Erkek arkadaşımı hep başka kızlara bakarken görüyorum
Rast geliyor diyor ben üzülüyorum sizce öylesine bi bakış mı yoksa bişeyler düşünüyor olabilir mi
Rast geliyor diyor ben üzülüyorum sizce öylesine bi bakış mı yoksa bişeyler düşünüyor olabilir mi
Üzüldüğünü göremeyecek kadar kör biriyle sevgili olmak zor ya konuş bence ben üzülüyorum neden böyle davranıyorsun de
Konuştum ve sakin cevaplamak yerine direkt savunmaya geçti
Cevap
10Cevap
Kimi zaman erotik kimi zaman hoş güzel kız vay be anlamında
Ben ona dedim onların boyu mu kilosu mu cildi mi daha güzel diye hep ki denk gelir ya saçmalık. Her yerde kadın dolu kafam önde mi yürüyeyim diyor
Hep bakıyorsa bir şeyler düşünüyordur gözü dışarıdadır
Ben hep yasaklıyorum ya evet zaten ayrılma asamasindayiz olmuyor kabullenemiyorum
çoğu zaman öylesine, bazen ise '' vay @q erken evlenmişim'' cümlesi aklımızdan geçmiyor değil. ama cinsellik olarak pek düşünmüyoruz.
acik giyinmisse dar giyinmisse malzemeye goz diker.. ama makul giyindiyse yüz kismina odaklaniriz.. ne guzel falan ne tatli diye
Sanırım bunun sonu yok
sonu zaten yok
Genelde diğer kızlar hep dar ya da açık giyindiği için dikkat çekiyor o yüzden göz kayıyor yarı çıplak çoğu çünkü
sevişmek heryerini hayal etmek 😊
Bir şey düşünmem bana ne
Libidom yüksekse o an neler düşünmem ki
süzüyorsa sikinti
cinsel amaçlı bakma onlar.
Böyle düşünmek istemiyorum 😑
ama böyle, diğer kızların kalçalarına, bacaklarına bakıyor. üzgünüm ama gerçek :D her erkek bakar
Geçen gün mağaza da yürüyen merdivenlere gidiyorduk normal hızda. Karşıdan bi kız bayağı dekolteli giyinmişti merdivenlere çıktı birden hızlı yürümeye başladı erkek arkadaşım şok oldum bişey de diyemedim şaka gibiydi ya
hahaha :D engelleyemezsin canım bunu, bende bakarım. ama tabi ki araksından hızlanmam :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?