Özgüven masaldır. Her kız sadece uzun boylu ve yakışıklı erkeklerle sevgili olurlar. Bir erkeğin boyu 1.85 den kısaya asla sevgilisi olmaz. Üzgünüm ama gerçekler.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alakası yok 1.70 ve şuana kadar 1.2 kişi dışında takılan olmadı zaten onlarında amacı belli
@Theguardy
O bir iki kişiye açılınca red yedin herhalde. Diğerleriyle şuanda kankasındır. Onlara açıl yine red yersin.
Hayır 1.75 biriyle sene evli kaldım son flörtümle aynı boydaydık takıntılı insanlar yok değil sana katılıyorum ama bence çoğu kişi için bir kriter değil zaten kriter ise zaten bırak olmasın kardeş onun boyuna takılan yarın başka şeyin boyuna takılır sonra cüzdanının kalınlığına falan diye gider bu iş
@Theguardy
Boy kriteri olmayan kız yok ki? Ayrıca muhtemelen uzun boylu değilsin diye boşamıştır. 1.85 üzeri olsan direkt evli kalırdı muhtemelen.
Kısalar sevgili bulmuyor ve üremiyorsa nereden çıkıyor bu kısa boylu insanlar
@PastafaryanKöfte
Eski kuşak o kadar uzun boylu değildi. Ama yeni kuşakta sevgilisi olan erkeklerin tamamı 1.85 üzeri.
Sırf boyum 1.68 m olduğu için bazı kadınlar tarafından beğenilmedim.
Degil 1 70 yukarı iyidir. 1 80 olmasina gerek yok
@catxx70
1.80 olmasına gerek yok derken en az 1.85 olacak demek istedin herhalde.
Hayır en az 1 70 olacak
@catxx70
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti. Erkek dediğin en az 1.85 olacak dedi.
Herkes farklıdır
1 70 erkeği kısa değil ortadır
Siz erkeklerin bu böyle takıntısı nedr ya
Sosyal medyadan dolayı
Bu kadr takıntı yapiosanz gidin boy ameliyatı olup uzatn byunuzu sonuçta artk bununda formülü var
Cüce değilsen o riske girilmez ameliyattan sonra doğru dürüst yürüyemezsin bile
Takıntı olmasının sebebi kadınlar bu arada
Bu kadr dert edecegnize olun da kurtulun olan bir çok erkek var
Felç kalmio ya sonuçta normal bir sekilde yürümeye basliolsr
Yürümekten başka bir şey yapamazsın zaten yaş ilerledikçe daha büyük sorunlar olabilir
Erkeğin kısası varsa kadınında var ama sadece erkek kısaymış gibi dayattıkları için insanlar takıntı yapıyor bu durumu
Kadınlar kendinden kısa erkeklere bakmazlar ama 190 erkek 150 boyundaki kizla bile sevgili olabilir ondan siz takıntı yaptnz bunu
Bende ondan bahsediyorum kadınlar şekilci bırak kendinden kısayı kendinden 10 cm kısa erkeğe bakmıyorlar istisnalar hariç para tip vs
Kendinden 10 cm uzun *
İyide bnde bakmam kendimden kısa erkeğe
Olabilir senin tercihin boyun uzun gibi zaten hakkındır
Eee normal dğl mi o zmn her kadın kendnden uzun ister
Normal değil bence mesela bir erkek 170 kız 165 diyelim sevdikten sonra ne önemi var boyun erkekten uzun olsan sorun yok istemeyebilirsin
Ameliyatta 600 binden başlıyormuş şahsen benim verme imkanım var ama vermem hem riske girmem hemde farklı bir yerde değerlendiririm parayı
@gecenin1siyahı
Takıntı değil gerçekler. Her kız sadece uzun boylu ve yakışıklı erkeklerle sevgili olurlar. En kısa sevgilin 1.90 olmuştur.
Kendimden koşa erkeğin elini tutup parka mı goturcm tabiki uzun olack
@gecenin1siyahı
1.55 olsanda en az 1.85 erkek isteyecektin
Kendi babalarının boyu 160 ama 185 erkek arıyorlar
Babamın boyu 195 😄
Bende 170 kardeslerim arasnda en kısa boylu benim bu boyla 😄😄
Sana demedim zaten 160 ve altı kızların 170 e kısa demesinden bahsediyorum daha uzun duruyorsun bu arada bende 170 im
Zayıf oldgm içn öyle duruyorum
Olabilir 50 kilosun zaten fazla takıyorsun dedinya kendin bile yanımda çocukmu gezdiricem diyorsun nasıl takıntı yapmasın karşındaki insan sende düz tahta gibisin ben bir şey diyormuyum fiziğine
Bn kendimi biliyorum ondan senin dediklern bana koymuyor 😄 ama bn brda boyuna hı laf etsem anlaşılan bayag zoruna gitck
Ki gt ameliyat ol çok sert ediosan diyorum
Etmiyorum ki aynı boydayız sorun yok git sen ol ameliyat birazda estetik yaptırman gerekicek ama dolgu falan anlarsınya
İhtiyacm oldgnu düşünmüyorum halimden memnunum bn olmayan sensin 😄
Bende memnunum 155 lerle devam edicez artık yapıcak bir şey yok bu arada 168 sevgilimde olmuştu herkes senin gibi düşünmüyor başka kriterlerde önem taşıyor
Başka kriter önem taşımıyor demedim bn zaten ki olduysa ne mutlu sana 😄 soran sen dglken yorumuma atlayıp birde triplenmen şaka gbi 😄😄
Sorduğun soruya cevap verdim sadece ne trip atıcam i*nemiyim ben
Yoo 1.65 eximin şu an sevgilisi var
@Yeminkefaretiii
Exkankam demek istedin herhalde. Şuanda da kankası var demek istedin herhalde.
Yoo ex sevdiğim çocuk şu anda sevgilisi var baya fotoğraflarını kız profil fotoğrafı falan yapmış
@Yeminkefaretiii
O zaman sıkı bir kankadırlar ama asla sevgili değildirler.
Ayyy öf sevgililer ya pfff sal mk