Niveanın leke karşıtı etkili formüllü Luminous'u bugün satın aldım. Düzenli kullanımında etkili olacağını düşünüyorum. Nıveanın ürünlerini zaten severek kullanıyorum.🤍
Düzgün dengeli beslenip elini cildini sürekli yıkayıp olursun. Eliniz kirliyken farketmeden yüzünüze deydiğinizde cildinizin güzelliği gidiyor sivilce vb çıkıyor ondan sonra cilde faydalı sebzeler tüketilebilir havuç , kolajen gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
aydınlatıcı seruma ihtiyacım vardı, Nivea'yı denemek istiyorum. makyaj temizleme suyunu kullanıyorum çok başarılı ve güzel ürünleri var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
261Cevap
gunesten korunarak buda Nivea ile mümkün bence
cildim yağlı ama niveanın tüm ürünlerini çok beğenerek kullanıyorum teşekkürler nivea
Her gün düzenli olarak Nivea Krem kullanarak 😊
Bununla ilgili c vitamini takviyeleri de vardi sanirim
Mükemmel olmuş gerçekten denemek gerekiyor sıcaklar iyice cilt kuruluğu yaptı
Babannem hep kullanırdı 😅😅annemde o mavi kutusundan vardı ben severdim
#nıvea yıllardır benim en yakın arkadaşım , sürekli üzerimde gezdiririm.
Pirinç suyu sürersen ışıltılı olur saçlarına da sürebilirsin
Salatalık maskesi yoğurt maskesi kil maskesi doğal yani
Doğru temizlik aşamaları ve nemlendiricilerle tabiki
Yüzümü temizledim krem sürdüm parlak ve genç bir cilde sahibim
Ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Cildim gayet güzel. Sabun kalıntısı yok👍
Bol su tüketimi düzenli uyku doğal arındırıcı besleyici maske.
Bol bol su için bağırsak sağlığı cilt sağlığıdır djj püf nokta bağırsak sağlığıdır kf
Çok güzel. Benimde son zamanlarda kozmetik dünyasına ilgim çoğaldı. Yeni ürünler deniyorum🙂
Badem yağı kullanıyorum ve soğuk suyla yıkıyorum yüzümü.
Her sabah evden çıkmadan Nivea ürünlerinden kullanmaya özen gösteririm 😊
Evet cildimiz için önemli teşekkürler Nivea 🎭
Düzenli yüz temizleme peeling ve serum bir de akne kremi bazen
Doğal sabun kullanırım pişmanlık çekmiyor gayet memnunum
Kaliteli ürün kullanarak tabi ki her kimyasalı sürme cildine xj
Bende isterimm benimde olsun lütfen deneyeceğim burada okuduklarımı kaydediyorum
Bir çok ürünün Nivea. Estetisyen arkadaşımın tavsiyeleri doğrultusunda kullanmaya devam ediyorum.
Her sabah yüzünüzü yıkayarak olabilirsiniz. Labaratuvar ortamında test edilmiştir
başka sosyal medaya mecralarında bi sürü yalan varmış teşekkürler nivea
İçten beslemek çok önemli bol bol su içmek ve meyve sebze tüketmek lazım
Bir çok yönden kendini kanıtlamış bir markadır Nivea
Çocukluğumdan beri Nivea kullanıyorum cildi parlak ve pürüzsüz gösteriyor
Nivea iyidir yılların eskitemediği o mavi kutulu kremi efsaneydi
Nivea gerçekten güzel bir ürün kullandığım bir ürün hızlı emilen bir yapıya sahip ve yumuşacık yapıyor cildi
Sizde pürüzsüz, parlak ve ışıltılı bir cilt için Nivea ürünlerini tercih ediniz.
valla hiç bilmiyorum ya benim cilt parlak mı iyi mi onu bile bilmiyorum su kullanıyorum bir tek
Niveanın leke karşıtı etkili formüllü Luminous'u bugün satın aldım. Düzenli kullanımında etkili olacağını düşünüyorum. Nıveanın ürünlerini zaten severek kullanıyorum.🤍
Favorim Nivea'nın mis kokulu el kremleri
Düzgün dengeli beslenip elini cildini sürekli yıkayıp olursun. Eliniz kirliyken farketmeden yüzünüze deydiğinizde cildinizin güzelliği gidiyor sivilce vb çıkıyor ondan sonra cilde faydalı sebzeler tüketilebilir havuç , kolajen gibi
aydınlatıcı seruma ihtiyacım vardı, Nivea'yı denemek istiyorum. makyaj temizleme suyunu kullanıyorum çok başarılı ve güzel ürünleri var
Gideksin bir SPA ya... Muhteşem bir masaj yaptıracaksın... Üzerine bir de masaj yağı sürecekler... Sen bak ışıltılı bedene.
Dengeli beslenme spor ikilidi en başta güneş kremi desteği de iyi olur.
Sadece iyi bir gül suyu kullan.
Makyaj sırasında da benden sana tavsiye makyaj süngerine biraz gül suyu sık ve fondöten sürceksen öyle sür farkı görürsün 🙂
Gerçektende şu yaz aylarında ihtiyacım olan yegane tavsiye geldi sonunda 👌🏻
Bol su tüketimi ve yağlı yiyeceklerden kaçınmak önemli
Stres babacım stres. Stres yapmadığın sürece bebek gibi oluyo o surat
Nive bu yoldaki en büyük yardımcım ve dostum
Gerçekten Herkesin ihtiyacı var, kimse yok demesin. Devamlı kullanıyorum.
Sağlam markalarla yüz temizliğine önem verilmeli ama aşırı ürün kullanılmamalı
Ben de sivilce var çok iyi gelecek düzgün bir krem olsa iyi olur.
Bazı ürünlerini kullanıyorum ve işe de yarıyor güzel memnunum yani ben
Sağlıklı parlak bir cilde sahip olmak için düzenli beslenme şart
Her sabah ve akşam cildimi temizleyip nemlendiriyorum.
bayanlar baylar benim krem çeşitleri olarak her zaman nivea markasını alıyor ve destekliyorum gerçekten çok faydası oldu
Nivea uzun yıllardır kullanıyorum ve memnunum
İyi bir uyku, iyi beslenme stressiz bir yasam ve güzel bir nemlendirici 🥰
Yemeye ve su içmeye dikkat etmek, cildi her gün nemlendirmek, peeling yapmak 😍🌟💕
Niveanın genel olarak içeriği güzel yağlı bir his bırakamıyor serumu güzeldi denemek isterim tabii ki
Nivea el kremim var bayılarak kullanıyorum yumuşacık yapıyor buna kesinlikle bakmayı planlıyorum
Düzenli güneş kremi
Sabahları buz dolu suya yüzünü daldırmak
Buhar banyosu
Düzenli cilt nemlendirme ve peeling
Merhaba iyi geceler ben zeytinyağı sürüyorum ve çok güzel oluyor teşekkür ederim 🍰☕😇😘🌷🌼🌷🌼
Nivea nemlendirici var ya bastacidir. Cok guzel ve kurutmuyor kremlerin aksine tesekkurler nivea!
Gül suyu kullan her gece yatmadan makyajını sil bir pamuk yardımıyla gül suyu uygula para dökme gereksiz kozmetiğe