma "Sabah namazı kaç rekattır?" röportajı geldi mswezğswş izle bir ara. Ayrıca koruması için değil yanıma yakışması açısından 180 kafi dedim.
@slasimaysl
Kadınlar kendilerini koruyup kollasın güven versin diye uzun boylu erkekleri severler
Hayır ama büyük bi etken
@yosungibii
Tek etken
Evet
Slendermane bile yükseliyoz düşün
Zaten muhtaç değil siz kadınların her yerinin pembe olmasını isteyecek kadar alacaksınız ya bizimde uzun boy hakkımız olsun tercih meselesi canım sen seversin sevmessin beni ilgilendirmez
Alçaksiniz*
Feministliginde yazdığın yorumla zerre alakası yok toplumda kadınlara yeterince baskı varken tabikide kadın haklarını savunmak önceliğimiz olacak tıpta bile erkek bedenine göre hastalıklar baz alınıyor sen daha neyin kadın nefretini yapıyon ya her şey elinizde can güvenliğiniz var sus saygı duy yeter
Pembe değil diyen red yiyen tek kadın yok
@usermikser6231
Gayet alakası var. Her konuda kadın erkek eşit kadınlar erkeklere muhtaç değil cart curt diyorsunuz ama niyeyse ilişkiye gelince güçlü zengin erkek arıyorsunuz. Erkeğin gücüne ve parasına muhtaçmısınız?
Hayır ne alaka
Hayırdır
Kısa kızlar da var
En çok da onlar 1.80 üstüyle oluyor yalnız
yoo alakası yok
Evtt
Bu tamamen ergence bişey dostum
Kısa ne kadar 175 altı mı 180 mi
Hayır
Evet ya da para lazım
Hayır tabiki.
O zaman niye 10 kızdan 9 unun sevgilisi 180 üstü
Bilmiyorum ki ben hiç boya bakmadım. Ama bizim gibilere de şans vermiyor erkekler. Karşıma hep ergenler cikiyor. Erkekler genelde zalim kızları seviyor.
Boya bakmadım diyenlerin de sevgilileri hep 180 üstü oluyor
Neyin kafasını yasiyorsun sen? Siz de hep kötü kızlara bakıyorsunuz.
İyi olan kızlar da uzunlara gitmesin o zaman onlara bakalım
Gitmiyorlar zaten. Siz iyi kızları kendi elinizin tersiyle itiyorsunuz.
Ya ben boya hiç bakmadım ama sevgilim 195 öyle denk geldi yea diyorlar onlar
Zengin olması lazım
1.80 üzeri de olması lazım
Benim gibi çöp parçası değilsen her şeyi yaşarsın
Kendine neden böyle diyorsun?
Değersiz bir çöp parçası olduğum için
Bana yazar mısın
Mesaj atamıyorum
Ben de atamıyorum 😭 ama konuşmak istemiştim tüh
Ne konuşacaktık
Ben de öyle hissediyorum dertleşmek için
Kimse benim gibi hissedemez
Hayatım boyunca kimsenin boyunu eleştirmedim
Yüzün iyiyse sorun yok ya trabzonlusu
evet
Yani
Evettt
Sırf uzun diye tipsiz fakir ucubelerle sevgilisiniz
@Lazjoker evet öyle inkar eden mi var şu absürt cümlelerini de kendine sakla hıhhh.
@Allybrokolarak
Gayet mantıklı cümleler
Kişisel bir görüş bana göre değil
@Allybrokolarak
Gayet nesnel bir görüş tüm kızlara göre
Tamam