Güzellik & Bakım Nasıl ışıltılı ve parlak bir cilde sahip olurum? (Sayfa 3) NIVEA Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2430 Nasıl ışıltılı ve parlak bir cilde sahip olurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
berfinnelipekkk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Bol su içmek ve spor yapmak , su içtikçe ve spor yaptıkça kolojen seviyesi yükselir ve vücuttaki tüm hücreler yenilenir 0 0 Yorumla
MuratDemircioglu Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Yüzü gün içinde sık sık yıkayarak nemli tutarsan ışıl ışıl olur. Kimyasallar cilt için zararlı bence 0 0 Yorumla
24cmlik_zenci Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 yıl Bende krem var yüzüne sürüyorsun bele cildini yeniliyor hemde daha etkili nivedan ama sadece kadınlar için geçerli 0 0 Yorumla
damlaechelon Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Ben doğal bir insanım. Makyaj yapmadığım için cildim gayet canlı. Makyajı olabildiğince az yapmak ve kendi cildinizle barışık olmak En önemlisi 0 0 Yorumla
msemihyesilyurt Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl Erkekler içinde önemli bir konu bu. Sık sık yüzünü yıkayacaksın. Şampuanın da önemli tabi. Cildine sürdüğün krem de önemli tabi ki ☺️ 0 0 Yorumla
azzzzosh Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Cild bakımı için ürün de önemli yediğin içtiğin şeylerde eğer cild dıştan yaptığın ürün tedavisi bir işe yaramıyorss o zaman yediklerinde problem var 0 0 Yorumla
baharRz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 11 ay Güzel bir cilt görünümü formülüm var ama denemedim deneyenler oldu 1 0 Yorumla
Princess_Lilith Takip Et Xper 4 Yaş: 28 11 ay Nivea gerçekten başarılı. Bende kullanıyorum 1 0 Yorumla
Denizzdeniz1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 11 ay Nivea çok kaliteli hep bu markayı kullanırım 🥰 1 0 Yorumla
Şevinmim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 11 ay Niveayi kışın kullanmayı çok seviyorum kuru ellerim ve tenine çok iyi geliyor 1 0 Yorumla
aysenuryalcccn Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Düzenli nemlendirici ve güneş kremi kullanabilirsin 1 0 Yorumla
beko213456 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Şuanlık Yüz temizleme köpüğü bana yeterli geliyor. 0 0 Yorumla
Gurbetfamily Takip Et Xper 4 Yaş: 54 11 ay Hiç kozmetik ürünleri kullanmadım bilmiyorum maliyetli çünkü 0 0 Yorumla
furkankk2 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 11 ay Bol bol su tüketmek ve cilt bakım rutinini her gün eksiksiz yapmak 0 0 Yorumla
Mertoo12 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Düzenli cilt temizliği ve cildin nem dengesini korumasını sağlamak 0 0 Yorumla
Pismanımaga Takip Et Xper 4 Yaş: 24 11 ay Niveanın toniğini kullanıyorum sivilceli ciltte özel salistik asit harika bir tonik 0 0 Yorumla
Papatya8679 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 11 ay Daha önce kırışıklık karşıtı bir kremini kullandım deneyelim bakalım 🤭 0 0 Yorumla
Asi-Kraliçe Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay Harika bir bence olmuş teşekkürler bu güzel paylaşım için 0 0 Yorumla
Iguyxi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 11 ay nivea ile sahip oldum çok iyiydi ayaklarıma çok iyi geldi 0 0 Yorumla
Norabell Takip Et Xper 2 Yaş: 29 11 ay Gerçekten cilt bakımı çok önemli Nivea ürünleri kullanmadım ama kötü olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
snglfyza Takip Et Xper 3 Yaş: 27 11 ay Nemlendirerek bol bol ve cilt bakımı şart düzenli olarak 0 0 Yorumla
ssuudde35 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 11 ay Glowy parlak bir cilt için bol su temizlik nemlendirici güneş kremi uyku ve sabırr 0 0 Yorumla
gizlibirkullanici67 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 11 ay Mükemmel tek kelime ile çok severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
umutsuzuz Takip Et Xper 1 Yaş: 24 11 ay En önemlisi doğru beslenme doğru cilt bakım rutinidir 0 0 Yorumla
Venüss59 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 11 ay Her gün yüzümüzü temizleyip nemlendirici bakım kremi kullanarak sabah ve akşam 0 0 Yorumla
kimsey1lgilendirmezz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Yüz temiz tutulmalı, ucuz makyaj ve bakım ürünlerinden uzak durmalı. 0 0 Yorumla
Alya12356 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Nivea markası gerçekten çok başarılı ve ben cildim için hep Nivea kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Erkekduruşu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Yüzüne kimyasallar vurma. Beslenmene dikkat et 0 0 Yorumla
ErvaaTusem Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Gerçekten başarılı bir marka ve ürün. Her zaman tercihimdir<3 0 0 Yorumla
Bir_Adamın_Günlüğü Takip Et Xper 3 Yaş: 45 1 yıl Nivea erkek ürünleri de bence gayet başarılı.. 0 0 Yorumla
herşeydenbıktım38 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Öncelikle beslenmeye dikkat etmeliyiz içten temizlik yapılmazsa dış önemsiz kalır 0 0 Yorumla
sokakkoselerinde Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Sağlıklı beslenerek, bol su tüketerek ve kişisel bakıma özen göstererek tabii. 0 0 Yorumla
Zehra_9051r Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Nivea gerçekten güzel her zaman cildime kullanırım. 0 0 Yorumla
_nazendehanim Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Nivea yıllardır hem vücudumda hem yüzümde kullandığım bir marka. Gerçekten çok memnunum 0 0 Yorumla
BodrumLee Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Kadınlara sormak lazım onların kullanma yüzdesi daha yüksek. 0 0 Yorumla
Ramazan49 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Evt olunur bence neden olmasın ki fit bir. Vucut parlak bir cilde sahip okunur bence 0 0 Yorumla
berranova Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Güneş kremi kullanıyorum ve makyaj öncesi Nivea nemlendiricisi kullanıyorum 0 0 Yorumla
Veledulkeskul Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Dunden kalan makyajimi disari cikicaksam yuzey temizleme havlusuyla siliyorum😍😍 0 0 Yorumla
SweetieBow Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Uygun ürünleri kullanarak ve cildime iyi bakarakk🎀 0 0 Yorumla
İzmir2424 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Asitli sabun kullanıyorum ben turuncu olanlardan eski kız arkadaşımınkini cukkalamıştım işe yarıyor 0 0 Yorumla
Tahabaran_07 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Nivea neden bu kadar iyi bilmiyorum ama bence çok güzel ürünleri var 0 0 Yorumla
zadcassi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Ben sabah kalkar yüzüme bi su çarpar havlu kağıtla kurular güne başlarım 0 0 Yorumla
Welatsert Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Hiç kullanmadım artık kullanırım cildinde hepsi sivilce var 0 0 Yorumla
Medusa2025 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 1 yıl Çok kaliteli bir marka Nivea resmen yüzü pamuk gibi yapıyor 0 0 Yorumla
CANGA0015 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Parlatıcı Kremler Selfie İçin Bence Kapatıcılar Giib 0 0 Yorumla
mihribanhatun Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Yüzünü he rgün yıkadım ve nemlendirici sakın unutma 0 0 Yorumla
sylvi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl benim herzaman güvenerek kullandığım marka nivea gerçekten 0 0 Yorumla
yldzbenarfaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Yağlı şeyler yemeyerek olursun direk başka bisyee gerek yok 0 0 Yorumla
mudurnu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Nivea nın erkek için olan ürünlerini beğeniyorum güzel yapıyorlar 0 0 Yorumla
stsjjbgyıkmg Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl Kremler diyebilirim ve beslenme tarzı şekli de çok önemli 0 0 Yorumla
VonMatterhorn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl yüzdeki ölü deriyi atmada kullanılacak neyi var niveanın 0 0 Yorumla
Ak1333 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için teşekkürler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
261Cevap
Bol su içmek ve spor yapmak , su içtikçe ve spor yaptıkça kolojen seviyesi yükselir ve vücuttaki tüm hücreler yenilenir
Yüzü gün içinde sık sık yıkayarak nemli tutarsan ışıl ışıl olur. Kimyasallar cilt için zararlı bence
Bende krem var yüzüne sürüyorsun bele cildini yeniliyor hemde daha etkili nivedan ama sadece kadınlar için geçerli
Ben doğal bir insanım. Makyaj yapmadığım için cildim gayet canlı. Makyajı olabildiğince az yapmak ve kendi cildinizle barışık olmak En önemlisi
Erkekler içinde önemli bir konu bu. Sık sık yüzünü yıkayacaksın. Şampuanın da önemli tabi. Cildine sürdüğün krem de önemli tabi ki ☺️
Cild bakımı için ürün de önemli yediğin içtiğin şeylerde eğer cild dıştan yaptığın ürün tedavisi bir işe yaramıyorss o zaman yediklerinde problem var
Güzel bir cilt görünümü formülüm var ama denemedim deneyenler oldu
Nivea gerçekten başarılı. Bende kullanıyorum
Nivea çok kaliteli hep bu markayı kullanırım 🥰
Niveayi kışın kullanmayı çok seviyorum kuru ellerim ve tenine çok iyi geliyor
NIVEA ile Doğru beslenme ve su tüketimi önemli
Düzenli nemlendirici ve güneş kremi kullanabilirsin
Şuanlık Yüz temizleme köpüğü bana yeterli geliyor.
Hiç kozmetik ürünleri kullanmadım bilmiyorum maliyetli çünkü
Bol bol su tüketmek ve cilt bakım rutinini her gün eksiksiz yapmak
Düzenli cilt temizliği ve cildin nem dengesini korumasını sağlamak
Hyaluronik asit + arbutin + c vitamini üçlüsü ile
Niveanın toniğini kullanıyorum sivilceli ciltte özel salistik asit harika bir tonik
Daha önce kırışıklık karşıtı bir kremini kullandım deneyelim bakalım 🤭
Harika bir bence olmuş teşekkürler bu güzel paylaşım için
nivea ile sahip oldum çok iyiydi ayaklarıma çok iyi geldi
Gerçekten cilt bakımı çok önemli Nivea ürünleri kullanmadım ama kötü olduğunu düşünmüyorum
Nemlendirerek bol bol ve cilt bakımı şart düzenli olarak
Glowy parlak bir cilt için bol su temizlik nemlendirici güneş kremi uyku ve sabırr
Mükemmel tek kelime ile çok severek kullanıyorum
Evet gerçekten çok başarılı bende kullanıyorum
Şekeri bırakarak, nemlendirmek ve bol su içmek
En önemlisi doğru beslenme doğru cilt bakım rutinidir
Her gün yüzümüzü temizleyip nemlendirici bakım kremi kullanarak sabah ve akşam
Nemlendirici
Güneş kremi
C vitamini
Yüz temiz tutulmalı, ucuz makyaj ve bakım ürünlerinden uzak durmalı.
C vitamini güzel bir nemlendirici ve peeling
Nivea markası gerçekten çok başarılı ve ben cildim için hep Nivea kullanıyorum.
Yüzüne kimyasallar vurma. Beslenmene dikkat et
Gerçekten başarılı bir marka ve ürün. Her zaman tercihimdir<3
Nivea erkek ürünleri de bence gayet başarılı..
Öncelikle beslenmeye dikkat etmeliyiz içten temizlik yapılmazsa dış önemsiz kalır
Sağlıklı beslenerek, bol su tüketerek ve kişisel bakıma özen göstererek tabii.
Nivea gerçekten güzel her zaman cildime kullanırım.
Nivea yıllardır hem vücudumda hem yüzümde kullandığım bir marka. Gerçekten çok memnunum
Kadınlara sormak lazım onların kullanma yüzdesi daha yüksek.
Evt olunur bence neden olmasın ki fit bir. Vucut parlak bir cilde sahip okunur bence
Güneş kremi kullanıyorum ve makyaj öncesi Nivea nemlendiricisi kullanıyorum
Dunden kalan makyajimi disari cikicaksam yuzey temizleme havlusuyla siliyorum😍😍
Uygun ürünleri kullanarak ve cildime iyi bakarakk🎀
Asitli sabun kullanıyorum ben turuncu olanlardan eski kız arkadaşımınkini cukkalamıştım işe yarıyor
Nivea neden bu kadar iyi bilmiyorum ama bence çok güzel ürünleri var
Ben sabah kalkar yüzüme bi su çarpar havlu kağıtla kurular güne başlarım
Hiç kullanmadım artık kullanırım cildinde hepsi sivilce var
Çok kaliteli bir marka Nivea resmen yüzü pamuk gibi yapıyor
Parlatıcı Kremler Selfie İçin Bence Kapatıcılar Giib
spor beslenme ve bol bol su içmek başta gelir
Yüzünü he rgün yıkadım ve nemlendirici sakın unutma
benim herzaman güvenerek kullandığım marka nivea gerçekten
Yağlı şeyler yemeyerek olursun direk başka bisyee gerek yok
Nivea nın erkek için olan ürünlerini beğeniyorum güzel yapıyorlar
Nivea gerçekten çok başarılı bir marka ya 😌
Kremler diyebilirim ve beslenme tarzı şekli de çok önemli