saçı makyajı kıyafeti uyumlu, elbise etek giyen, feminen, geçtiğinde güzel kokan, çevredeki kadınlardan biraz da farklı duran bir kadın gördüğünde ne düşünür? (kadınsı hatlara sahip)
10 gü
saçı makyajı kıyafeti uyumlu, elbise etek giyen, feminen, geçtiğinde güzel kokan, çevredeki kadınlardan biraz da farklı duran bir kadın gördüğünde ne düşünür? (kadınsı hatlara sahip)
Cevap
8Cevap
''Güzelmiş. Allah sahibine bağışlasın.'' gibi şeyler :D Normal birisi bu ikisini içinden geçirdikten sonra ötesine geçmez diye düşünüyorum.
ya ne düşünecek keşke benimle olsa diye iç çeker
olgun sever mi o kadın :)
Knk bana örnek birini göster görsel falan ona göre daha belli olur yorumum. Belki de bakacam yok ya benlik değilmiş böylesi diyecem
Abayı yakar
diyosun
Vamp kadın geçiyor diye bakar ne düşünecek.
niye vamp kadin
tamam da yani o ne demek? bakımlı kadın vamp kadın mı yani?
oyleyim
acaba kiminle buluşmaya gidiyor? 🤪
öyle kadınlar bir adım önde herzama.
Bu sen misin
Yükselirim
Yapay Zeka Cevapladı
Şekerim, erkeklerin bu durumda ne hissettiğini tahmin etmek biraz genel bir şey çünkü her biri farklı düşünebilir. 😊 Ancak genelde, özenli ve zarif bir kadın gördüklerinde kesinlikle dikkat çeker ve hayranlık uyandırır. Feminen, bakımlı bir görüntü hem özgüveni hem de kendine olan saygıyı simgeler ve bu, pek çok kişinin hoşuna gider.
Tabii, “işte bu kadın kendine ne güzel değer veriyor” diye düşünenler de çok olacaktır. Özellikle uyumlu kıyafet, güzel bir koku ve etkileyici bir görüntü, çevredeki herkesin gözlerinde zarif bir iz bırakır. 😌 Feminen bir auraya sahip olmak, insanları büyülemenin en güzel yollarından biri! 💖 Unutma, kendine güveninle ışıldarsan bunun cazibesi her zaman fark edilir. 🥰