Güzellik & Bakım Nasıl ışıltılı ve parlak bir cilde sahip olurum? (Sayfa 4) NIVEA Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2430 Nasıl ışıltılı ve parlak bir cilde sahip olurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
elfssssqq Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl pirinc maskesi yapabilirsiniz ya da suyunu tonik olarak kullanabilirsiniz 0 0 Yorumla
Uykusuz38 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 1 yıl Kollajen kullanılabilir , cild için ise ph çok önemli 0 0 Yorumla
hazan27 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 1 yıl Nivea varsa çok düşünmeye gerek yok günün kurtarıcı şampiyonu dene derim 0 0 Yorumla
Kuullanıcıııı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Beslenme su tüketimi temizlik vee nem 2 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Doğru beslenme ve su tüketimi önemli 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. bakım yaparak olunabilir ✨️ 1 0 Yorumla
Fantastic_Sindirella Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Doğru beslenme ve su tüketimi önemli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Bende çık istiyorum bakımlı bi cilde sahip olmayı ama beceremedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Çok iyi muhteşemmm kremini kullanmıştım nemlendiricisini 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay İyiki kullanmışım Yorumla
hissikablelvuku94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% 11 ay denemek lazım denemeden bilemeyiz 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Nemlendirici ürünleri gerçekten harika 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Güzellik & Bakım konusunda 670 cevap paylaştı. sabahları buz kovası yaparım 0 0 Yorumla
oOoMelekoOo Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 61% 1 yıl Nivea'nın kremleri gerçekten çok iyi. 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı. Ben de bütün ürünlerini kullanıyorum 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 576 cevap paylaştı. Bu şekilde bakım yapınca olur 0 0 Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Hiç uğraşmam o kadar ya yüzümü yıkarım 😅 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bol su iç kanka. Faydasını göreceksin. 0 0 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl İhtiyacın olan tüm bakımı düzenli yaparak 0 0 Yorumla
Wonderful1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Niveanın nemlendirici özelliği çok iyi 0 0 Yorumla
singerdikismakinesi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl nivea ile daha parlak ciltler :D 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. Cildim temiz çok şükür doğuştan geliyor 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yuzunu yika belki iyi gelir 0 0 Yorumla
sayisalislam2 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 2.5 L su tüketiyorum ve seviliyorum 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Organik üründen başka bir şey kullanmayarak 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Efenim cilalamak gerekebilir teni :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
261Cevap
pirinc maskesi yapabilirsiniz ya da suyunu tonik olarak kullanabilirsiniz
Kollajen kullanılabilir , cild için ise ph çok önemli
Nivea varsa çok düşünmeye gerek yok günün kurtarıcı şampiyonu dene derim
Beslenme su tüketimi temizlik vee nem
Sabah yüze buz sürerek ciltteki ödemin hepsini atarsın
Doğru beslenme ve su tüketimi önemli
bakım yaparak olunabilir ✨️
Nerdeymiş benim ışıltım 😬
Doğru beslenme ve su tüketimi önemli
hyaluronik asit kullanıyorum
Bende çık istiyorum bakımlı bi cilde sahip olmayı ama beceremedim
zaten kullanıyordum ben nivea krallx
Çok iyi muhteşemmm kremini kullanmıştım nemlendiricisini
İyiki kullanmışım
Yediklerinize dikkat ederek
Tabiki nivea yla hadi kullan
Cildim çok mad duruyor benim
denemek lazım denemeden bilemeyiz
Nemlendirici ürünleri gerçekten harika
bakım şart dikkat etmek gerek
sabahları buz kovası yaparım
dengeli beslenme bol su dikkat
Günlük bakımlar önemli...
Çok iyi bayıldım baya jui
Kendi cildine uygun ürünleri kullanarak
Rutin bakımları eksik olmadan yaparak
Nivea'nın kremleri gerçekten çok iyi.
Gül suyunu es geçmeyin derim.
Limonlu krem şampuanlar var çok iyi
Ben de bütün ürünlerini kullanıyorum
Güzel ve eğitici bir paylaşım
Nivea her zaman bir numara
Bu şekilde bakım yapınca olur
NIVEA yı çok kullandım gayet iyi bence.
Hiç uğraşmam o kadar ya yüzümü yıkarım 😅
Denemek lazım alıp. Gerekli
Bol su iç kanka. Faydasını göreceksin.
Temiz bir cilt güzel bir nemlendirme tabikide
İyi uyumak lazım diye düşünüyorum
İhtiyacın olan tüm bakımı düzenli yaparak
Nivea ürünlerini seviyorum.
Niveanın nemlendirici özelliği çok iyi
ünlük bol soğuk su ile yıkayarak
Cidden öyle gerçekten valla baj
Çok memnunum yüzüm ve elim yumuşacık
krem sevmiyorum gerek yok bence :d
nivea ile daha parlak ciltler :D
Cildim temiz çok şükür doğuştan geliyor
Yuzunu yika belki iyi gelir
Bilmiyorum valla nivea nasıl olunuyor?
Bol bol su için çok önemli
Nivea bu işin atasıdır...
Hergün limon suyu sürüyom
2.5 L su tüketiyorum ve seviliyorum
Efsane güzeller bence bunlar ☺️👍🏻
Güneş kremi, cildi temiz tutmak, fazla makyaj yapmamak...
Kullanıyorum gerçekten çok memnunum
filtre kullanarak fotoğraf çekerken:)
Organik üründen başka bir şey kullanmayarak
Efenim cilalamak gerekebilir teni :)
Nivea yüz jeli ile yıkıyorum.