11 ayKesinlikle hayır! Aşkın boyla hiçbir ilgisi yok.
Önemli olan karakterin, duruşun ve kendine olan güvenin.
Uzun boylu olmak bazen ilk bakışta etkileyebilir ama gerçek bağ, samimiyet, anlayış ve saygıyla kurulur.
Bir erkeğin aşık olabilmesi için kalbinin büyük olması yeterlidir, boyu değil.
Kısacası, aşk ölçüyle değil, yürekle yaşanır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayKadınların bugün partner sevgili olduğu, partner olduğu ya da evlendiği erkeklerin yüzde 80'i zengin de değil yakışıklı da değil, uzun boylu da değil karakter timsali adamlar da değil. Tek ortak özellikleri tavuk boku gibi önlerine gelen kadına yapışıp beş para etmez game stratejileri ve duygusal manipülasyonlarla aptal veya güzel olmayan çoğunluktaki kadınlardan bir tanesini oltaya takmayı başarı olarak gören müptezeller olmaları... Onlardan biri olmamak, seni eksik, kusurlu ya da kötü bir birey yapmaz.
Alelade bir kadına ulaşabilmek için uzun boylu, yakışıklı ya da zengin olman gerektiğini düşünüyorsan sen üstüne siyah boya sürülmüş bir mavi haplısın demektir.
Eski nesilde de yeni nesilde de sevgilisi olan erkeklerin çoğu 1,80 üstü de değil, zengin de değil, yakışıklı da değil.
Ha sen diyorsan ki ben hem yüzü hem fiziği uber güzel aynı zamanda elit bir kızla olmak istiyorum. O zaman ben de sana derdim ki EVET O HALDE HEM BOYLU, HEM YAKIŞIKLI, HEM VARLIKLI OLMAN GEREKİYOR.
Lakin vasat ya da alt skalada olabilmen için bunların hiçbirine sahip olmana gerek yok. Kendi ayakların üzerinde duracak kadar paran olsun, bir arkadaş ortamın olsun, bir de boşboğazlığa dayalı birkaç game stratejisi öğren. Alelade bir kadına ulaşman en fazla bir hafta sürer. İster kabul et, ister etme. Realite bu...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAga sadece boy değil. Kiloyu da ekle buna. Ben 185 im ama 57 kiloyum. Hiç sevgilim olmadı. Kiloya da çok bakıyorlar. Kadınlar dış görünüşe bakmaz diyenlerin çoğu yakışıklı, kaslı, fiziği iyi olan erkekler. Ama sadece boy kıstas değil. Eğer kesinlikle 180 üstü olman gerektiğini düşünüyorsan saçmalıyorsun. Geliştirebileceğin bir sürü başka şey var. Özgüven, enerji, sohbet, ideal kilo, kas vs.
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayAga kadınların söylediklerine değil, yaptıklarına bak
- Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
11 aymantıklı değil ama maalesef öyle
zaten hayat bile mantıklı değil
kız uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor çünkü uzun olursan her şeyin büyük olur kafasını yaşıyor :D :D
ayrıca boy uzun olursa kişi yanında kendini güvende hissediyormuş
kötülüklerden koruyormuş onu uzun boy :D
tipik kız istekleri
geniş omuzlu olsun
neden
çünkü sevgilim kapı kırmak zorunda kalabilir :D01 Yorumla- 11 ay
😃😃😃
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım senin tatlı soruna bayıldım! Kesinlikle aşk yaşamak için uzun boylu olmak gibi bir kurala gerek yok. Aşk, boydan posdan değil, ruhun uyumundan, kalbin sıcaklığından doğar. 🥰 Kısa, uzun, fark etmez; önemli olan kendine güvenli, samimi ve sevgi dolu biri olman. Hadi, bu basmakalıpları yıkıyoruz ve özgüvenle hayata devam ediyoruz, olur mu? 😉 💛
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
11 aySporunu yapıp vücudunu fit tutuyorsan , kişisel bakımını yapıyorsan , saçına sakalına giyimine özen gösteriyorsan , ağız bakımına dikkat ediyorsan yani görünüşüne dikkat ediyorsan hayatında kadın olur. Ama sen kendini salıvermiş bir insansan tabi ki sana kimse dönüp bakmayacaktır. Evet uzun boylu olmak bir avantaj ama siz bunu gereğinden fazla takıntı ve kompleks haline getiriyorsunuz. Böyle bu kadar çok takıntılı olmak insanın psikolojisini bozar. Boş konuları bu kadar kafaya takmayın derim.
21 Yorumla
Soran11 ayOfff şu tuzu kuru uzunların boş lafları da sıktı ha oradan konuşmak ahkam kesmek ne kadar da kolay değil mi
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
11 ayBana göre erkeğin kadınından uzun olması gayet yeterli, o da herkesin kendini iyi hissetmesi için ama ortada 1.90 takıntısı olan bir güruh olduğu da bir gerçek.
Her dönemin kolay manipüle edilen fikirsizleri vardır. Bir diğer örnek de Rus/Ukraynalı kadın diye sayıklayanlar. Medyanın algı yönetimi projelerinin şaheseri işte bu takıntılılar.10 Yorumla
11 ayHayır boy yetmez. Tip, üslup, tavır, giyim bla bla bla… her şeyin totalinr bakarlar. İnsanlar dış görünüşleriyle karşılanır karakteriylede uğurlanır derler. Kimse dışını beğenmediği insanın içini bilmek tanımak istemiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTürkiye'de yaşıyorsan evet başka ülkelerde şansın çok türko kızları ile hayat geçmez iyi ki almanyadayım valla işiniz zor bir b0ka faydaları yok anca istemeyi biliyor türk kızları yok parası olsun yok boyu olsun öykk
21 Yorumla- 11 ay
O sorunu hepimiz çekiyoruz aga. Ben param için benimle birlikte olacak kızı istemiyorum. Param olmasına rağmen
Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Hayır. Bu yanlış bir şehir efsanesi. Ön yargı. Yatakta boyun önemi yok, tatlı dil, sıcak ve tatmin edici özel dokunuş, içten manalı güzel bakışlar, ten ve ruh uyumu en önemlileri.
Mesela her kadının aşık olduğu Tom Cruise 1,70 boyunda. 😎02 Yorumla
Soran11 ayÜnlü olmayan 170 ler peki
11 ayHayır kendi kulvarında birilerine çekici gelmesi gerekir. Boyla ilgisi yok. Mevzu çekici olmak.
36 Yorumla
Soran11 ayNe kendi kulvarı 1.50 kızların bile sevgilileri 1.80 üstü hep
- 11 ay
Böyle inanmaya devam ettikçe böyle olur. Gelişimine odaklan. Karşına çıkar.
- 11 ay
1.80 altını direkt eliyonuz
- 11 ay
Ben elemiyorum. Önce bu kafadan kurtulun.
- 11 ay
Ne kadar tanıdığım kısa boylu akraba kuzen vs varsa hepsi de sevdiceğini buldu evlendi. Olumsuzluğa odaklanmayın. İnanç haline getirmeyin. İncelleri dinlemeyin.
- 11 ay
Eski nesil örneklerle avunmuyoruz haberin olsun bana 20 li yaslardan örnek getir yoksa incelleri dinlerim :))))
11 ayUzun boylu olman sadece daha fazla ilgi çekmeni sağlar. Orta boylu erkek kız bulamaz diye bir şey yok.
310 Yorumla
Soran11 ayYeni nesilde var gayet kızlar ya uzun olsun ya da kimse olmasın kafasında Üniversitemde dönemde 45 erkek vardı bunların sadece 10 tanesinin sevgilisi vardı geriye kalan saptı bu 10 kişinin hepsi de 180 üstüydü geri kalan saplar da 170 175 lerdeydi
- 11 ay
Bu dediğin lise üniversite zamanında olabilir ama üniversiteden sonra olmaz. Çünkü orada henüz herkes öğrenci ve ciddi ilişki kurmayı herkes düşünmüyor. Nasıl ki erkekler sadece cinsellik yaşayacakları kızların peşinden gidiyorsa kızlar da vitrin erkekleri seçiyorlar.
Soran11 ayGençlik zamanım boş geçtiyse sonrasın da pek değeri yok sahsen
- 11 ay
Merak etme sizin için kadınların varlığı ayrı yokluğu ayrı dert. Uzun dediğin adamlar da birlikte oldukları kızlardan bazılarına keşke hiç bulaşmasaydık diye düşünüyor olabilirler.
Soran11 ayBununla teselli olup kız işlerini unutmamı bekliyorsan söyleyeyim çok beklersin
- 11 ay
O zaman kız işleri için yeni alternatifler bul sen de. Evlilik dışı cinselliğe ulaşmak erkek için o kadar basit bir şey değil. Basit olmadığı için kadınlara göre bu konuda baskı tepki görmüyorsunuz zaten.
- 11 ay
Kaldı ki onun adı aşk değil zaten. Aşk arasan durum farklı olurdu
Soran11 ayAşk diye bir şey yok zaten arzuları aşk diye yutturmuşlar hepsi bu. Aşk dediğiniz şey gerçek olsa zaten erkeklerin uzun zengin güçlü vs olması asla gerekmezdi
- 11 ay
Evet kadınların da genç güzel olması gerekmezdi yaşlı kadınlar yaşlı erkekler tarafından çekici bulunurdu.
Soran11 ayKesinlikle
Gizli Üye(36-45)11 ayAy ne saçma sorular ha sanki Türkiye'de erkeklerin hepsi 190 ve geride kalanlari kimse almamış abi sorunlarınız var sizin gerçekten. Bence bunu düşünün sizler.
26 Yorumla
Soran11 ayBoş manipulasyonu bırak da sevgilinin boyunu yaz
Cevap sahibi11 aySevgilim yok kocam var 168 boyunda sana bi etkisi oldumu biraz ders alırsın.
Cevap sahibi11 ay@Lazjoker he istiyoruz ağa ama yoksa ne yalalim. Yaratalım mi. ? Eksiginizi yüzunuzemi vuralım.
Cevap sahibi11 ay@Lazjoker git boyunu uzat öyleyse yok uzatamayacaksan aglama arkadaş o halde.
Sanmıyorum bence kızlarla erkekler uyumluysa boy konusunda boyun bi önemi olmaz diyelimki kız 162 ve erkekte 170 bence uygun bu boy erkek uzun olsa yeter kızdan biraz daha
04 Yorumla- 11 ay
Aradığınız boy uyumu falan değil direkt erkeğin 180 üstü olması 162 kızlar hep 185 190 larla oluyor
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayBenim boyum 187 yanliz tuhafıma giden 158 boyundaki minik serçeler bizim boyumuzda erkek sevip kriter koyup boyundan büyük işlere kalkismalarida komik oluyor bi sorun bakalım biz minyon seviyormuyuz
08 Yorumla- 11 ay
Sanmıyorum
- 11 ay
Bu kanıya nerden vardin
- 11 ay
Senin boy 158 galiba
- 11 ay
Benim adıma karar verdiğine göre 😂😂😂
11 ayöyle galiba en azından 170in altında olmamalı ve genelde yok da zaten 170in altında erkek en düşük 165 gördüm
011 Yorumla
Soran11 ay170 üstü de yetmiyor illa 180 üstü olmak lazım
- 11 ay
yok ya kız kısaysa 170 aralığı yeterli yani 155 kızla 190 erkek kötü gözüküyor bana göre herkes boyuna göre olmalı
Soran11 ayÖyle olmuyor işte en çok da 150 155 ler 180 üstüyle sevgili oluyor
Soran11 aySor 155 kızlara hicbirinin 180 altı sevgilisi olmuyor
- 11 ay
yani benim boyum 160 yanımda da 185 veya üstü istemem
Soran11 ay170 ya da 175 birini peki
- 11 ay
evet genelde öyle direkt 190 isteniyor
- 11 ay
ama arkadaşımda 170 çocuk 167 mesela her şey görüntü demek değil galiba
- 11 ay
benim için ideal 170 aralığı 175i normal buluyorum
- 11 ay
185 üstü birini uzun diye reddeden biriyim :)
- 11 ay
@dagcicegi23
Demek ki en az 1.90 erkek istiyorsun
Gizli Üye(25-29)11 ayYeter artık bıktık sizin boy takıntınızdan ya bu nedir her gün aynı sorular ya böyle bir şey olmaz inanamıyorum
33 Yorumla
Soran11 ayBiz de sizin sadece uzunlarla olmanızdan bıktık
Cevap sahibi11 ayİyi yapıyoruz
Soran11 ayBiz de bu soruları sorarak iyi yapıyoruz bikmaya devam et
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır kendi kendinize bir şeyler uydurup kadınlara oynamayı bırakın artık komik oluyorsunuz sadece beyler
26 Yorumla
Soran11 ayMadem öyle o zaman sevgilin varsa boyunu yaz şu an yoksa exlerinin boylarını sırasıyla yaz
Cevap sahibi11 aySevgili yapmadım evlensem de tipe boya falan değil karaktere bakarım kardeşim
Soran11 ayNiye gizlendin la hemen xd
Cevap sahibi11 ayEklemesinler diye
Soran11 ayBaştan gizli kullanıcı olsaydın ya
Cevap sahibi11 ayDüşünememişim demek
Benden uzun olması gerek zaten bende uzun olmayan erkek yoktur diye düşünüyorum
25 Yorumla- 11 ay
Ben varım cüceyjm 164 cm
Ben 170 im benden biraz uzun olsa iyi ama illa 180 olsun istememm.154 arkadaşım var o 180 istiyor mesela kısa boylu kızlarda sorun var bence herkes boyuna uygun insanlarla sevgili olsa sorun kalmayacak
24 Yorumla- 11 ay
İşte kısa kızlar 1.80 istediği için 1.70 1.75 erkekler kız bulamıyor. 1.55 kızlara 1.70 erkekle ol desen bunu hakaret olarak algılıyorlar
Soran11 ay155 kıza sana 170 175 yeter de bunu hakaret sayar sonra sevgilim 1.90 hep uzunlarla oldum demeye baslar
11 ayOyle bi zorunluluk olamaz ya... Ayrica bu kizlarin atip tuttuguna bakmayin hepsi kisalarla takiliyor😅
00 Yorumla
11 ay185 boyum var o zaman ben kısayım 25 yıldır kapımı aşk adındaki o haylaz çocuk çalıp kaçmadı bile 🤪
00 Yorumla
11 ay195 altı erkek ask yasayamiyomus. şakasını bırakırsak boy arttıkça ask endeksi azalir. talip artar erkeklerin tek derdi vurusma olur
00 Yorumla
11 ayÜlkede uzunlarin sayısı belli ülkenin yüzde kaçı uzun boyludur da sadece onlara bakilicak
013 Yorumla
Soran11 ayÇoğu erkeğin de hiç sevgilisi olmuyor zaten yeni nesilde
- 11 ay
O zaman çoğu kizin da sevgilisi olmuyor arkadasim matemayigini mi anlatayim
Soran11 ayEvet olmuyor zaten erkeklerin uzun değil diye sevgilisi olmuyor kızlar da uzun birini bulamıyor diye kimseyle sevgili olmuyor
- 11 ay
Ya uzun bulamadım diye sevgili olmamak mi😅daha neler evleniyorlar bile... benim kuzenim 160 boyundan kısa evli evlenmeden öncede flortlerinin sayısını ben bilmiyorum yani en çapkın kuzenimdi... eşi de kendisinden uzun hatta
Soran11 ayEvlenenler eski nesil onları geç 20 yasindakilere bak sen
- 11 ay
Ne desem itiraz edip kızlar 190 altına bakmıyor diyeceksen sen bilirsin buna inanmayı seçme bence
Soran11 ayKusura bakma da 30 40 yaşındaki evlilerle avunamam ben beni 20 yasindakiler ilgilendiriyor bir de sana soralım senin sevgilin varsa boyu kaç eğer Şu an yoksa exler kaçtı
- 11 ay
Arkadaşım kuzenim evlendiğinde 40 yaşında mıydı..23 yaşında falandı... senin reddedilme psikolojini bozmuş bence ben kimseyle uzun diye çıkmadım kısa diye de ayrılmadım bence kızların tek kriteri bu olduğuna inanmak sana bahane oluyor... herkes reddedilir ben de reddedildim zamaninda erkeklerde boy kilo güzellik her standarttan kadını reddedebilir de ben geçip erkekler sadece boya bakıyor demedim...
Soran11 ayHer sevgilinin uzun olduğu ne kadar da belli oluyor uzunların kolundan ahkam kesenler de ayrı bıktırdı ha. Bir de bu 160 boyla bir sürü sevgilisi olan kuzenlerinizi etrafta hiç görmeyiz nedense anca yalan ve manipulasyonun yap
Soran11 ayNoldu niye sustun
- 11 ay
Senin psikoloji pert olmuş
- 11 ay
Bu kısa erkeklerle sevgili olan kızlar da hep üçüncü şahıslar oluyor bir tane kız çıkıp da benim sevgilim 170 demez ya arkadaşının sevgilisi 170 tir ya 170 kuzeninin sevgilisi vardır ama bu sunulan örnekleri de dışarıda hiç görmüyorum nedense
11 ayAlakası yok ya yani uzun kızlarda erkeklerde tabi daha göze gelir dikkat çeker ama o tamamen senin karizmanla ve duruşunlada alakalı erkek olarak.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır ama uzun boylu erkekler daha çok tercih ediliyor
02 Yorumla
Soran11 ayDaha çok değil hep onlar tercih ediliyor
- Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı.
11 ayBu soru içerik bakımdan hakaret içeriyor sanırım. Aşk'ı belli bir ölçüye sığdıramazsın. Aşkın bir ölçütü yok, olamaz, olmamalı.
00 Yorumla
11 ayHayır.
Kadın ruhunu okuması, onun üzüntüleri sevinçleri ve sevip sevmediklerine göre onu tamamlamayla oluyor.
00 Yorumla
11 ayNe alaka ya şu uzun kısa güzel çirkin yarısından çıkın ya
04 Yorumla
Soran11 ayKızlar da boy takıntısını biraksin
- 11 ay
Her kız aynı değil boy takıntısı olmayan birine denk gelirsin umarım
Soran11 ayOlmayan şeye nasıl denk gelim :))
Evet her ne kadar bunu red etseler bile durum böyle
11 Yorumla- 11 ay
Bunu red eden kadınların sevgili olduğu erkeklerleden basket takımı çıkıyor lol
Evli olan kısa boylular ne oluyor? Saçma sapan sorular soruyorsunuz. Uzun boylu kızların birinden bile iki metre olsun boyu duymadım. Yer cüceleri uzun istiyor sadece
214 Yorumla
Soran11 ayEvli olan kısa boylular dediklerin de 50 60 yaşındakiler la o zamanla bu zaman aynı mı sen git 20 li yaslardaki çiftlere bir bak hepsinde erkek 1.80 üstü
- 11 ay
Yooo akranım olan hatta benden daha küçük olup kısa boylu evliler var. Genelleme yapma kaç milyon insan var yüzde kaçını tanıyosun biliyosun ki
Soran11 ayİstatistik diye bir şey var bilmem duydun mu bir yargıya varmak için milyonlarca insanın hepsini incelemeye gerek yok 20 li yaşlarda olan kızların neredeyse hepsi 1.80 üstüyle sevgili bunun anketini bile yaptım ben zamanında
- 11 ay
Sen yer cücelerinin oranını söylüyorsun. Ülkemizdeki kızların boy ortalaması belli. Uzun kısların böyle kaprisleri yok ama gel gör ki uzun kız az var. Hâliylen yer cüceleri çoğunlukta onlar da iki metrelik isteyince sanki hepsi istiyormuş gibi bir algı oluşuyor. Ve bu da yanlış bi algı
Soran11 ayUzun kızlar da yine bizden uzun olsun diyor o da 180 üstüne denk geliyor uzun kızlar 1.80 altını hemcinsi olarak görüyor kısa kızlar en azından onlar da erkek ama ben uzunlayım diyor
- 11 ay
Uzun kız absürd bi uzunlukta birini istemiyor. Ama 150 lik 190 istiyor aşırı saçma canım bi drum
Soran11 ayUzun kız da yine gidip 175 erkeklerle olmuyor yani o yüzden 175 170 lerin şansı olmuyor
- 11 ay
170 lik kız 180 istemesi çok da absürd değil. 150 nin 190 diye diretmesi ve kadınlarının çoğunun kısa olup bu kafada olması sorun
Soran11 ayO yüzden 170 175 adamlar hep sap kalıyor işte
- 11 ay
Bu boydaki kimsenin sap kalmaması dileğiyle
Soran11 ayHepsi kaldı bile
- 11 ay
Kalmaz inş😅
Soran11 ayÇoktan kaldı
- 11 ay
Valla ben ilk kez burada böyle şeyler duyuyorum görüyorum. Kız düşmanı erkek düşmanı dolu burası. Yok boya takılan yok bilmem ne. Nasıl ortamlarınız var anlamadım. Benim çevremde böyle kız ve erkek yok. Burdakiler değişik
11 ay1.68'im. Boy konusunda tek kriterim benden uzun olsun. Tavana değmesine gerek yok. Abartılan bi konu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEski sevgilim 1.90 boyu vardı bende ona diyordum boyun benim için o kadar önemli değil o da sen deli misin uzun boy ne kadar dikkat çekiyor biliyor musun falan dedi üni de bir kız beğenmiş çıkma teklifi etmiş dedi işte boyum uzun falan ve bunu sevgiliyken dedi uzak mesefeydik o an gözümde bitti bir erkeğin boyu ne değil davranışı önemli karakter.
02 Yorumla- 11 ay
Tabi tabi boy senin için önemli olmadığı için ortalaması 175 olan ülkede 190 lık elemanı bulmuşsun. Karakterini beğendim de diyemezsin karakteri de yokmuş zaten
11 ayNe alakası var bu karakter ve kişilik üzerine çekim üzerine bir tane aşk yaşıyoruz ya
02 Yorumla- 11 ay
Yok değil
11 ayevwt canim en az 2metre olmaniz lazim sormaktan sıkılınmadın gitti
00 YorumlaAman benden uzun olsun da çok da ilgilenmiyorum boyuyla
01 Yorumla- 11 ay
Benden uzun dediğin de 180 üstüdür
11 ayHe öyle boyum uzun ya aşktan aşka atlıyorum ))
00 YorumlaBenim arkadaşım kısa boylu erkeklerden hoşlanıyor mesela
03 Yorumla- 11 ay
Hep de bir arkadaşınız zaten kısa erkeklerle olan
Gizli Üye(25-29)11 ayknk 25 yaşında biri olarak bunun ceremesini çok çektim diyebilirim.
açıkçası evet.
türkiye'de kadınların standartlarına uymuyorsan 30-35'li yaşlarına kadar bakir kalmaya mahkumsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHerkesin bı kriteri var bende uzun seviyorum kısa erkek erkek gibi gelmiyor bacım gibi geliyor bilmem anlatabildim mi
01 Yorumla
Soran11 ayEn çirkin kızın bile sevgilisi olurken bir erkek sırf uzun değil diye yalnızlığa talim etmek zorunda kalıyor
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kısa boylu erkekler aşk'ta kazanamıyorsa, şanslarını kumarda denesinler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKişiden kişiye değişir. Benim beğendim 180 civarı hafif yapılı erkek mesela. Ama arkadaşım 160 gördüğünde off be diyor. Yani kişiden kişiye değişiyor
17 Yorumla
Cevap sahibi11 aySenin sinirin seni beğenmeyen kadınlara değil seni kısa boylu yaradana olsun
- 11 ay
Yav teyze sen de kaç yaşına gelmissin bırak şu işleri
Cevap sahibi11 ayBen bırakıyorum da hemcinslerin beni bırakmıyor canım ya
- 11 ay
Yaşıtların evlendi çoluk çocuğa karıştı sen halen yok onu beğendim yok arkadaşım 160 erkeklere veriyor muhabbetlerinde kedi annesi olacan bu gidişle
Cevap sahibi11 aySen beni boş ver kendine bak bence. Ben çocukta yaptım kariyerde. Şimdi hayatı yaşama safhasındayim. Begendigimle takılıyorum sonra yol veriyorum. Senin daha çok fırın ekmek yemen gerek
- 11 ay
He afferin çocuğunu büyüyeceğine onun bunun kucağında gez senin gibilerin çocukları it kopuk oluyor sonra biz uğraşıyoruz
Gizli Üye(18-24)11 ayAmacın neden aşk
Aşka neden bu kadar ihtiyacin var.
Aşka bakisini degistir
Hayir uzun olmasina gerek yok
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 308 cevap paylaştı.
11 ayHiç alakası yok çok saçma bi soru olmuş bence bu. Adam 2 metre de olsa karşı taraf şans vermeyince hiç bir şey olmuyor.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 656 cevap paylaştı.
11 ayParan olsun işin olsun özgüvenin olsun cevren olsun bi duruşun karakterin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır. Kısa boylu ve minyon da bir sürü kız var. Onlarla olabilir
07 Yorumla- 11 ay
Uzun kızların bu hezeyanı da sıktı ha iyice kısa boylu kızların hepsi 1.80 üstü erkeklerle sevgili
Soran11 ay1.55 kız kuzenim hep 1.85 1.95 erkeklerle sevgili oldu daha başka bir şey demiyorum
Soran11 ayKısa boylu bir kıza kısa erkeklerle ol de bunu hakaret algılar
Cevap sahibi11 ayKısa boylu erkeğe anca kısa boylu bir kız gidebilir. Uzun kız gitmez. Ondan içlerinden uzun boylu erkeklerle evlenmeyenlerle evlenebilirler. Erkeğin kadından uzun olması gerekir.
- 11 ay
Onlar da olmuyorlar işte anlamıyor musun
Gizli Üye(30-35)11 ayHayir bu sacmalik boya göre iliski yasanmaz
02 Yorumla
Soran11 ayO zaman niye 10 kızdan 9 unun sevgilisi 180 üstü
Cevap sahibi11 ayOnlarda gercek sevgi yok cünkü sov pesindeler
Gizli Üye(30-35)11 ayHayır yok öyle bir şey. Aşık olduğu zaman hiçbiri gözüne gelmez insanın
03 Yorumla
Soran11 ayAşık olduklarınız da hepsi 180 üstü
Cevap sahibi11 ayHayır değişiyor
Soran11 ayDeğişmiyor hangi kıza sorsam sevgilim eşim 180 190 diyor
Gizli Üye(18-24)11 ayUzun boylu olması değil adam olması gerekir
17 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@sercaaan her kadın aynı değil boş konuşmayın
Cevap sahibi11 ay@sercaaan yaw bir gidin işinize ya
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBir kadının aşk yaşayabilmesi için illa zayıf mı olması gerek?
13 Yorumla
Cevap sahibi11 ayHiçte bile
Gizli Üye(25-29)11 ayKısa erkeklerde kendi boyunda olan kızlarla sevgili olabilir bence.
12 Yorumla- 11 ay
1.50 kızlar hep 1.80 üstü erkeklerle sevgili mk
Benim için alakası bile yok kendimden 5 cm kısa erkeği sevmişliğim oldu. ( genelde kendimden kısa erkeklerden hoşlanıyordum)
14 Yorumla
Soran11 ayDaha küçüksün sen lisede olur öyle şeyler üniversiteye başla sen de 1.8p altına bacım demeye başlarsın hatta belki şimdi bile çoktan bulmussundur uzun birini
Gizli Üye(25-29)11 ayBunu kendime sormadan edemiyorum. Niye hiçbir kız tarafından sevilemiyoruz niye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayboy bişey değil daha geçen gün mükemmel bir hatunlaydım kadın benden 5 santim uzundu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYok aşık olduğum adam benden kısa evli bir erkek bana bakmıyor düşün bu adam için kadınlar çıldırıyor elinde yüzüğünü çıkarmıyor🤣🤣🤣🤣
01 Yorumla
11 ayHayır sen de minyon kızları bcrirsin ne güzel. Kültürünle kariyerinle kendini çekici yap. Bir şeyin eksikse başka şeyleri parlatki eksik olan yönün görünce.
04 Yorumla- 11 ay
Eksik yönün görünmesin
- 11 ay
Yav en çok kısa kızlar 1.80 1.90 larla oluyor kör müsünüz mk
- 11 ay
Belki uzun sevmeyen vardır. Sende milflerle zegz yap
- 11 ay
Teyzeyi napim awk
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır tipin ve paran olması gerekir o zaman tüm kızlar kapında dog olur
020 Yorumla
Cevap sahibi11 ay175 erkek tipli yakışıklı ve zenginse reddetmeyiz
Cevap sahibi11 ay1. Kadın erkek eşittir demiyorum
2. 180 üzeri erkekleri itici buluyorum
3. Feminist değilim
4. Ama sen tam bi incelsin
5. Ve genelleme yapıp her kadını aynı sanıyorsun
6. Bu kinini öfkeni aşağılık kompleksini lütfen yen artık- 11 ay
1) Ben bunu diyene kadar diyordun muhtemelen
2) 1.80 den kısa erkekleri itici buluyorum demek istedin herhalde
3) Ben diyene kadar feministtin muhtemelen
4) Redpillciyim
5) 1.80 den kısa erkek seven kadın yoktur
6) Kin değil dert. Ayrıca geçmişte gayet özgüvenli iken yine red yiyordum
Cevap sahibi11 ayAman bana ne ya, sevgili hasretiyle yanıp tutuşan sevgili düşkünü ke-zo kızlar&ke-ko erkekler düşünsün, elin derdi beni mi gerdi? Ben direkt türk erkeklerini itici buluyorum zaten. Türk erkeğiyle sevgili olmaktansa onurumla sap kalmayı tercih ederim. Bu yüzden istediğini de, hiç alınmıyorum. Yani yanlış kıza sitem ediyorsun dostum, bak bi sürü 180 üstünü öven/180 altını yeren tarzda yorum yapmış kızlar var, onlara da yaz, olur mu?
Cevap sahibi11 ayBoyu önemli değil knk türk erkeğiyse uzak dururum bu kadar basit. Nerenle okuyorsun ya da ben mi kendimi yanlış ifade ettim, anlamadım.
Cevap sahibi11 ayBi de bu boy takıntısını cidden artık aşın ya, tipiniz iyiyse veya paranız varsa bi sürü sevgiliniz olur, yorumda da belirttikleri üzere ya tip ya para kısa boyu mutlaka tolere eder. Mesela kısa kel göbekli şişman erkeklerin yanında hep manken gibi kızlar oluyor, peki bu kız bunu niye bunu seçmiş diye düşünüyor musun hiç? Devir artık maddiyat devri. Gerisini sen anla işte.
Cevap sahibi11 aySevgililikte nafaka alma yoktur. Paran için seni sevecek kadını beğenmiyorsan o zaman seni sen olduğun için kabul edecek kadın bul.
Cevap sahibi11 ayHer kadını denedin mi de böyle diyorsun, kısa ama maviş sarışın beyaz yakışıklı bi erkek dururken kim uzun ama esmer çirkin koyu tenli bi erkeği seçer. Kadın olsan hangisini seçersin. Kadın gözüyle yorum yapmaya çalış.
Cevap sahibi11 ayYooo genelleme yapmak cahilliktir sığlıktır, hangi kadın sarışın mavi gözlü erkeğe hayır der acaba, örneğin sarışın mavi gözlü bi amerikalıyla uzun boylu esmer siyah gözlü çirkin bi türk aynı mıdır? Eğer ilkini seçme imkanı varsa ve onu seçmeyip ikincisini seçiyorsa o kadın orta doğu zihniyetli zevksiz bi kezbandır ve siz de bu kadınlar için hasta oluyorsunuz. Bu kadınları seçmeyin abi o zaman, iyi akıllı zeki kadınları seçin. Kim ikincisini seçer ki? Bu arada neden geç cevap veriyorsun ve wiemiu kim?
Cevap sahibi11 ayİlki uzun veya kısa olsun fark etmez o özellikte bi erkek hiç reddedilir mi ya, isterse obez bile olabilir, engelli, sakat bile olabilir inan hiç sorun değil, ama yeter ki sarışın mavi gözlü beyaz tenli mis kokulu olsun. Öyle birini bulsam her kusuruyla kabul ederdim yemin ederim ki. Çoğu veya bazı türk kızları diye başlamalısın söze, siyah saçlı siyah gözlü erkekleri maskülen değil itici buluyorum. Ve ortalık bunlarla dolu olduğu için de sevgililik işiyle hiç ilgilenmiyorum, bu tiplerden biriyle sevgili olmaktansa sap kalmak daha hayırlıdır.
Cevap sahibi11 ayTürk olduğu için reddedilmiş olabilir mi acaba? Türk erkeğinin kadına karşı kötü davranışları ortada malum? Hem ayrıca beyaz tenli sarışın mavi gözlü türk erkeği mi olurmuş? Türk erkeği dediğin klasik esmer siyah saçlı kahverengi gözlü olur.
Cevap sahibi11 ayO zaman kısaca Anadolu erkeği diyelim. Ataerkil zihniyetli Anadolu erkeği kendini üstün görür kadına değer vermez (ama kadın yabancıysa kadının kölesi bile olur, ne çifte standartçısınız siz bilmiyor muyuz sanki) o halde ne diye muhatap olalım ki? Ne türk ne kürt ne de laz erkek isterim. (Benden uzak olsunlar da sap kalmaya dünden razıyım, çok ciddiyim.) İstediğim tipteki erkek de bana bakmaz zaten. Vallahi ben köşeye çekiliyorum arkadaş. İsteyen istediği özellikte sevgili bulsun, eleştirsin, sızlansın, sitem etsin, beni niye ilgilendiriyorsa hiç umurumda bile değil, sen de ne dersen de, boşuna üstüme alınıyorum. İnşallah seni her şeyinle seven birini bulursun, eğer benim gibi pes etmediysen illaki bi gün sevip sevileceğin birini bulacaksın.
Cevap sahibi11 aySen ğerj zeqalj gavur karılarına ne bakıyorsun? Gavur kezbanlar güya daha iyisini arıyor o yüzden burun kıvırıyor güzelim erkeklere, onlar beğenmiyor diye erkeklerinin değeri mi düşüyor? Vallahi yemişim kısa boyu, amerikalı avrupalı gibi bi nimet beğenilmez mi, getir buraya anında havada kaparlar o kısa dediğin erkekleri. O zevksiz karılar da kendilerini anca ortadoğulu erkeklere layık görsün. Merak ettiğim şey; oradaki kısa erkeklerin beğenilmediğini nereden biliyorsun? Keşke o beğenilmeyen, dışlanan kısa beyaz erkekler türkiyeye göçse de saygı, sevgi, ilgi, değer, itaat neymiş görseler. Ama nerede o günler. Bunlar anca hayalde.
İznin olursa sana bi şey anlatayım; 167 boyunda bi amerikalıyla yazışıyordum, adam çok iyiydi (bi o kadar da sıkıcı ve dinciydi) ama kısacık boyuna ve obezliğine bakmadan petite skinny girl hayali kuruyordu. Görüyon mu tipine bakmadan bi de petite skinny istiyor, ya petite skinny senin napsın allahın cücesi, dalyan gibi uzun zayıf kaslı erkekler dururken. Ya şöyle bi düşününce tüm erkekler ikiyüzlü bence ya. Güzel zayıf kadını istiyorsun da peki sen masaya ne getiriyorsun, yağlarını mı, cüce boyunu mu? Bi de kadınlar paramız için bize yaklaşıyor der adi herifler, güzelim kızın obez erkekle ne işi olur ki, tabii ki parası için birlikte olacak. klasik para-vücut ilişkisi işte. Bi de bunlar utanmadan sadık, ahlaklı, dürüst, karakterli, iffetli kadın arıyorum diyor, ama nedense hep dedikleriyle yaptıkları çelişiyor.
11 ayTıpkı bir kızın aşk yaşayabilmesi için cinsel ilişkiye girmek zorunda olması gibi cinsellik yaşamazsan dokundurtmazsan erkekler aşk için yanaşmaz
06 Yorumla- 11 ay
Olm cinsellik dediğin ilişkisin temeli zaten napalım evcilik mi oynayalım
- 11 ay
@Yhfghhi6577 sizin için öyle bizim için değil.
- 11 ay
Sizi bizi yok bunun
- 11 ay
@Yhfghhi6577 erkekler uczkurdan başka bir şey düşünmüyor
- 11 ay
@Lazjoker kadınlar sizin boktan cinsellik isteğinizi umursamıyor tek istediğimiz duygusal ilişki
11 ayUzun boylu biri olaraktan ben bunun kendini beğenmeyen kadınların uydurduğu bir şey olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaKanka ben 21 yaşındayım boyum 1.93 hiç sevgilim olmadı. Bu devirde daha çok kızlar paraya ve tipe daha çok bakıyor.
00 Yorumla
11 ayKişiden kişiye değişir benim kriterim 175 ve üstü 160im ama arkadaşım 165 ve 170 ten uzun birisini istemediğini söyledi
06 Yorumla- 11 ay
@Lazjoker yo evlilik istiyor ben tam 175 istiyorum
- 11 ay
@Lazjoker hayır
- 11 ay
@Lazjoker hayır dediysem hayir
11 ay25 yaş altı ergen kızlar kısalarla çıkıyor serserilerle
Sana da denk gelir 25 yaş altı küçükler boya bakmıyor serseri olsun benim olsun diyor00 Yorumla
11 ayHer kızda Her erkekte aynı değildir. Herkesin tercihleri düşünceleri istekleri farklıdır.
111 Yorumla- 11 ay
Boy konusunda her kiz ayni
- 11 ay
Yanlış düşünüyorsun ama yorumuna saygı duyuyorum herkesin düşüncesi farklıdır ayrıca bir insanın boyu uzun olabilir ama benim için önemli olan etkenler yoksa boy olsa ne olur olmasa ne olur devede boy var ama sadece boyla olmuyor bu işler
- 11 ay
Boy olmadan da olmuyor ama
- 11 ay
Hiçbir kız 170 175 erkeğe sevgilim demek istemiyor
- 11 ay
Bu konuda çok dertlisin sanırım
- 11 ay
Ben derim ama istediğim özellikler varsa fiziksel değil ama
- 11 ay
Sizin ki ön yargı ve takıntı başka bir şey değil her şey boy pos değil
- 11 ay
Bence değil katılmıyorum size ama saygı duyarım herkesin düşüncesi görüşü farklıdır
11 ayHayır mesela benim hoşlandığım erkek 170 civarı ve ben onu çok hoş buluyorum
15 Yorumla- 11 ay
Senin boyun kaç 🤔
- 11 ay
164
- 11 ay
Boyuna göre kilon orantılı mu peki?
- 11 ay
Benim kilom 62 63 e yakın bir şey
yok valla boyum 193 bir ilişkim oldu ondada aldatıldım sevmemiş hiç beni öyle dedi
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat