Öncelikle ilk olarak akıl aldığın insanın dini imanı olup olmadığına dikkat etmeni öneririm sana, bu konularda dinsiz imansız kadınlardan akıl alMA yoksa yoldan çıkarsın.
Yaşlandıkça kadınların beklentileri artıyor daha PARA MADDİYAT odaklı yaşıyorlar, Sevmiyorlar aşk sevgi düşünmüyorlar kendilerine BANKAMATİK arıyorlar ve artık bunu çoğu zeki erkek biliyor. Ayrıca güzellik konusuna HİÇ GİRMİYORUM.. Bunun cevabını sen kendine ver : Sen 20li yaşlarda mı fiziksel olarak güzelsin yoksa yaşlandıktan sonra mı? Esasen erkeklerde seveceği güveneceği arkasına baktırmayacak kadın ister ama artık ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz. Bu konu önemli.. ahir zamanın sonuna doğru giderken artık çoğu olay raydan çıkmış durumda. Ekonomi bitik ve bunu bilerek böyle yapıyorlar (insanlar evlenemesin evlenecek olanakları olmasın diye, her nekadar bazı KÜRESELCİ uşakları bu konuyu inkAr etsede bu gerçek ve bunu yapanlar zaten bu konuyu inkar edenlerin takendileri).. "Küreselciler" ve "Yeni Dünya düzeni" konularını araştırıp öğrenmeni öneririm sana. Küreselciler özetle DECCAL'ın tarikatıdır, belki şaka gibi geliyor? bu da ne demek şimdi delimisin vs diyeceksin ama şaka değil GERÇEK ! Bu konu öyle gerçek ki şu an bu ülkede heryerde bu konuyla ilgili olaylar yaşanıyor.. neyse çokuzun konu.
Sende çoğunluk kadınlar gibi bir düşüncedesin gibi görnüyor.. erkek gelecek zorla senle tanışacak :-) bu hayali ve yalnı kadınlara ilişki uzzmanıı piislik tipler gazlıyorlar. Düzgün hiçbir erkek zorla gelip zorla bir kadınla tanışmaz. Sevmeye aşka tanışmaya çaban olacak. Düzgün bir erkek seni beğeniyorsa senden hoşlanıyorsa önce sana uzaktan bakar ve senden bir yeşil ışık bekler.(Sen evlimisin sözlümüsün nişanlımısın sevgilin var mı? bilmez, bu nedenle senden bir çaba bekler) Eğer sene vliysen sözlüysen nişanlıysa sevgilin varsa SOĞUK davranırsın ilgilenemzsin ve o erkekte içinden düşünür : "bu kadın soğuk davranıyor benimle ilgilenmiyor bakmıyor hiçbir çabası YOK ozaman ya evli ya da sevgilisi var vs vs ben yoluma devam edeyim başkasına bakayı..) İlişki uzmanı piiisslik tipler ise kadınlara tam tersini öğütlüyorlar özellikle bu zamanda !!! kadınlara kaçın erkek zorla sizi kovalayacak erkekle ilgilenmeyin soğuk yapın vs vs abuk sabuk gereksiz ilkokul çocuğu beyinli düşünceler öğütlüyorlar. İnsanlar hayvan değildir , iletişim kurarlar. Aşk sevgi karşılıklıdır , erkekte kadında tanışmaya sevmeye çabalamalıdır. Erkek sevecek kadın kaçacak kadıns evmeyecek kadın sürekli SOĞUK yapacak.. bu tür beyinsizce saçmalıklar sadece yalan dolan filmlerde olur ve bu yalanları sadece kendileri akkııl hastası ilişki uzamnı tipler kadınlara takipçi toplamak için yaln dolan şekilde söylerler.. bu konud açok uzun bir konu sevmek çabalamaktır, sadece erkeğin çabalaması DEĞİLDİR ! kadınında sevmek görüşmek için çabalamasıdır. Akan su ağzına gelsin isteyemezsin ! gidip içeceksin çaban olacak (RAD.14) ama bu ülkede kadınların çoğu yoldan sapmış saptırılmış oldukları için artık akan su ağzına gelsin kendi yan gelip yatsın hiçbir çabası olmasın istiyorlar. Armut pişsin ağzına düşsün.. ayı misali. Sevgiyi aşkı zahmetsizce çabasız oturup bekleyip bulacaklarını sanan akıllsızlarla dolmaya başlayan bir ülke.Bu konuyu çok dert etmemeni öneriim, ERKEKLER demiyorum, 1 "erkek" diyorum. İlgilenen erkek sana bakar ve senden bir çaba bekler, sen o çabayı gösterip onunla tanışırsan yeni bir kapı açılır ama oturup beklersen , armut ağaçtan ağzıma düşsün dersen ozaman etraftaki kadınlar gibi olursun. Normal şartlarda evli kadınların tanışmaya çabasının olmaması gerekirken ben artık ahir zamanda bekar kızların SOĞUK YABANi ERKE DÜŞMANI olduklarını ama EVLİ kadınların daha CANLI ENERJİK ve TANIŞMAYA açık olduklarını görüyorum (Pislikkk dizilerin bu konulara büyük etkisi var.. örnek: hani şu amcasını karısıyla aşk yaşayan pissliik karakterlerin dizisi.. FİTNE dizisi). Dünya tersine dönmüş durumda artık. Küreselcieler bu ülkede çok aktif şekilde çalışıyorlar.
neyse derin ve çok uzun konulara giriyorum , özetle senin soruna geri dönersek = Çaban olacak sevmeye aşka tanışmaya , yoksa bekleyip durursun BOŞA. Merak ettiğin detayı cevabı : bir erkeğin ilk seçimi tabiki genç kadın olacaktır ama bir kadını yaşı büyük olsada erkeğe saygısı ilgisi sevgili davranışları sevmeye aşka enerjisi varsa ve bunu karşısındaki erkek için kullanorsa bu durum yaş konusun silip seni EN ÖNE geçirebilecek adımlardır. Ne ekersen onu biçersin , tarlasına hiçbir şey ekmeden erkekten tarlarlar dolu güzel kokulu çiçekler mevyeler isteyenler ise akılsız kadınlardır.
Bu arada son bir şey.. internetten LIKE atarak hayatının aşkını bulacağını sannanlar geeerriZekaalılardır, bazı kadınları (son zamanlarda sayıları ÇOK arttı) 5dk. da kolayca zahmetsizce ona buna LIKE atıp iş bitirieceklerini sanınıyorlar ama yanılıyorlar.
Aşk sevgi gerçecek sosyal hayatta dışarıda sokakta yüzyüze görüşerek "insan" gibi tanışarak yaşanır.
inşallah aradığını bulursun , selamlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl30 yaşından sonra asıl doğru ilişkiler kurmaya başladığımızda yaş, birçok sorunu beraberinde getiren bir yaş. Yolun yarısı. 30 yaşıma kadar evlendim, evlenmedim artık ümidi kestim dedim kendime. Kadın için de, erkek için de önemli bir yaş ama bir diğer taraftan, psikolojik olarak ne kadar olgun olsak da travmatik mekanizmaların devreye girdiği bir yaş. Olgunlaştıkça düşünce yapımız değişiyor ve bu değişim tamamen psikolojik, ruhen, maddiyat olarak ve kalp olarak doğduğumuz ev kaderiniz olduğu kişinin mekanizmalarının devreye girdiği bir yaş her açıdan bence büyük bir dönüm noktası kadınlar için bu dönem daha fazla empati duygu odaklı olma ihtimali artıyor hatta yapılan testlere göre
30 yaş sendromu", bireyin yaşam hedefleri, kariyer, aile ve kişisel beklentileri konusunda sorgulamalar yaşadığı bir dönemdir. Bu süreçte, bireyler kendilerini yetersiz hissedebilir, kaygı ve stres düzeylerinde artış yaşayabilirler. Bu durumlar, depresyon ve anksiyete gibi ruh sağlığı sorunlarına yol açabilir.
Bu tür duygusal zorluklarla başa çıkmak için psikolojik testler, RPM, WAIS-IV, WISC-V, Cattell, FPI, EPQ, NEO-PI-R, NEO-FFI, TAT, CES-D, VTS, TSA, CPSQ gibi bir çok testlerin yapıldı yaş olarak yayınlanmış testler mevcuttur 30 yaş sendromuna yatkınlığı daha çok etki altına alındığı bir yaz olduğunu söyleye bilirim..
22 Yorumla
Soran1 yılSistem de bu görüşü süper cevap seçmeli. Benim gözümden kaçtı maalesef
Soran1 yılGözümden kaçmasa eig olarak bunu seçerdim
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek olsam 30 lu yaslardaki kadını tercih ederdim. 20 li yaslar her iki cinsiyet icinde cok firtinali yaşlar. Insan kendini 30 larda buluyor, kendini biraz daha farkina varabiliyor. Şu an 25 yasindayim ve 18 yasindaki aklim, psikolojim, halimle o kadar fark var ki. 30 lari merak ediyorum Rabbim gormeyi nasip eder, izin verirse insallah.
Erkeginde kadininda bence mantikli ve duygusal anlamda karar verecegi yaşlar 30 ve sonrasi. Mesela 18 yasindaki birine bile 30 yil yapacagi meslegi sectirmek bile dogru degil. 25-30 yaslarina gelince, kendisini farkina varinca yaptigi, okudugu alanın aslinda bir heves ve ergen beklentisi oldugunu dahi farkediyor. Tam bu noktada cesaret gosterenler tekrar okuyup ya da baska seylere atilip meslek dahi degistiriyorlar.
Icsel huzur cok onemli insanda kadin ya da erkek farketmez. Yaptigin meslekte huzurlu olmak, kafa olarak huzurlu ve rahat olmak biraz ileriki yaslarda oluyor. 20 li yaslarda iliski kurmak evlenmek bile bana gore pek uygun degil. Insan kafa olarkta dinginligi, hayatin telasini 30 larda birakmis, rayina oturtmus oluyor bazi seyleri.
18-22 yaslarimi hatirliyorum da inanilmaz telasli, stresli, kaygili, kimligini bulmaya calisan, ordan oraya savrulan, kafasi her anlamda inanilmaz karışık, bir turlu rahatlayamayan biriydim. Bu yaslarda evlenen var mesela. Bu kimlik karmasasi, akil, hayat, gidecegin yol karmasikken bir de evlilik gibi bir sorumluluk fazla bence. Bu sebepten, yaş sebebiyle yanlis kararlar verip evlenen insanlar var.
Ulkece yapilan, daha cok kadina yapilan yanlis nicelige bakmak. Oysaki nitelik daha onemli. Cunku bir erkege de huzuru, kafa rahatligini kadinin gencligi saglamaz. Kafa yapisi, farkindaligi, kendi icsel huzuru varsa, erkege de saglar bunu. Ama bu icsel huzuru bulmak 20 li yaslarda cok zor. 20 li yaslardaki kizlardan gel bana huzur ver doyemezsin, kendi icinde huzursuz zaten, kafasinda neler neler donuyor. Daha sakinlesmemis o kafa. Bu erkek icinde boyle.
Heleki ulkemiz gibi bir ulkede bir seyleri rayina oturtmak biraz daha zorken kadindan genclik beklemek,30 unu asmamis olmasini beklemek, kafa dinginligi beklemek bence hatali bir tercih olabiyor bazen. Ulkemizde okuma yaşi, atanma yaşi, bir seyleri elde edebilme yasi gittikce yukseliyor. Hem bu acidan hemde insanin kendi yaratilisj acisindan 30 dan onceki yaşlar cok çalkantılı.
Ben kendimi 25 yasinda biraz daha sakin, olgun hissediyorum ama hala calkantiliyim. Hala kaygilarim var. Ama 18 yasimdan bugune baktigimda gordugum sakinlesme ve olgunlasma sasirtiyor beni. Kim bilir 5-6 sene sonra psikolojik olarak hangi durumda ve olfunluga erismis olacagim. Biri bir insanin ergenligi 18 de bitmiyor. Yanlis hatirlamiyorsam 30 ya da 35 yasina kadar suruyor demisti. Dogru olabilir.
Ben erkek olsam, eger benimde yasim cok kucuk degilse ozellikle ciddi iliski, evlilik gibi meselelerde 30 lu yaslardaki kadinlari bir kenara itmem, koymam. 30 lu yaslardaki kadin bazi seyleri farkina varmistir, bir olgunlugu vardir, belki daha iyi eş, daha iyi anne olur, kendisiyle birazcik savasi, kimlik bunalimi bittiyse kafa olarakta biraz rahatladiysa erkekte rahat eder. Insan surekli donusuyor, her yaşin ayri bir kafasi oluyor.
77 Yorumla- 1 yıl
Çok uzun yazmışsın yaf
Soran1 yıl@DiplomalıHavuç çok doğru noktalara değinmiş yalnız
- 1 yıl
Belli ki fazla dertli 🤪
- 1 yıl
@DiplomalıHavuç fazla akıllı erkeklere göre
- 1 yıl
@Kalplivceld bu adam kadın düşmanı. Hatta bir çok kadının özellikle özgür ise ve yaş ile dertleri olmayan insanlara saldırgan. Bir kıskançlığı var. Ve devamlı hakaret peşinde. Bu diplamali havuç. Onun hela diplamasi var belliki cunki hayat bu kdar basit değil iki insan çok koplike bir varlıktır.
- 1 yıl
Çok nadir olsa da burada ki bir kadını tekrardan katılıyor olmak gerçekten mutlu edici , 23 yaşımdayım ve konuştuğum , iyi anlaştığım kadınların bir çoğu benden 4-5 yaş büyüktü önemli olan zeka
- 1 yıl
@Papatyaadası çok doğru bir tespit
Gizli Üye(36-45)1 yıl41 yaşındayım.37 yaşında sevgilim var Sence ilgi cekmese özellikle belli bir yaştan sonra kadınlar ve erkekler takilirmiydi? Bence bu soru zamanı gelince daha çok anlayacagin bir tecrübe olucak. zaten erkek ve kadınlar her yaşta etkileşim ilgi halindedir. Belli bir yaştan sonra kadınlar tek eşlilik istemiyor. Bu yüzden belli bir yaştan sonra tabiri caizse sahaya iniyor ve istediğini alıyor erkekler her kadına gider. Bunun ayrımı yapamazlar. . bu ilişkiler genlellikle kendine odaklıdır genç yaştaki ilikiler karşı taraf odaklıdır. . en iyisi kendine odaklı ilişkilerdir yipranmazsin istedigini alır mutlu olur ve devam edersin. umarım genel bir bilgiyi verebilnisimdir. Kadın. 80 yaşında da olsa bir tarafını açsa ona gekmicek adam yoktur. Bidon meselesi erkeklerdeki düşünce. Tabi karakteri düzgün adam gelmez bu tavlara.
99 Yorumla- 1 yıl
Halısın işte tecrübe
Soran1 yılYaşım 29. Bu soru zamanı gelince daha çok anlayacagin bir tecrübe olucak demişsin de toy küçük biri değilim
- 1 yıl
O tipler kalite ayırt etmeyen boş tipler zaten :)
- 1 yıl
40 lara gelince büyük değişimler olabiliyor. 35 bile bir şey değil :)
Cevap sahibi1 yıl@Silhouettee kiskanma çalış seninde olur
- 1 yıl
@Silhouettee herkes sizin gibi genç kız avcısı olmuyor bir kalite var seksten ibaret değil kafaları
- 1 yıl
Tek eşlilik istemiyor ne demek kadınlar genelde ister
- 1 yıl
@Kalplivceld Genelde aklı başı olan erkekler kendi yaşıtlarıyla olur belli ki arkadaş daha çocuk ve kendisini keşfetmemiş ne yazık ki
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bunu düşündüğüne inanamıyorum! 🦋 30 yaş kesinlikle yeni bir başlangıç ve güzelliğin zirve yaptığı bir dönem bence. Güzellik sadece fiziksel değişimlerle ilgili değil, yaş aldıkça insan olgunlaşıyor, özgüveni ve zarafeti artıyor. 🌞 Ben kendimi her geçen yıl daha çok seviyorum, çünkü ne istediğimi daha iyi biliyor ve bunu hissettiriyorum! Canlılığın, enerjin ve kendine olan bakımın olduğu sürece her yaşta çok ilgi çekici ve güzelsin. Kimseye kulak asma, aynaya bak ve ışığını kutla! ✨
Sana da bunu yüksek sesle hatırlattığıma sevindim. KızlarSoruyor’da bu konuda hepimiz birbirimizi destekliyoruz, unutma! 😘03 Yorumla
Soran1 yılNeden inanamıyorsun? Çıtır kız diye diye toplum bu hissiyatı bize aşılamadı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok olgun seven erkekte çok
00 Yorumla
1 yılFiziksel olarak çökmediyse dikkat çeker.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVallah 29 yaşıma gireceğim ama hala 23 gibi duruyorum çünkü bakireyim hiç bir erkekle işim olmadı bu güne kadar arkadaşlık bile kurmadım kendime de iyi baktım oysa çoğu yaşıtlarıma taş çıkarırım sadece yaşıtlarıma değil benden daha genç olan kızlara da bide kim ne derse desin ben temiz ve iyi bir kadınım bu yüzden kendimi seviyorum kendi değerimi de biliyorum “evde kalsam” bile 🤍✨
103 Yorumla
Soran1 yılEvde kalman isabet olmuş bu kafayla
Cevap sahibi1 yılBencede çünkü erkeklerden ne hayır ne fayda geliyor değer kıymet bari bilseler ama o da yok oysa bekarlığa devam 🌸❤️
Soran1 yılOrası öyle. Erkekler sorunlu varlıklar aldatmaya meyilliler maalesef. İyileri binde bir çıkar
Gizli Üye(25-29)1 yılÇeker tv de falan görüyoruz ne tipler var erkekleri birbirine düşürüyorlar, kaç kişiyi birden idare edip dolandırıyorlar. Bu kadın bu tiple mi yapmış bunları dersin..
Önemli olan yaş değil akıl ve aura bence. Erkekleri kandırmak bazı kadınalar için çok kolay oluyor özellikle de belli olgunluğa erişmiş kadınlar için.
İstisnalar, seçiçi olan erkekler elbette vardır. Ama coğu aynıdır
51 Yorumla- 1 yıl
Çoğu erkek sadece kötülük hak ediyor hatta en beterini hak ediyor daha doğrusu
Gizli Üye(25-29)1 yılsayılara fazla takılıyoruz. bu biraz genetikle biraz da bakımla ilgili. 40 yaşında olup 25 gibi görünen var ki 30lu yaşlar yaşlı değil tam yetişkinlik yaşları. yani kadının da erkeğin de kendini, vücudunu her şeyini tanıdığı, bildiği bir yaş. 20lerin tecrübesizliği ve arayışları, deneyişleri bitmiş birey olmuş. yediğine, içtiğine dikkat eden, sporunu yapan ve kendini geliştirmiş biri inan 20lerindekilere bin basar. bir çok insan da 25 yaşında vücut ve yüz tam anlamıyla oturmuş oluyor. daha sonrasında da daha olgun ve çekici bir görüntü ortaya çıkıyor. yalan yok 40lara yakın bir çok insan çöküyor belirgin bir şekilde ama 30lar buna dahil değil. bakım, bakım, bakım biraz kendinize bakın.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılBence kadınlar 30 dan sonra gençleşiyor erkekler yaşlanıyor resmen ama şöyle bir durum var evli olup çoluk çocuğa karışınca kadınların önceliği çocukları oluyor ve ev çocuk iş bunları birarada götürmek çok zor o yüzden kendinden sürekli ödün veriyor buda onu yıpratıp daha erken yaşlanmış moduna sokabilir çünkü eşleri vs onlara pek yardımcı olmuyor
24 Yorumla- 1 yıl
O olay tam tersi, erkek 30 dan sonra zirveye çıkar, kadın çökmeye başlar.
- 1 yıl
Hayır değil
Soran1 yıl@malesefeylul aynen öyle. Erkeklerin en bakımlısı bile çöküyor kendini salıyor bir yerden sonra ama bunu kabul etmiyorlar kendilerini avutmaya çalışıyorlar. Zirveye çıktıkları falan yok belli yaştan sonra yatakta performansları bile düşüşe geçiyor
- 1 yıl
@_RuleMaker_ erkek nasıl zirveye çıkıyor sokakta bir tane bile zirveye çıkmış erkek göremiyorum hepsi kel göbekli yüzü buruşmaya başlamış kadında tam tersi bakımlı saçlar bakımlı yüz 30 yaşında çoğu kadın kendine bakıyor
1 yılOlur hatta 20 lik kizlardan daha çekici bile olur tecrübe ve coolluk ile kültürü ile. Ama sadece çekici olur. Bağlayıcı olmaz pek. Takılmalık çok iyi olur da alıp evine hanım olarak koyar mı iyi bi erkek? %99 koymaz. İyi erkek genç kadın ister. Bunun sebepleri ayrı bir konu ama genç kadın isterler NET. Ama bir sürü erkek var. Kadına ulaşamayan erkekler çok. Bunlar alır evlenir
07 Yorumla- 1 yıl
Bütün olgunlara yetecek kadar genç kız yok. Çoğusu zaten yaşıtı erkekle evleniyor. Olgunlarda mecbur kendi yaşıtıyla evlenecek. Hiçbir genç kız olgun erkekle evlenmeyi düşünmez asıl genç Kızlar takılmalık görür unutma.
Soran1 yıl@Kalplivceld aynen akıllı olan bir kız kendinden bu kadar büyük birine bakmaz. Anca parası varsa bakar. Hem olgun hem de orta gelirli erkeğe bakan kız saftır kafasızdır net. Burada 30'luk bir erkek hem dul hem de çocuklu olmasına rağmen 19'luk kızla sevgili olduğunu yazmış. Ben de kız saalak yazdım bunun üzerine beni şikayet edecekmiş. İstediği kadar şikayet etsin ben gerçekleri söylemekten sakınmam. Bekar bir genç kız neden hem dul hem de çocuklu bir olgunla beraber olur ki? Ya erkek ona ciddi yatırımlar yapıyordur ya da kız safın kerizin hasıdır bu net
- 1 yıl
Kız saftır belli ki ama o kız 25e gelince o adamın kızına neler yapar bilemiyorum küçücük kızdan annelik bekliyor koca adam
- 1 yıl
Muhtemelen büyüyünce ben ne yaptım der
Soran1 yıl@Kalplivceld çocuğu kız mı erkek mi bilmiyorum. Cinsiyetini belirtmemiş sadece çocuğum var demiş zaten önemli de değil
Soran1 yıl@Kalplivceld tabi kanka 19 ne ki daha?
- 1 yıl
Bir heves ediyor kıza ilgi veren yok belli büyüyünce çoğusu ben ne yaptım diyor
1 yıleskisi gibi ilgi çekmez değil , ama ilgi çekmek için kendisine daha çok vakıt ve para harcadığı gerçeği var. doğurganlık oranıda % 20 lere düşüyor. östrojen hormonlarındaki düşüş de yağlanmalarına sebeb oluyor, en önemlisi bu yazdıklarım kadınları daha çok sinirli yapıyor, ilgi çekmezmi çeker, güzel olmazlarmı olurlar. ama gençlik tazeliktir. gençlik çoşkudur. canlılıktır o yuzden her zaman genç olan dikkat çeker, ve aranır... bu yüzdendirki. orta yaşlarda bir fransız erkek, duvarına 20 li yaşlardaki Brigitte Bardotun resmini asar. bir italyanın duvarında sophia lorenin 30 lu yaşlarının resmini bulamazsın.
04 Yorumla- 1 yıl
Doğurganlık %20ye mi düşüyor mdkfkfkfk hangi bilimsel açıklamada yazıyormuş bu
Soran1 yıl@jdkfkfk747848 sjskd tam toksik kompleksli erkek yorumları. Baksana özelikle 30 40 yaş arası erkekler bu tarz yorumlar yapmış resmen kendilerini avutmaya çalışıyorlar. Ayrıca bunlardaki ego, büyüklük duygusu Brad Pitt de bile yoktur
- 1 yıl
Sanki sizde çocuk yapma peşindesiniz başka yerde üremeyin ülke zor durumda dersiniz burada doğurganlık diyor 1 2 çocuk yeter zaten doğurganlığını ne yapacaksın sen 47 yaşından sonra
1 yılBu kadından kadına değişir elbette ama kadınlar genelde zamanla eski güzelliklerini kaybediyorlar... yaş ilerledikçe bol bol filtre atıyorlar.. erkekler çok süslenmediği için bir şekilde daha doğal kalıyorlar. Hatta gençlikten daha yakışıklı olabiliyorlar :)
04 Yorumla
Soran1 yılYoo erkekler de yaşlanabiliyor saçları dökülüyor göbek yapabiliyorlar. Genelleme yapmamak lazım bu konularda.
- 1 yıl
Genelleme yapmıyorum ki.) kadınlar erkekler gibi yaşlandıkça daha yakışıklı olmuyor. bu genel bir bilgidir zaten :) etrafınızdaki yaşlı kadınlara bir de erkeklere bakın :) güzellik gidince bir şey kalmıyor. Bazı istisnalar var onlar ya kendilerine bakıyor ya da ırsi olduğu için daha genç gösteriyorlar.
- 1 yıl
Bakıyorum erkeklerde yaşlandıkça yakışıklı olmuyor hiç yaşlandıkça yakışıklı olanı görmedim kadınlardan daha beter çöküyorlar
- 1 yıl
@Kalplivceld tamam peki :)
Ne alaka ya çıkın şu kafadan 30 yaş yaşlı yaşı mı bakımlı giyinmeyi bilen şık bir kadın her zaman ilgi çeker ayrıca türk erkeklerinin yarısı nefes alsın yeter kafasındalar bilmem neye hallenen adamlar 30 yaşındaki kadına mı ilgisiz kalacak
22 Yorumla
Soran1 yılSeks için damacanaya da hallenirler konu bu değil. Konu görsel çekicilik
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 yılŞunu fark ettim ki; 30'dan sonra herkes daha ilgi çekici oluyor. Bence 30'dan öncesinden kat kat fazla hatta..
714 Yorumla- 1 yıl
Emin misin @Sosyetic_SheqiiL :d
- 1 yıl
Evet, erkek ve kadın için de yazdıklarım geçerli.
- 1 yıl
Her kadın senin gibi değil bence :d
- 1 yıl
Bence bu sadece bekar kadınlar için geçerli evlenmemiş kadınlar hep daha çıtı pıtı ve rahat oluyor bu yüzden onlar hep bir adım öndedir özellikle erkolar için
- 1 yıl
@günes121212 bak o ince çizgiyi bulmuşsun :d
- 1 yıl
@Believer34 Vallah insanları çok takip ediyorum ve bunu git gide daha da fark ediyorum bir kadın ne zaman evlenirse o zaman vücudu değişiyor bide çocuk oldu mu güle güle gençlik diyelim kusura bakmayın bu arada kimse kusura bakmasın ama gerçek bu kızlar
- 1 yıl
@günes121212 çocuklu evlenen kadınların fizik bozulmasa da KADINLIK seviyeleri dibe iniyor maalesef. Yani haklısın :d
- 1 yıl
@Believer34 Sadece vücut da değil yüzleri de yaşlı oluyor birden yani komple çöküyor bu yüzden bekarlık sultanlıktır kesinlikle özellikle bir kadın içim
- 1 yıl
İçin*
- 1 yıl
@günes121212 aynı fikirdeyiz seninle
- 1 yıl
@Believer34 Sende madem bu kadar dış güzelliğe takıntılısın o zaman evlenme abi
- 1 yıl
@günes121212 ahahahaha
Dış güzelliğe takıntılı değilim. Ama bakımsız ve monoton bir kadında istemem yani. - 1 yıl
@Believer34 Bende monoton ve kadını mutlu etmeyi bilmeyen bir erkeği istemem
- 1 yıl
Aynı noktada anlaşıyoruz Güzelll.
Güzellik & Bakım konusunda 971 cevap paylaştı. Halam 3 kez evlendiği zaman 37 mi 38 yaşında filandi 😂😂😂ve 4 tane çocuğu var ilk kocasından bir tane kız benden daha büyük ama onu hiç görmedik ve hakkında hiç bir şey konuşulmaz ikinci kocasından 2 çocuk son kocasından bir çocuk
223 Yorumla
Soran1 yıl@yamaal bebek senin mi? Maşallah çok tatlı
- 1 yıl
@OCanoglu Türkiyede babanın kim olduğunun önemi yok çoğu sorumsuz çocuğunu tanımıyor boşanınca çocuğunu bilmiyor
- 1 yıl
@OCanoglu tüm babalar birbininin aynısı zaten
- 1 yıl
@Kalplivceld babam annem bizi terk ettiğinde yani bir kaç yıl ayrı yaşadık ama sonra bizim için işini bırakıp evde bizimle oturdu okula bizi getirip götürdü özel günlerde okula o geldi her zaman babam vardı insanlar babamla dalga geçirdi babam okula bizi almaya geliyor diye 😂😂 neymiş erkek çalışır kadın böyle şeyler yapar mış
- 1 yıl
Baban diğer Türk erkeklerinden farklıymış böyle baba sayısı Türkiyede milyonda bir çoğu çocuğunun yaşını adını bilmiyor
- 1 yıl
İşin sırrı belli oldu 😄😄 baştan desene Türklerden böyle baba çıkmaz
Evet aynı ilgiyi çekmez, daha çok ilgi çeker bence. Karakterini oturtmuş, düzenini kurmuş kendinden emin kadınının aurası bile değişir. Daha endamlı olur daha da güzelleşir.
40 YorumlaYaşını göstermeyip minyon olanlar da var yabana atmayalım onları şimci 😄
452 Yorumla- 1 yıl
cokmu minyonsun:)
- 1 yıl
Kesin öyledir
- 1 yıl
@fanatikk07 çok derken normal minyonum işte çok olup ne yapayım 35 ken 15 mi göstereyim 😄
- 1 yıl
Belli olmaz belki 18 gosteriyosun.. senin neyin eksik 18 lik citirlardan😃
- 1 yıl
@fanatikk07 çıtır hiç bir şeyi sevmem 18 miş peeh 28 gösterdiğime dua ediyorum 😄
- 1 yıl
@Believer34 emin ol senden genç duran 50 yaşında kadınlar var
- 1 yıl
@Kalplivceld daha bu kisiyi gormedin ki oyle diyosun.. resmini gordun mu hemen yorum yaptiniz
- 1 yıl
@Kalplivceld Estetikle, bakımla yüzler çok rahat gençleştiriliyor. Ya bedenen nasıl genç kalacaklar. Ben bastım mı Hiç durmadan 20 km koşabilirim. O ablaların bedeni bu kadar genç mi :)
Soran1 yıl@fanatikk07 sen niye savunma gereği duydun
- 1 yıl
@fanatikk07 bak bu da doğru :)
- 1 yıl
@fanatikk07 evet gördüm 45 duruyor
- 1 yıl
Arkadasi taniyorum cunku o yuzden.. siz onun resmini gormeden nasil bu yorumu yaptiniz anlam veremedim
- 1 yıl
@Believer34 genç dayıcım istersen motor tak koşmakla alakası yok sen genç adamın fiziğine denk değilsin güçten düşüyorsun
- 1 yıl
@Kalplivceld gorduyseniz bisey diyemicem.. taniyosunuz o zaman
- 1 yıl
@Kalplivceld Yaaa güldürme beni. Bugüne kaç kez 20 km koştun sen. Bu spor salonunda, gym de koşu bandında koşmaya ya da fitness yapmaya ya da ağırlık kaldırmaya benzemez. Yüzme ile pentatlonu söylemiyorum bile. PENTATLONUN ne olduğunu bilen bilir. Her babayiğit yapamaz onu. 20 yaşındaki gençler yarı yolda kalıp bırakıyor PENTATLON u. Daha ne diyeyim sana :)
- 1 yıl
@Believer34 he dayıcım he sen koşmaktan başka bir şey yapamazsın koşuyormuş sahildeki ninede koşuyordu geçen gördüm 20 yaşındaki gençler sana takla attırır dikkat et
- 1 yıl
@fanatikk07 gayette 45 gösteriyor
Soran1 yıl@Kalplivceld 😃😃
- 1 yıl
@Kalplivceld ahahaha... istediğin genç arkadaşını getir. En sağlam ve güvendiğin kişiyi getir. Bakalım koşuyorlar mı görelim. Demek ninelerde koşuyor. Gülmekten mideme ağrılar giriyor yaa :)
Bak sana koşu işini şöyle anlatayım. Bu sahilde düz yolda koşmaya benzemez.
3.5 km bayır tırmanma, 3,5 km bayır aşağı, 3 km düz yol. Senin sporla ilginin olmadığını buradan anlıyorum zaten :) - 1 yıl
35 lik ablamda gelmiş :)
- 1 yıl
@boze_ benim yorumlarımı silermisin... gereksiz yere ağzımı yormayayım
- 1 yıl
Sana ne oluyor kaşar sana giren çıkan ne bu dayıyı niye koruyorsun buna mı yürüyorsun 35 yaşına gelmişsin seni tekte paketlerim çökmüş mendebür altındaki mi kurtlandı
- 1 yıl
@boze_ canım ablacığım... benim ilk yorumumu görmedin galiba sen.
Benim ağzımdan 24 diye bir rakam çıkmadı. Nerden çıkartın bunu sen :) - 1 yıl
@Believer34 hala düz koşu diyorsun dayıcım güçten düştün güçten genç erkek getirsem karşına seni tekte yere serer sen ayakta kalmak için spor yaparsın ama genç erkek zaten kendinden güçlü
- 1 yıl
@boze_ gotu patlamış 35lik çökmüş turşu çok konuşma sana laf atan olmadı zıplama heryere senin kızına bile bin basarım naş
Soran1 yıl@boze_ yalnız kız sana yapmadı ki o yorumu. Niye hakaret ediyorsun?
- 1 yıl
@Kalplivceld Olacaksam böyle dayı olayım. Herkese böyle dayılık nasip olmaz. Genelde senin gibi tipler işine gelmeyince hakaretlere başlar... İlk söyledikleri DAYI dır. Alıştık senin gibi cinslere :)
Soran1 yıl@boze_ sana söylemedi. Manyak mısın sen? Believer34 e söyledi. Yok yere kıza sardın
- 1 yıl
@boze_ mal karı sana demiyorum dayıyı etkiletlemişim 45 yaşında diyorum herkes o dayıdan bahsettiğimi biliyor sen 45 yaşında mısın da üstüne alındın
- 1 yıl
@boze_ hanım. Benim yorumları gizler misiniz lütfen.
- 1 yıl
Yok babam senin ağzında patlattı çok istiyorsan gelsin yanına bir daha canın çekmiş 😄
Soran1 yıl@boze_ fanatik07 yalan söylemiş bilerek ortalığı karıştırmak için. Güvenme bence ona. Kız özellikle adamı etiketledi sana söylese seni etiketlerdi akıl var mantık var.
- 1 yıl
@Kalplivceld 6 ay önce kadıköy de böyle bir genci havada uçurdum. 24-25 yaşlarında. 1.85 falandı. Git sor boğa heykeline anlatsın sana. Elimden zor aldılar. Neyse ufaklık. Sen her 45 liği yaşlı amca sanıyorsun. Sende haklısın. Hemen hemen hepsi götlü göbekli ve bakımsız tipler. Onları görünce yıllardır spor yapan birisi ile karşılaştırıyorsun.
Kafan rahat olsun... her konuda hala gencim. Sonunda söylettin bana :))) - 1 yıl
Ya sacma sapan konusma orada yorumda yazmisim gordun mu yorum yapiyosun diye oda gordum yazmis.. ben neden erkegi soruyum ona hastamisin
Soran1 yıl@fanatikk07 sen kimden söz ettiğini anlamayacak kadar mal mısın kardeş? Özellikle adamı etiketlemiş kör müsün? Yorum yapan kadından söz ettiği falan yoktu.
- 1 yıl
@fanatikk07 kalpli arkadaş çok agresif... ortalığı karıştırdı dostum... kusura bakma
- 1 yıl
@boze_ kalpli nickli arkadaş ortalığı bayağı karıştırdı. Kusura bakma lütfen. Özür dilerim.
Soran1 yıl@fanatikk07 cahil bir insansın. Yorum yapanın da senden altta kalır bir yanı yok ki sana inanıyor.
- 1 yıl
Benim yorum yaptigim seyin altina baskasini etiketleyip konuscak kadar siz malmisiniz peki.. gidin baska yerde tartisin o zmaan
- 1 yıl
Bütün suç @kalplivceld adlı arkadaşta. Gelene geçene laf koyma derdinde olduğu için olay nerelere geldi.
Soran1 yıl@fanatikk07 soru benim. İstediğim yerde konuşurum sana soracak değilim. Asıl sen soruma yorum yapmayacaksın. Hem bir halttan anlamıyorsun hem de laf kalabalığı yapıyorsun işine bak
- 1 yıl
@boze_ öyle de. Geldi bir anda hakaretler etmeye başladı. Onun yaptığı normal sohbet değil. Direkt hakaret. Karakteri bu arkadaşın. Ben hiç bir yorumumda hakaret etmedim. Ama sağolsun arkadaş hakaret üstüne hakaret. Neyse Benim yorumları gizlermisin acaba.
Soran, gerçekten allah sabır versin bu yorumları okurken ben çıldırdım. Kafayı yemişler. Nefret ediyorum bu zihniyetten.
23 Yorumla- 1 yıl
Böyle düşünen herkes gençliği bahane edecek kadar zihniyetsiz. Kadınlara büyüme hakkı bile tanımıyorsunuz, sırf özgür iradeniz var diye birilerinin yaşam hakkına müdahale edebileceğinizi zannediyorsunuz. Saçma sapan akıl yürütmelerine sığınıyorsunuz. 30 yaşını sadece annenizle bağdaştıracak kadar dar zihinlisiniz, çevreniz bundan ibaret. Hiçbir zaman olgun bir kadının sizi evinde bile ağırlamayacağını biliyorsunuz, kendinizi geliştiremediğinden finansal özgürlüğü bile doğru dürüst olmayan kızlara ilgi duyuyorsunuz. Kimse sizin s*kinizin keyfine göre hareket etmeyecek, ya bunu öğrenirsiniz ya da sonsuza dek istemsiz bekarlar olarak köpürmeye devam edersiniz.
- 1 yıl
Biri doğurganlık %20ye düşüyor yazmış dkfkfkfkkfkg
1 yılİlgi çekmek derken 20 yaşındaki adamın bile ilgisi üzerimde olsun diyorsan o biraz zor. Ama ciddi bir kadınsan senin havuzunda gençler değil 40 üstü olgun ve kaliteli adamların olması lazım zaten. Onların da ilgisini çekersin her türlü.
04 Yorumla
Soran1 yılCiddi kadından kastın ne
- 1 yıl
Feminen özelliklere sahip ( anaçlık hamaratlık doğurganlık vs) ve geçmişi temiz anlamında
Soran1 yılGeçmişim temiz değil
- 1 yıl
Yani bir şey diyemeyeceğim. Senin hayatın.
1 yılKendisine bakıyorsa bakım yapıp kendisine özen gösteriyorsa ve genleri de iyiysee bırak 30 yaşı ,40i da bile taş gbi gösterir o kadn
50 Yorumla
1 yılKadının değeri her zaman yaşıdır. Gerçekçi olun. Yok efenim kadının yaşı vs önemli değil diyen m**allara bakmayın. 20 yaşındaki bi çıtırla 30 yaşındaki yumurtaları omlet olmuş kadın aynı değildir. Zaten 30 yaşında olan kadınlar ne demek istediğimi anlıyorlar
016 Yorumla
Soran1 yıl20 yaşındaki kızlardan daha doğurganım. Sadece benim varlığım bile senin tezini çürütüyor şansına küs
- 1 yıl
20 yaşındaki cevreden aldığın ilgiyle 30 yaşindaki bir olmayacak, değerin yüzde yüz düşecek. Bunu sen de biliyorsun. Sadece inanmak istemiyorsun. Gerçekler acıdır. Koca bul evlen çocuk yap.
Soran1 yılÜstelik 25 26 yaşında görünüyorum çatla patla. Asıl senin gibileri sallayan yok
- 1 yıl
Evlenmezsen. Birkac yıla kedi köpek annesi olacaksın haberin olsun
Soran1 yılSeni takan kadın var mı acaba
- 1 yıl
Ben ne diye catlim abla, senin hayatın. Ben gercekleri söylüyorüm. İstediğini yapabilirsin.
- 1 yıl
Tamam sen bekle bakalım,30 u nu geçir. Sonra bak bakalım seninle kaç erkek evlenmek isteyecek. Kadın düşmanı değilim. Bakire, feminen genç kadınları severim. Gerçekler acıtıyor biliyorum, inanmak istemiyorsun. Kendin bilirsin
Soran1 yılGerçekler bunlar değil senin gerçek saydığın her şey gerçek olmuyor. Seni çok mu alan oldu boy boy karıların kız arkadaşların mı oldu da böyle tepeden bakarak konuşuyorsun? Eminim bir tane bile ciddi ilişkin olmamıştır gelip bilmiş bilmiş konuşuyorsun
Soran1 yılYav he he
Soran1 yıl@ejilya ağzına sağlık kanka 😀
- 1 yıl
Ne alakası var kırolukla ya. Koskoca Cerrah bu yorumu yapıyor. Ac videoları izle. Doğanın bi kanunu var sen kıcını yırtsan da 30 yaş kadınla 20 yaş kadın aynı çekicilikte olmayacak. Oyy valla yordunuz be
- 1 yıl
Sen kadının yumurtalarını ne yapacaksın 10 çocuk mu dizeceksin yapacağın 1 2 çocuk kadının yumurtasıda yeter. Siz böyle 30 yaş kadına omlet yumurta derseniz kendi cinsel organınızla sınanırsınız. Bu sefer çocuk sizden olmaz
- 1 yıl
Beş tane yaparız
Soran1 yıl@Kalplivceld helal olsun 👏
- 1 yıl
Bunlara bakan olmuyor zaten hepsi burada genç kız hayali kuruyor anonimden
Merhaba, çok garip doğrusu, 30lu yaşlar aslında daha çok bana göre 28 nde başlar bu, kadınların en ilgi çekici ve en göz kamaştırıcı zamanlarıdır. Bir kadının bunun aksini düşünmesi gerçekten çok garip
00 YorumlaŞaka mı bu söylediğin 30 yaştan bahsediyorsun 😃tabiki çok genç ve çekici 20 li yaşlar gençliğinin ilki ve daha çocuksu ve bilinmezlik hayatı bilmeme öğrenme çabası gençliğin öğrenciliği diyelim
11 Yorumla
1 yılKendine ne kadar baktığına bağlı 18 yaşında patates torbası gibi olan da var 30 yaşında heykel gibi olan da var güzel veya çekici olman için genç olman gerekmiyor
12 Yorumla- 1 yıl
Kolay kolay mavililere yorum yapmam. Güzel noktadan yakalamışsin kanka.
- 1 yıl
@Believer34 sonuçta insanlık önemli erkek veya kadın olmak değil ne kadar aklı başında olursan o kadar takdir alırsın
Gizli Üye(25-29)1 yıl30-35 yaşındaki erkekler şu an kadınlardan daha yaşlı duruyor eskiden kadın daha çabuk çökermiş ev işi çocuk derken şimdi öyle mi? Dikkat çeker kendim 26 yasındayım ablam 31 yaşında baya baya dikkat çekiyor yani 24 yaşındakiler yazıyor
20 YorumlaYaa bu ülkede 70 yaşında teyzelere yazıyor abazan dayılar korkma her yaşta alıcı bulunur. Dışarısı abazan kaynıyor.
01 Yorumla
Soran1 yılAbazanlardan bahsetmiyorum onlar damacanaya da yürür
1 yılBu nasıl yaşlandığına bağlı. Otuz yaşındaki bir kadın da çok güzel olabilir. Ama tabiki eskisi kadar taze bir güzellik değildir bu. Bazıları da otuzuna basınca güzelleşiyor.
00 Yorumla
1 yılKarakteriyle terbiyesiyle ilgiyi her zaman çekebilir. Kadın araba değil ki modele göre eskisin. Bu kadın düşmanları da kadını tam obje yapıp her yerde sergilemeye çalışıyorlar.
00 YorumlaGelmez.. Kızlar 18-26 yaş aralığında dikkat çekicidir. Eğer bakire ise çok daha iyi olur..
30 ve sonrasında kadının doğurganlığı szalır. Bu da ona bakışı değiştirir.00 Yorumla
1 yılKendine bakıyorsa ilgi çeker ama o yaşına kadar alkollü ortamlarda takılmışsa veya sigara içiyorsa ilgi çekmesi pek mümkün olmaz çünkü o kendine değer vermemiştir.
00 Yorumla
1 yılOnu 30 yaşına gelince düşünürüm. Öyle bişey de yok tam tersi 30 yaşındaki kadınlar daha bakımlı oluyor. Çünkü okumuşsa paraları oluyor istedikleri kadar makyaj, estetik, bakım malzemeleri oluyor.
00 Yorumla
1 yılBenim için geçerli olmayan önerme bugüne kadarki en fazla yaş tahmini Zira 21'di 😂 en son geçen 2 3 hafta önce 19 gösteriyorsun dedi bi doktor 3 haftada çökmedim kız yıkılmadım ayaktayım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇekmez olamaz maalesef sadece 60 70 yaşındaki erkeklerin ilgisini çeker 40 50 yaşındaki erkekler 20li yaşları beğenir çünkü
34 Yorumla
Soran1 yılOnların sübyancıdan farkı var mı sence? Ben böyle adama saygı falan duymam ister 40 olsun ister 50 olsun. O yaştaki kızları sadece diri ve genç olduğu için değil yönetmek için de istiyorlar. O yaştaki kızlar saf oluyor çünkü. Benim kadar kurnaz ve farkındalığı yüksek değiller
Cevap sahibi1 yılBen olanı söyledim, haklılar demedim, sen hele bi yabancı platformlardaki insanları gör 40 50 yayındaki erkekler 23 24 yaşındaki kızlarla ilişkisi olduğunu anlatıyor. Kızlar da bundan memnun görünüyor maalesef. Ama erkekler illaki kadın ayrımı yapıyor bunu senin de bildiğine eminim, 30 yaş çıtır dedikleri yaş değil maalesef. Bunu seni üzmek için söylemiyorum. Zaten ben de senin yaşına yakınım.
Soran1 yılYa yerine göre 60 yasındaki kodaman da genç kız peşine düşüyor ama etik değil bence
Cevap sahibi1 yılÜnlüye, zengine etik oluyor maalesef. Ünlüye zengine alkış tutan da normal karşılayan da çok oluyor
1 yılŞu @Boze_ yi engeller misin beni engelleyip yazıyor hala
132 Yorumla- 1 yıl
@fanatikk07 ben orada erkeği etiketlemişim gözün kör değilse anlarsın kadın ne alaka
Believer34 emin ol senden genç duran 50 yaşında kadınlar var
Yazmışım sende @Kalplivceld daha bu kisiyi gormedin ki oyle diyosun.. resmini gordun mu hemen yorum yaptiniz
Yazmışsın kadına mı yazmışım süper zeka gözünle oku
- 1 yıl
@believer34 sorun sende dayı hakaret yok. Sen kadına hakaret ederken iyiydi. Gitmişsin o aptal kadına hakaret ediyorsun sonra o da seni korumuş akil tutulması resmen hakaret eden tek yorumumu göstersene ama sen her yorumunda kadınlara hakaret ediyorsun karakterin bu küçücük kızlara denk görüyorsun kendini hala hiç hakaret etmedim diyor halbuki kadınlara demediğin yok. Hakaret üstüne hakaret nerede göstersene
- 1 yıl
@believer34 sorun sende herkese yaşlı muamelesi yapıp kendini genç sanıyorsun kadına bile saldırmışsın. Ne oldu zoruna gitti yaşlı demem ki uyanık kendi eziklemeni bütün suç onda diyip üstüme atmaya çalışıyorsun bir kerede yaptığınız hakareti üstlenin suç senin yaşlısın ve yaşlanmaya devam edeceksin gerçek bu.
- 1 yıl
Bak hala devam ediyorsun... Şimdi bir şey söyleyeceğim olmayacak.
- 1 yıl
@Believer34 bütün suç sende kadınlar gayet genç bak yine çökmüş dediğin 35 yaş kadından medet umuyorsun dayı yine onun eline kaldın karakterin bu
- 1 yıl
Ahahahaha... Durmuyor bu kız coştu :)
- 1 yıl
@Believer34 minyon gösterenler var demiş sen niye ortalığı karıştırdın kadına laf attın sonrada beni suçlamaya başladın herşeyin başı sensin
- 1 yıl
@Believer34 tipik olgun çakal taktiği lafı sokar hakaret eder sonra başkalarını suçlar çıbanın başı sensin mikser gibi karıştır ortalığı yaşına başına bak
- 1 yıl
Güleceğim yoktu güldürdün beni... Allahta seni güldürsün :)
- 1 yıl
Şimdide MİKSER oldum beee :) :)
Soran1 yıl@kalplivceld aynen kadına üstü kapalı hakaret etmiş 35lik diye :D bir de yanına çekmeye çalışıyor. Kadin da saf anlamıyor. Öbürünün sözüyle hemen gaza gelmesinden belli zaten
- 1 yıl
@Believer34 boşuna çırpınma dayı ortalığı ayağı kaldırdın herkes gerçek yüzünü biliyor yaşlısın ve yaşlanacaksın senin denginde o 45 yaş kadınlar
- 1 yıl
Kimi kimin yanına çekiyorum yaaa... İlginçsiniz :)
- 1 yıl
Tipik 45liı çakal erkek taktiği halbuki kadına hakaret eden kendisi o saftirikte bundan yüz bekliyor ama bu 45 yaşında olmasına rağmen bakmaz kendisini 20 yaşında sanıyor
Soran1 yıl@kalplivceld üstüne gitme boş ver 😃
- 1 yıl
Vallahi yerden göğe haklısın :)
- 1 yıl
Olaya bak yaaaa... İhale bir şekilde size kaldı... uyuyacaktım... sizin yüzünüzden gülmekten uykum kaçtı beee :) :)
- 1 yıl
@Believer34 dayı diğer yorumdaki yorumlarını herkes gördü boşuna şov yapma 😄
- 1 yıl
@Believer34 çakallık böyle işte Allah sorsun sana da o kadına da hesabı 😄 gerçekte biz kazanıyoruz siz kaybediyorsunuz birde bu yandan bak gittikçe yaş alıyor yaşlanıyorsun ahahhaha
- 1 yıl
Vallahi efsanesiniz siz :) :)
- 1 yıl
@Believer34 kadına saldırdığın yorumlarını görecekler yat kalk üzül ona dayı 😄
- 1 yıl
Senin güzel hatırın için sabah akşam üzüleceğim... DAYI SÖZÜ :) :)
- 1 yıl
@Believer34 senin ne olduğunu yazmışlar bak diğer yoruma 😄😄
- 1 yıl
Bırak yazsınlar... yeterki sizin gönlünüz rahat olsun :)
- 1 yıl
@Believer34 senden daha büyük çıban başı görmedim kadına laf atıp kendini aradan sıyrımak için 3 defa millete ortalığı karıştan kalpli nickli arkadaşta yazmışsın sen nasıl yaratıksın
- 1 yıl
@Believer34 boşuna çırpınma kendini aklamaya çalışma herkes senin ne olduğunu biliyor erkek olda yaptığın şeyi üstlen 45 yaşına gelmişsin kendi yaptığın şeyi üstlenmeyip ergen gibi başkasına suç atıyorsun puhh senin kalıbına dedem yaşında adamsın
- 1 yıl
her şey ortada zaten... yazıyorsa sıkıntı yok... bırakında ben düşüneyim işin o kısmını :)
- 1 yıl
@Believer34 bütün suç sende ortalığı karıştırdın çıban bundan sonra görüşünde sorunda vote edicem seni
- 1 yıl
Aslında hiç bir şey yapmadım... Seninle güzel güzel kapışırken o araya girdi... sende gittin kadına ağr şeyler söyledin... olay nerelere geldi... ASIL SUÇLU SENSİN yine... :)
- 1 yıl
@Believer34 kadın geldi birden bana hakarete başladı ama kavgayı başlatan sensin ASIL SUÇLUDA SENSİN çünkü kendini 50 yaşına gelmene rağmen 20lik sanıp senden genç kadınlara her yorumda laf atıyorsun tüm yorumlarda kadınlar sana saldırıyor bütün suçlu sensin bunu sende biliyorsun
- 1 yıl
Haydi o yanlış anlamış... Sen neden hakaret ettin ki kadına... Bende onu anlamadım
- 1 yıl
@Believer34 seninle bunu tartışacak değilim tabii o gelip ağzından köpükler saçarak hakaret edince ettim senide onuda Allah’a havale ediyorum allahtan bulun sende 20lik 30luk kadınlardan hiçbir zaman yüz bulma inşallah
- Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılSanmam kadin her yaşta güzeldir ozguven aura meselesi bunlar
140 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaha ya buna nasıl kendinizi inandırmışsınız.
- 1 yıl
Neden hakaret ediyosun patlak?
- 1 yıl
Aynen erkek çok konuşmaz. Senin gibi patlaklsrı catır catir sever. Sonra kenara atar. El değmemiş hatun arar 😂
- 1 yıl
o da ona bck bakar zaten öyle kadınlarda el değmemiş erkek bakar poşet olmuş erkek değil 😂🤣🤣 nasılda kandırıyonuz ya kendinizi kaşar 2. el erkeği kim napsın ayrıca kullanan kadın bi kere elini sallasa ellisi mk siz bck bulursunuz kadın , isterse o gelir istemezse anca elinizi yaparsın 😂 yaşlısın tercih edilmiyosun poşetsin diye zırlama boşuna karakterinde senin gibi bck gibi 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
tamam abla yoruldum. Sus. Bi şey diceksen de gzliden yaz
- 1 yıl
Yaşıtlarımla işim olmaz :) yeğen
- 1 yıl
Sen cıtırlarlar seviş, 25 inden sonra görücem seni de 😄
- 1 yıl
Hahaha.. İtperest mi olucan kedi annesi mi 🤣
- 1 yıl
hayat kadını, tek tek yazma toplu yaz
- 1 yıl
Sen anca FA**HİŞE BİR P*ATLAK OLACAKSIN. Gelen geçen a**mını delecek kenara atacak seni. Sonra da kediyle kopekle kafayı kırıp geberip gideceksin 😉
- 1 yıl
Hayvan düşmanı değilim benim de kedim var ag kaltagı, lafı g*ötünden anlama itperestlik ayrı hayvan sevgisi ayrı
- 1 yıl
Ben cakar gecerim.. Patlayan ben olmam patlaklar düşünsün
- 1 yıl
Sus hadi bb
Soran1 yıl@aliaslan0101 seni kim ne yapsın ak uza
Soran1 yıl@aliaslan0101 sadece kendini avutuyorsun. Ancak senin gibi kadınlardan yüz bulamayan erkekler bu tarz yorumlar yapar. Kuyruk acın ağır gelmiş belli ki
1 yılÇeker niye çekmesin 32 yaşındayım ben üniversiteli bebelerle bakışıyoruz hala yaşıtları sanıyorlar sanırım beni 😂😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle sorular soruyorsunuz sonra erkekler 30 üstü kadınlara yaşlı muamelesi yapıyor kendi maymun tiplerine bakmadan, güzel ve bakımlı biri her zaman dikkat çeker
11 Yorumla
Soran1 yılYok aşkım onlar her halükarda yapıyor ben de o yorumların üstüne konuyu açtım
Güzellik & Bakım konusunda 761 cevap paylaştı. Asıl kadının fizik olarak da , ruh olarak da oturduğu yaşlar kadından anlayan erkek için daha çekici..
18 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
ilgiden ne beklediğinize bağlı... eğer karşı cins ilgiisyse konu, bu oldukça kolay ama iyi bişey mi, kişiye zamana ve ne istendiğine göre değişir
110 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@_Armstrong_ merhaba?
- 1 yıl
- 1 yıl
@_Armstrong_ neden acaba
- 1 yıl
- 1 yıl
@_Armstrong_ ya tamam bakıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılKanka çocuk olmadıysa çekici ve genç durur bence. Çünkü 41 yaşında evlenen bir tanıdığım vardı ondan küçük kardeşlerş 20li yaşlarda evlendikten çocuk sahibi oldular ama ondan daha yaşlı duruyorlar o çok daha genç duruyor.
10 Yorumla
1 yıl40 yaşından sonra bile ilgi çekici olabilirsin. Vücuduna iyi bakarsan, kendini de fikir anlamında geliştirirsen neden olmasın.
11 Yorumla- 1 yıl
@apokalypsis selam 👋🏻 :)
Bana hafif olgun kadınlar çok güzel geliyor ya
04 Yorumla
Soran1 yılAyy yeter. Hala bildirim geliyor 🤣
Soran1 yılYok 1 gün oldu ya. Soruyu günün sorusu seçtiler bu yüzden 200'ü aşkın yorum geldi baksana. Hala da geliyor. 🤣
İlgi çekmek isteyen biriyse mutlaka bir yolunu bulur ilgi odağı olur meselenin yaş ile alakası yok bence
00 Yorumlayaş gittikçe ilgi azalır fakat
genelde genç erkekler olgun sever
terstende hareket edebilirsin
00 YorumlaNeden çekmesin bi kadının en güzel yaşları 39 yaşlar kendinize iyi bakarsanız 20 lik gibi olursunuz
00 Yorumla
1 yılYoo çekiyor ben de 31 oldum mesela ilgimi çekebiliyor güzel ve ateşliyse ama daha küçük yaşlar daha cok çekiyor tabi ki 18-30 civarında 😈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa hiçbir insan eskisi gibi güzel ve çekici olamaz ki istese de bizde öyle gün geçtikçe, yaş geçtikçe her geçen gün vücut gidiyor yani bu acı bir gerçek maalesef... 🙄
01 Yorumla
Soran1 yılYa evet üzücü...
1 yılHayır, aksine olgun kadınlar her zaman daha çok ilgi çeker, daha çok beğenilir, ondan hiçbir şüphen olmasın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılZayıf vücutlu zarif giyimli misin. Onu de hele sen bir. Nasıl bunlar?
015 Yorumla
Soran1 yılÖyle olsam seninle ne işim var abaza? Her yere aynı yorumu yazıyorsun
- 1 yıl
Değirmen taşı kıvamındaki goca götlü halinle tipim değilsin yavrum 🤪
Soran1 yılDeğirmen taşı kıvamında koca götlü olduğum halde seni istemiyorum düşün 🤣
- 1 yıl
İstesen de xikimi hizmetine sunmayacagim
Kamuoyu bunu bilsin 🤪
Soran1 yılİstemiyorum ki. Sen aranmaya devam et zaten bir halt olsaydın şimdiye kadar bulurdun. Hala neyin azmi bu
- 1 yıl
Puhaha gudur Gisganc garı
Soran1 yılİşin içinde sen varsan kimse kıskanmaz 🤣
Soran1 yılKusura bakma da manken gibi bir hatun sana bakmaz dayı seni senelerdir görüyorum her zaman aynı yorumu yazıyorsun. Niye şimdiye kadar bulamadın o zaman?
- 1 yıl
Evet evet yavrum
Bütün gizli garılar manken gibi
Heee yavrum
Soran1 yılTamam sensin
- 1 yıl
Tipim değilsin bebeğim
Soran1 yılSevindim
- 1 yıl
Bir daha çıkma karşıma
Kırbaçlarim bak seni
Soran1 yılTahrik etme beni. Yürü git
- 1 yıl
Oooov Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu garı. Kırbacı görünce ıslandı 🤪
Ben 30 yaşındaki kızları daha çekici buluyorum nedense, daha olgun oluyorlar, baskın oluyor gibime geliyor.
00 Yorumla53 yaşındayım.
Şunu söyleyebilirim.
Kadınlık bence 35'den sonra başlıyor.
Kadın her konuda 35'den sonra muhteşemleşiyor.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. 1 gün öncesine bile geri dönemiyoruz maalesef
20 li yaşların verdiği masum yüz yavaş yavaş yerini olgunluğa bırakıyor
00 Yorumla
1 yılAksine daha çok dikkat çekici oluyor. Artık sadece kendi yaşıtların ve üstüne değil , kendinden küçüklere bile daha çekici görünüyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yasina gelsen bile güzel ve ilgi çekici olursun , bu konuda şüphe yok ama fazla seçici olduğun için sen karsindakileri begenmezsin, daha sonra da suçu karşı tarafa atarsın, durum bundan ibaret.
00 Yorumla30 yaş bence çok ideal, 25 yaşındaki bir erkeğin ilgisini çekmeyebilir belki ama yaşıtları ve biraz büyük erkekler için halen ilgi çekici olur.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılKadın her yaşta ayrı güzeldir. Ama artık olgunluğun güzelliği, gençliğin güzelliğinin önüne geçmeye başlar ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYuh artık 30dan bahsediyorsun 30 yaşı öldürdün en azından 40 desen anlarım da daha 30 da çekiciliğini kaybedebilecekse yaşamasın bir zahmet. 30 çok genç bir yaş.
10 Yorumla
1 yılBakımlı olan her yaşta güzeldir. Bakımsız olan her yaşta kötü görünür
10 Yorumla
1 yılOlgun iyidir sohbeti iletişimi güzeldir ne istediğini bilir ilgi için biraz fizik lazım
10 Yorumla
1 yılKusura bakmayın, kendinizi istediğiniz kadar kandırıp avutun ama geneli 20 li yaşlarına göre ilgi çekmiyor. Tam tersi yönünde olanlar da var evet ama bu da bir azınlık
00 Yorumla
1 yılBeden her zaman kendini yeniler 35 e kadar düzeltmek gerekiyor
00 Yorumla
1 yılBakımlı olur guzel giyinirse yine de çekici olur.30 yaş fazla değilki
00 Yorumla
1 yılKişinin aurası ve enerjisi önemli. Bazı kadınlar görüyorum gençler yanında hiçbir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat