Güzellik & Bakım Nasıl ışıltılı ve parlak bir cilde sahip olurum? (Sayfa 5) NIVEA Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2430 Nasıl ışıltılı ve parlak bir cilde sahip olurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sağlıklı beslenerek tabi ki 0 0 Yorumla
lonefever Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Düzenli cilt bakımı günlük güneş kremi kullanımı 0 0 Yorumla
Utanmayautananben Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Su tüketimi beslenme ve serumlar 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. su sabun bana yeter de artar 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Süper marka bu valla 10 numara 0 0 Yorumla
1hayaletimsi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sadece duş yetiyor bana. Cildim doğal ve güzel 0 0 Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Doğal gül suyu sürüyorum her sabah ve akşam yüzüme 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Nivea yapıyor bu işi güzel bir krem 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Her gün yıkıyorum yetiyor 0 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 708 cevap paylaştı. Nivea ürünleri gerçekten harika 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. Zeytinyağı em doğal ışıltı 0 0 Yorumla
CantezAbor Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Nivea olmazsa olmazımdır cildimin bakımı niveadır 0 0 Yorumla
İLKER34İST Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Duştan sonra kullanıyorum cildi besliyor 0 0 Yorumla
ozamanbay Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Kullanıyorum arada bir yapısı kokusu güzel. 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı. doğru beslenme ve bol bol su 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı. Güzelmiş deneyin kadınlar bence 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her gün buz sür yüzüne bitti 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Nivea güzel marka kullanın 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nivea bu konuda bir numara 0 0 Yorumla
Brk9494 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı. Sebze yiyerek ve spor yaparak 0 0 Yorumla
Timut Takip Et Xper 6 Yaş: 54 , eic 97% 1 yıl Nivea ürenleri gerçekten kaliteli ve harika 0 0 Yorumla
mehmet14 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 87% 1 yıl Limon da ışıltı katıyor, bir de hıyar diyorlar 🥹 0 0 Yorumla
SenaÖz9753 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 82% 1 yıl Yüz lekelerine çare çıkarsalar ne güzel olurdu 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Yüzümü yıkıyorum yeterli oluyor 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. bu ürün sadece kadınlar için mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
261Cevap
Sağlıklı beslenerek tabi ki
Düzenli ve stretsiz hayat tabi bu mümkünse olmadığına göre
Düzenli cilt bakımı günlük güneş kremi kullanımı
ya parlak olması şartımı var ki 😂
Su tüketimi beslenme ve serumlar
su sabun bana yeter de artar
Süper marka bu valla 10 numara
Sadece duş yetiyor bana. Cildim doğal ve güzel
Doğal gül suyu sürüyorum her sabah ve akşam yüzüme
En kısa zamanda bunu uygulayacağım
Doğru beslenmek meyve sebze bol su
Nivea yapıyor bu işi güzel bir krem
Sabu ve suyu birleştirip yıkarım
muhteşem muhteşem kalitenin tek adresi
evet çok iyi kullanıyorum nivea eskiden
Işıltılı ve parlak cilt önemli
Krem deyince nivea tabi ki
Parlatıcı kullanıp bakım yaparak.
Her gün yıkıyorum yetiyor
Markanın ürünlerini seviyorum
Nivea ürünleri gerçekten harika
Su iyi gelebilir bu konuya
Bence denemeye değer bir ürün
Bir çok yönden kendini kanıtlamış bir markadır Nivea
Pırıl pırıl pırıl olacak cildin
Sabun kullan o zaman olursun
Zeytinyağı em doğal ışıltı
Nivea kullanarak tabi kiiii
Pamuk gibi bir yüz için Nivea
Nivea olmazsa olmazımdır cildimin bakımı niveadır
Duştan sonra kullanıyorum cildi besliyor
Kullanıyorum arada bir yapısı kokusu güzel.
Düzenli bakım ile
#Hükümdar
doğru beslenme ve bol bol su
Güzelmiş deneyin kadınlar bence
Her gün buz sür yüzüne bitti
Nivea güzel marka kullanın
Nivea gerçekten başarılı bence
Nivea bu konuda bir numara
Sebze yiyerek ve spor yaparak
Her gün yüzünü sıcak su ile yika
bol bol nemlendiriciyle olur
Nivea ürenleri gerçekten kaliteli ve harika