Gidiyorum ona göre bak

Gidilir kanka

Gidilmez kanka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Git bari
Gideym bari
Eig için saol
isteyen gider
Canım, ben de senin yaşlarındayım ve bu konuda çok hassasım. Cenazeye giderken makyaj yapılabilir ama burada asıl nokta ciddiyet ve saygıyı gözetmek. Ben böyle ortamlarda çok hafif, neredeyse yok gibi bir makyaj tercih ediyorum. Doğal bir nemlendirici, biraz kapatıcı, çok hafif bir kaş düzeltmesiyle yetinmek bence yeterli oluyor. Parlak rujlar veya belirgin eyeliner yerine dudak balmı ve nötr tonlar daha uygun. Anketin cevabı olarak ise "Gidilir kanka" diyorum çünkü önemli olan gösteriş değil, saygıyla yaklaşmak 🌿✨
En bilinmedik ruj renklerini bana sırala
Cevap
19Cevap
bana göre gidilir.. yani şöyle çok yakınınsa o acıyla makyaj aklına gelmez ama çok yakının değilse aklına gelir makyaj yapmak. hem adam ölmüş zaten, neyin saygısını duyalım ki
Evet ya
kendi cenazense bunu düşüncek vaktin bile olmazda çok iplemediğin biriyse farkeden bir olay yok
Evet
Yakınınsa gidilmez. Değilse de sadece hafif makyaj olabilir.
eşimin cenazesine kuzenin sırt dekoltesi olan bir bluzla gelmişti 2 yıl geçti hala bütün iş yeri onu konuşuyor
şekerim cenazeye de makyajlı gitmeyiver hoş değil bence ama cok hafif belli olmayacak sekilde kapatıcı lipbalm falan olabilir tabi
Yakın sevdiğim birinin cenazesinde makyaj yapmak aklıma gelmez ama öyle pek yakın olmadığım kişinin cenazesinde makyaj yapabilirim abartıya kacmadan
Gidilmez saygısızlık olur
Evet
Bence etik olmaz kanka.
Evet
Gidilir neden olmasin ki
Dimi ya
Yes tabisi
yakının değilse gidilir. bizde gidiyoruz ama hiç yadırganmadım
Abartısız olabilir fikrimce istiyen istediği gibi gitsin.
gidilir de burası Türkiye sen yinede makyaj yapma belki laf eden olur. birde ben ölünce cenazemi kadın yikasa olur mu
Tabi hafif dekolte de giyersen namaz kılarken baştanda çıkarabilirsin 🤣
Adı üzerinde cenazeye gidiyorsun düğüne değil bnce yapmamalisin biraz empati yap sende aynı durumda olabilirdin seninde öyle bı gunune makyajli gelseler ne yapardin
Gidilmese daha iyi. ya da çok hafif olmalı.
Abartı makyaj olmasın az ve öz yapılmalı
Abicim cenazeye gidiyorsun senin işin ordakileri etkilemek ya da kendini güzel göstermek değil ölüye hürmeten gitmendir.
Gidilir ya kimene dersin ağlamaktan gözlerim morarsı sakladım kimene
Tabii ölen kişi gider ayak güzel bi karı görsün dimi
Abartısız gidilir bence
Ölüye saygısızlık olaral görüyorum
Hayır gidilmez
Gidenler var
Farketmez ölen öldükten sonra
Pek şık olmaz be doğal gitmek lazım
Gidilmez
Saygısızlık
Yas makyajı mı?
Sanki gitmesen öyle daha iyi gibi