Bir erkek yüzüğünü bilerek göstermeye çalışır mı?

Bizim ofiste yakışıklı bir beyefendi vardı işte ben ofise sonradan dahil oldum bu da aşçı başı ara sıra bizim ofise gelip konuşma yapıyo evrak bırakıyo filan ben de stajer durumundayım ben de bundan bir tık etkilendim işte o diğer ofis çalışanlarıyla konuşurken ben sürekli ona bakıyordum göz teması kurmaya filan çalışıyodum ben baktığımda işte böyle bir iki kez göz göze geldik bir ara o güldü bir ara ben ondan gözümü kaçırdım filan baktığında filan gülüyodum sonra işte bir ara farklı bir zaman bana 1-2 kez göz kırptı ben de işte aynı bakışlarımı sürdürdüm ya da ofis dışanda filan da sürekli rast geliyoduk hatta benden bir ara hoşlandığını bile düşündüm ama bugün sonuna doğru gelişinde ofiste sanki bana kasıtlı olarak bakmadı ve sağlak olmasına rağmen yaklaşık 5 dk boyunca sol eli çesesinde sanki bana kasıtlı olarak yüzüğünü gösteriyormuş gibi hissettim sizce ben mi çok abartıyorum yoksa kötü hissedip kasıtlı olarak göstermeye çalışmış olabilir mi çünkü ben çocuğa anlasın diye baya bir bakmıştım

Bir erkek yüzüğünü bilerek göstermeye çalışır mı?