+1 yıl30 yaşına giren kadın sanıldığı gibi değeri düşen kadın değildir. Birçok erkek zeki kadın sever.
21 yaşında henüz hayatı tatmamış bir kız sana pek fazla güzel şey veremez kültür anlamında ama 30 yaşında kültürlü bir kadın erkeklerin çoğunda hayranlık uyandırır.
Mesela bir videoda kadın bayağı çelikle, metalle, kömürle ilgili bir şeyler anlatıyordu. Kaldı ki kadının üstünde şalvar falan vardı.
Siz kızlar genelde şehirli ve açık saçık kızların begenildigini düşünürsünüz ama benim gibi düşünen adamlar o basitligin altındaki kadını ararlar. Zoru severler. Açık kadının, teşhirci kadının, çevresi erkekle dolu kadının ne olduğu bellidir az çok.
Ama 30 yaşında sınırlarını koruyan bir kadın çoğu adamın ilgisini çeker. Erkekler ezebilecekleri kadınları pek sevmezler. Sınırı olan kadın ozguvenlidir. Nasıl ki kadın her kalıba gelmeyen, peşinde koşmayan adamı daha çok önde tutuyorsa erkek de baslangicta sınırları olan kadını seviyor.
O yüzden kadının değeri de erkek gibi kendini geliştirmesiyle doğrudan alakalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar doğru açıkladınız👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğersiz değildir ama en değerli yani en çok alıcısı olan ve yüksek değerli erkeklerin etrafında döndüğü kadınlar kadınlar 20'lerin ortalarındaki kadınlardır.
Kadın değersiz olmaz. Kadın doğuştan değerlidir. Ama en değerli olduğu yaş 20'li yaşlardır. Erkek, katma değer yarattığı sürece değerlidir.
20'lerindeki kadın ons altındır. 30'larındaki kadın ons gümüştür. 40'larındaki kadın ons bakırdır. Bir kadının her yaşta alıcısı olur. Ama müşteri portföyü ve niteliği farklıdır. 20'li yaşları doğru ve sağlıklı yaşayarak, fiziksel ve zihinsel niteliklerini geliştirerek geçiren bir kadın en kaliteli en karizmatik en varlıklı erkeklere ulaşabilir red flag bir kadın olmadığı sürece.
Bir erkeğin ne kadar değerli olup olmadığı etrafındaki kadınların sayısından anlaşılır. Bir kadının ne kadar değerli olup olmadığı etrafındaki erkeklerin niteliğinden anlaşılır.
Lakin konu cinsellikse kadının yaşı, boyu hatta güzelliği bile belirleyici bir faktör değildir. Tek parametre kadının cinsel anlamda ulaşılabilir olmasıdır. Bir erkek, fırsatını bulup onay aldığı an 55 yaşında bir kadına hayır demez.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 24 yaşında evlendim evlendiğim de çok güzeldim eşimde 25 yaşındaydı şimdi 30 a girmek üzereyim korkuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabi ki.. Şöyle ki : 35 yaşımdan önce evlenmem. 35 yaşımda ise Benimle aynı statüte , güzel ve libidosu yüksek kadınla evlenmek isterim. şu an 28 yaşımdayım,30 üstü kadınlar bana denk geliyor ama şimdiye kadar seks yapmayıp evlenmeye ya da sadece arkadaş olmaya çalıştılar. Ben ise evlilik istemediğimden, bitirdim. Ama benden ufaklar bana bakmadığı için,30 + kadınlarla seks yapabilme ihtimalim daha yüksek ve üzerinde uğraşıyorum.
Yani 30+ kadınları, beğeniyorum. 20 li yaşlardaki kadınlara göre ; daha iyi sevgili olurlar, iletişimde daha tecrübelidirler ve iyi seks yaparlar diye duyuyorum.
Ama 30 lu yaşlı kadınlarla, genelde karizması düşük veya orta seviyede erkekler birlikte olur. Yüksek karizma,20-25 e ulaşır. Bu yüzden yüksek karizma erkeklerin gözünde, değerli olmayabiliriniz
00 Yorumla
+1 yılNe 30 a giren kadın ne 30 a giren erkek ne de diğer yaş grupları çöp değil☺️Her yaşın ayrı bir güzelliği var, her yaş her anı dolu dolu yaşamak ve geçmişe keşkelerle dolu bir hayat bırakılmaması gerektiğine inananlardanım. Sen her yaşında özel ve değerlisin. Her yaş bir kere yaşanacak bize biçilen ömürde. Sen herşeyden önce sen olduğun için değerlisin. Bu şarkıyı sana ve yaşa takılan insanlar için bırakıyorum🍀🌸⬇️⬇️
https://www.youtube.com/embed/e7qLWQdxv4Q00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
+1 yılİnsan kendisi için son nefesine kadar değerli olmalı. Ben kimim ki bir başkasının değerli olup olmadığına karar vereyim?
71 Yorumla- +1 yıl
👍🏼
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki hiçbir yazıya bakma. Hele hele 18-19 yaşında kızlar yorum belirtmiş, hiç dikkate bile alma. Herkes bilir kişi a*k!
Bu sadece bizim toplumumuzda mı böyle bilmiyorum ama nedense bu toplumda belirli bir yaşa gelip evlenmeyen erkek ya da kadına daha farklı bir gözle bakılıyor. Bu evlenmemiş ise vardır kesin bir sıkıntısı vs. Gibisinden.
Senin soruna gelecek olursak 30 yaşındaki bir kadın değersiz değildir kesinlikle. Lakin şöyle bir durum var, kadın erkeğe göre çok daha erken ergenliğe girer ve çok daha erken yaşlanmaya başlar. Kadınlarda her zaman daha genç olan tercih edilir.
18 > 23 > 26 > 30 gibi düşünebilirsin.
https://youtube. com/shorts/H7as71JnRXQ? si=yaW8vhFZpbAPwLs200 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun sorma biçimi bile elimi ayağımı bağladı. Nasıl ve nerden başlayayım anlatmaya bilemedim. 30 yaşındaki biri (kadın olsun erkek olsun), 30 senelik hayat tecrübesine rağmen insanın değersiz olabileceğine inanabiliyorsa, burada benim onarabileceğim bir değer algısı göremiyor, kelimelerimi israf etmek istemiyorum.
10 Yorumla Arkadaşım sen bir mal mısın ki değerin zamana bağlı ölçülsün? Ayrıca değerin neden başkaları tarafından ölçülsün? Böyle bir anlayış var mı ya? İnsan yaşamının kendisidir değerli olan. Senin kendine kattıklarındır. Yaşınla ilgili sana kendini herhangi bir anlamda değersiz hissettiren herkesi çıkar hayatından.
13 Yorumla- +1 yıl
cinsel değer diye bir kavram var... 90 yaşında ki bir erkeği aruzlamazsın çünkü cpd ( cinsel değeri) Düşmüştür! Öğrenin az bunları. İnsan olarak değerinden bahsetmiyor soran kişi.
- +1 yıl
Bana böyle geldi. yoksa 30 yaşında da olsa 40 da olsa insan değerlidir. kendine baktığı sürece.
+1 yıl28 yaşında olmama rağmen 20 yaşında gösteriyorken bahsettikleri çöpleri her doğum günümde pastamın üstüne dikip yedirebilirim kendilerine isterlerse 😂😂 kadın 30 oluyor da erkek 20lik çıtır mı kalıyor hep erkekler de yaşlanıyor
433 Yorumla- +1 yıl
Ama erkegin ilgisi 20 linklerde kalıyor
- +1 yıl
Aynen ama bazı dengesiz ahmaklar erkek çıtır seviyor diye kendini avutuyor😂
- +1 yıl
Ya bu soyke kadın nasıl olgun biraz daha yaşını almış erkek istiyorsa erkekde doğa gereği daha genç canlı neşeli istiyor.
- +1 yıl
Suscağnız mı 😂😂 başka yerde tartışsanız
- +1 yıl
Ben burada tartışmadım sana dedim arkadaş gelmiş
- +1 yıl
Erkeğin aklı niye 15 20 lik lerde kalıyor?
- +1 yıl
15 ne ya iyi misiniz siz
- +1 yıl
15 dediğim 20 mi
- +1 yıl
20
- +1 yıl
@Mr_shakespeare 15 20 bir şey fark etmiyor şu an 20 olan 5 sene önce 15 ti arada sadece 5 yıl var
- +1 yıl
şu an 15 ilerde 20 olunca ona bakarsınız
- +1 yıl
21 olunca sıkıntı mı? 😂
- +1 yıl
Olgun olmak kendini bilmek yaşla ilgili bir şey buna katılıyorum ama. Mesela erkekler 35i 40ı geçmeden olgunlaşmıyor, haklısınız Mr. Shakespeare
- +1 yıl
Bana da 30 yaşında erkek mi 40 mı dersen 40 derim. Kendisini ifade etme ne istediğini bilme açısından.
- +1 yıl
Evet işte bu iş bu buda inkar edilemz doğamız gereği. Ama düzgün ahlaklı huyu suyu anlasabilecek biri denk gelirse kendi yasitimda ilgimi çeker. şu an ilgimi cekten kesim çok bozuk.
- +1 yıl
Anlıyorum, düzgün bir insana denk gelememek senin problemin şanssızlığın tabi
- +1 yıl
25 30 yaş civarı erkekler bana çocuk gibi geliyor ya çoluk çocukla işimiz yok ya 😂
- +1 yıl
Tepkileri lafları sözleri giderleri laf sokmaları 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ falan hep çocuk gibi
- +1 yıl
Yaşadığımız çağ genelde öyle olunca kiza kaç tane sevgilin oldu diye sorunca suratı dusuyor yabaz oluyorsun. Nadir olan bir şey o yzuden bakalım hayirlis
- +1 yıl
Erkeklerin mide ameliyatıyla mideleri alınması gerekiyor onda da haklısın. Midesiz olmak gerekiyor zamane düzenini kabullenmek için
- +1 yıl
Erkelerin coguda midesiz zaten merak etme onlar kabul etmese öyle birini karı diye kadınlar da ortalığa düşmez evlenmeden.
- +1 yıl
Ya biliyorum bana mı anlatıyorsun ben biliyorum herkes ne halt 😂 burdan bakınca bildiğin durumu kabbbak gibi ortada
- +1 yıl
Midelerinin durumu
- +1 yıl
Allah hakkımızda hayırlısını versin düzgün birini çıkarsın ne diyekim
- +1 yıl
Amin yeterli olur 😂 hazır mübarek aydayız Allahımmm mideli olmayanı Endonezya kadar uzak tut amin 😂
- +1 yıl
Yaş kaç sizin sizdese umutsuzluk yanlızlik duygusu artık çok ağır basıyor mu
- +1 yıl
28 yaşındayım karamsarlık bastığı falan yok, farklı ve düzgün insanlar da var çünkü
- +1 yıl
👍.
- +1 yıl
😂😂🤷🏻♀️
- +1 yıl
O en son emoji var ya o yanlışlıkla bastım şey oldu 😂😂
- +1 yıl
Haha olabilir hiç düşünmedim bu imoji ne alakaydi diye 😂
- +1 yıl
Öyle mi inanılmaz zeki birşeysin sen he aferin 😂
- +1 yıl
Oyleyimdir;)
- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılYaş ile değil karşındaki kişinin aslında ne kadar değerli olduğuna hayat tecrübesi yaşanmışlıklar ile karar verirsin
Size bunu düşündüren kişiler yaşantı öncelikle bunları bir silelim çıkarın hayatınızdan
Doğru ve düzgün kişilerin sizi ne kadar değerli olduğunuzu size gösterecek o zaman en değerli siz olacaksınız
Bir kadın değersiz olamaz çünkü her kadın bir anne bir anne de cennetin anahtarıdır
O yüzden kimse kimseyi küçük görme hakkınada asla sahip değildir00 Yorumla Yanlış bir düşünce. Kadın her zaman kadındır, her zaman değerlidir, kendine iyi baktığı sürece çok doğurgandır. Hangi açıdan sorduğunu bilmiyorum ama her zaman değerlisin. Kaldı ki kadın kendini 30 larında çok iyi tanıyor, dişiliğin en yükseklere ulaşmaya başladığı yaşladır bu yaşlar. Kendini sev, aynaya daha çok bak, dans et.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Eline bir kağıt para al.
Bu kağıt parayı buruştur, ez, iyice eskit.
Değeri değişir mi? Hayır.
İnsanlarda böyledir. O paraya verilen değeri biz belirleriz.
Kendimize vereceğimiz değeri de biz belirleriz.
Hayatta bu durumu başka sebeplere dayandıran insanlar bunları anlamaz.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılYaş sadece bir sayıdır önemli olan yaşamı boyunca kendine ne kattığıdır karşı tarafa ne vereceğidir birbirlerini hak eden birbirlerine katma değer sağlayabilecek kişiler bir araya geldikçe mutluluk olur böyle şeylere takılmayalım değer gördüğümüz değer verebileceğimiz yerlerde olalım
00 Yorumla Bu ne sacmalik bir kadinin en çok parladigi pirlanta gibi zamanlaridir 30'lari
112 Yorumla- +1 yıl
Senin yaşındaki bir ergen yaşımdan vurdu beni
- +1 yıl
30 luk kart dedi ahlaksız kadın
- +1 yıl
Cok uzuldum.. maalesef genc kitleyi guvende tutamıyorlar ben bundan kaynaklandigini dusunuyorum. Kucucuk cocuklar yaslarindan buyuk gorunmeye calisiyorlar gencler ise buyuk davranmaya. 18'inde biri kendini hayata atilmis zannediyor ve 30'unda bir kadina mi laf atiyor? Yerini bilmezlik sadece.
- +1 yıl
Senin yaşındaki kadınların kocası bana yazıyor diye hava atıyor kocan bizim yaşımızdakilere bakıyor diye böbürleniyor bana kart karı dedi ama beni gören herkes genç kız zannediyor övünmek gibi olmasın ama hala çok güzelim 😊
- +1 yıl
Sen 25 yaş üstü kadınlarla dalga geçiyor musun veya 30 35 yaşı daki kadınları kart buluyor musun?
- +1 yıl
Terbiyesizlik etmis onun adina ozur dilemek istiyorum. Ben 30larinda bir kadini her zaman genc olarak gordum zaten onu da belirteyim. Ve bildigim kadariyla ozellikle 80 ve 90larda avrupada isleyen fusunce yapisi da boyleydi ne olduysa simdilerde oluyor. Artik gereginden fazla tecrübe ve bilgiye sahip olan bir nesil doğduğu icin erken olgunlasma gibi bir şey yasaniyor onlar icin. Yoksa 30 yasinda bir kadin tam hayatini dolu dolu yasayacagi bir yastadir 🫶🏻
- +1 yıl
Genç bir bayandan bu ları duymak beni çok mutlu etti zaten bakımlı güzel bi kadınım bende ama bir hemcimsim tarafından bu sözleri duymak beni çok ağlattı çünkü küçük bi bebeğim var
- +1 yıl
Hayatta tek amacı kendinden büyük kadınları kocasını ayartıp bundan zevk alan birinin geleceğinin parlak olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Kadınların
Öyle şey olur mu hiç? Ben 35 yasindayim ve en iyi yaşlarimdayim. Sen kendine nasıl değer verirsen insanlarda sana o kadar değer verirler. İnsanın kendisine saygısı olmalı her kadın güzel ve değerlidir hangi yaşta oldugunun önemi yok.
22 Yorumla- +1 yıl
18 19 yaşındaki kadın sana laf soksa ne dersin
+1 yıl30 sadece takvimde bir ölçüdür zamansal. Değer kavramına nasıl bagladiniz bilemiyorum. Hak ettiği hzuur mutlulukları yaşamamak yaşamamış olmak değersizlik değildir. Sadece doğru insanın karşısına çıkmaması demektir
20 Yorumla
+1 yılAksine çok değerlidir. Ne istediğini bilir, karakteri oturmuştur, vücudu yüz hatları oturmuştur, kendi doğrusu kendi yanlışı bellidir.
34 Yorumla- +1 yıl
17 18 yaşında bi kız dalga geçti benle
- +1 yıl
O yaşlarda bir kız daha ergenlik çağındadır onu ciddiye almayacak kadar olgun olmalısın 😄
- +1 yıl
Moralim bozuldu
- +1 yıl
Saçmalama moralini sen dışında kimsenin bozmasına asla izin vermemelisin
+1 yılNereden bakarsan bak en az 30 yıl daha gideri olur. Kadının her yaşı başka güzeldir.
20 Yorumla
+1 yılSaçma sapan konuşuyorsunuz. Bir deli bir kuyuya taş atıyor, kırk tane akıllı bu taşı çıkarmaya çalışıyor.
113 Yorumla- +1 yıl
🥹
- +1 yıl
İnsanların söylemlerine bu denli takılırsan, hayatı yaşayamazsın.
Kimseyi umursama. - +1 yıl
Yaş ilerlemesi kadın çok kötü
- +1 yıl
Bu senin düşüncen. Bence kötü değil.
- +1 yıl
O zaman niye o yaştaki kadınlar sevilmiyor
- +1 yıl
Tüm dünya bir oldu ve o yaştaki kadınlar artık sevilmiyor öyle mi? Üç beş kişinin lafını dinleyip genelleme yapma. Yanlış çünkü.
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın?
- +1 yıl
Yaşımı herkesle paylaşmayı sevmiyorum. 😄
- +1 yıl
Tam söylemesen bile yakınını söyle örenel vercem çünkü
- +1 yıl
Örnek
- +1 yıl
26 😄
- +1 yıl
Mesela sana şu an 9 yaş küçük kadın mı cazip gelir yoksa senin yaşıtın mı
- +1 yıl
Ben kimseyi cazip bulmuyorum. İşim olmaz kimseyle.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadın her yaşında güzel ve değerlidir. Siz kendi kuymetinizi bilmezseniz kimse sizi sevemez. Önce siz kendinizi sevmelisiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle düşünüyorsun, en güzel yaşların başlangıcı, hayat asıl 30'larda başlıyor, insan kendine çöp derse çöp muamelesi görür, bu durumun yaşla alakası yok çiçeğim 🌸
00 Yorumla Ne alakası var? Güya internette genç insanlar modern insanlar var gibi gösteriliyor. Buyuk bir Anadolu şehrinde yaşıyorum ne arkamdan, ne yüzüme böyle bir kelime daha duymadım. Guya Anadolu şehirleri gerici, yaşlı söyle böyle diye lanse edilmeye çalışılır. Mutedeyyin ve mutaassip şehirlerde böyle dedikodular ya da sözler söylenir derler ama tam tersi burada internette duyuyorum çok saçma
00 YorumlaNe alaka niye çöp olsun 30 daha genç bile hatta bunu nerden çıkardın ha çıtırlık sorusu olarak soruyorsan orası ayrıda ama 30 gençtir yani çöp falan değil kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence 30a giren kadinin 40+ esi varsa kesinlikle kendini daha genc hisseder guzel hisseder. Ama ayni yaslardaysa es ya sevgili evet eksik hissede bilir. Erkekler daha genc duruyor yanimizda ayni yasta olunca
10 Yorumla
+1 yılEn güzel yaşıdır bir kadının ne çöpü altın elmas pırlanta gibi hani derler ya şarap gibi kadın tam o 30 yaşındaki kadınlara söylenir
10 Yorumla
+1 yılBir kadın hakkında böyle konuşmak ne kadar küçültücü.
Yaşı yoktur kadının, küçüğü de büyüğü de kıymetlidir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayir tabi ki, insana degerini biçen sey yasi degildir. 60 da olsa insan degerli olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Yoksa o sen miydin
- +1 yıl
Kim anlamadim.
+1 yılbenim için candır cinsellikte ideal sevdiğim yaşlar
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenir misin onla
- +1 yıl
daha önce evlilik yapmadı ise evet
+1 yılDeğildir tabi, 20 olanlar yakut ya da elmas falan mı? 30 yaş bi kadın için güzel ve karakteri oturmuş bi yaştır
00 Yorumlaİnsan değerli bir varlıktır. Değerini yıllar belirlemez ancak kişi kendi karakterini aşağıya düşürürse değeri azalır.
00 Yorumla30 ve 40 arası kadının degerli oldugu en büyük zaman dilimidir 40 tan sonra erime başlar
00 YorumlaBir kitapta yazıyordu tam anımsayamadım ancak kadının yüzünün tam anlam kazanmasının otuzuncu yaştan itibaren olduğunu söylüyordu.
00 YorumlaKadın olarak demeyelim insan olarak diyelim her insan değerlidir bazısı davranışlarıyla değerini yükseltir veya düşürür
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yıl30 yaşında ve 30'lu yaşlarındaki kadınları nine gibi gören bir topluluk trajikomik değil mi ya? Kadının en iyi yaşlarından birisidir.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka neden böyle düşünüyorsun ki salla gitsin ne alaka çok güzel bir kadındır. yaş ile alakası, yol
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle zihniyet de olanlar kendilerine baksınlar onların beyinleri çöp Yaşlansa bile çöp olmaz insan dış görünüş den ibaret değildir kalp değerli olan
00 YorumlaDeğersiz olman için benim gözümde terörist olman lazim
04 Yorumla- +1 yıl
O ne biçim söz ben vatanına aşık biriyim
- +1 yıl
Bunu bana hissettiren hemcinsim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden kendinizi böyle hissediyorsunuz ki, bırakın konuşan çok olsun ama önemli olan insanın kendisini sevmesidir. O böyle, şu böyle dedi diye değersiz midir diye sormak yakışmaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yıl@Tesettürlübirkız , ne alaka? her insan , her kadın, her yaşta en kıymetlidir <3
00 Yorumla
+1 yılSacma bir soru kadinin en guzel yaslari badlamis bilaskis
00 Yorumla
+1 yılNe diyorsun aq bu aptal soruya gelen yorumlara bak max KS kitlesi ahahshjajs
00 Yorumlabakireyse hayatında hiç öpülmediyse seks yapmadıysa altındır
00 Yorumla
+1 yıl
Hayır, asla. Her yaşın ve her bireyin kendine özgü değeri vardır.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılhayır değildir. ne istediğini bilen ayakları yere basan biridir 30 yaşındaki birisi
00 Yorumla
+1 yıl39 a giren kadın olmuştur en olgun yaşı en tatlı cagi
00 YorumlaNiye değersiz olsun. Onurunla yaşıyorsan kaç yaşında olursa ol
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Yok daha neler, abartın abartın daha ne kadar yükselebiliyorsunuz merak ettim
00 YorumlaDeğildir neden çöp olsun
Aksine olgunluk çağının başındadır daha değerlidir00 YorumlaYaşla alakasız bence altında olabilir gümüşte kendini doğru kişiye saklamışsa pırlantadır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılkadına göre değişir. kimisi otuzundan sonra altın çağını yaşar.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 708 cevap paylaştı. olur mu ya insan bastonu tutana kadar kalitesine kalite katar
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama tam tersi çok değerlidir olgun seviyorum ben zaten
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Tövbe bismillah bu duygu ve düsünce neden yasiyorsun
00 YorumlaNereden kapılıyorsunuz bu düşüncelere yahu neden değersiz olsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı. Kadınlar her yasta degerlidir. Neden değersiz olsun?
00 Yorumla
+1 yılBen şu yaşımda öleyim o zaman ☺️ en güzel yaşlardir otuzlu yaşlar..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYoo, öyle şey mi olur. Davranışlar önemlidir ilk başta
00 Yorumla
+1 yılKadın hep değerlidir ama erkeğin parası olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılDeğildir niye çöp olsun menepoza kadar kimse çöp değildir menepoz somrası o dediğin biraz geçerlidir
00 Yorumla
+1 yılAksine kadinsiliginin daha başındadır, 50 ye kadar her geçen gün daha kadınsı olup degerlenir
00 YorumlaKişiye bağlı. Sen nasıl birisin, biraz anlatır mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27-28 den sonra kadınlar çirkinleşiyor... İstediği kadar çatalk * got göstersin yaşı bes beslli oluyor genede.
014 Yorumla- +1 yıl
Çatal derken
- +1 yıl
Ben küçük duruyorum
Cevap sahibi+1 yılFark etmez biyoloji yaşı yansıtıyor mutlaka.
- +1 yıl
O yazdığını anlamadım hem benim çocuğum var ve bakımlıyım
Cevap sahibi+1 yılEvliysen deretme... Huyun güzel olsun yeter. Bekar ve ortamlara takılan kadınlar için dedim ben... Evliysen dert etme.
- +1 yıl
Evliyim ama yaşlanmak moralimi bozuyor
Cevap sahibi+1 yılEvli kadınların düşünmesi gereken ayrıntılar değil bunlar şekerim. 30 lu yaşlarında sap olan kadınların kafa yorması gereken şeyler bunlar... Bakımını yap gerisine hiç takılmasın kafan... Sen sevdiceğini bulmuşsun... Biyolojik görevini başarıyla gerçekleştirmişsin çocuğun var... Diğerleri gibi genlerin elenmiyicek... Kafanı kurcalıyıcak üzülücek gerilicek hiç bir problemin yok şekerim senin takma kafana 😉
- +1 yıl
Ya gözü gence kayarsa
Cevap sahibi+1 yılOnun gözü kaymaz da... İşte 30 lu yaşlarına dek sap sap gelen arkadaşlar var ya... Onlar arıyor evli erkekleri... Eğer evlendiğin adam iyi bir erkekse 1-2 kez yatar sonra engeli atar eşine bakar en kötü ya da hiç yapmaz kişiye bağlı ama yeni ten kokusu çoğu erkeği 1-2 kez liğine de olsa cezbeder... Yeter ki iyi bir eş ol aldatılma ihtimalin azalır epey... Çevrem de aldatan insanların geçimsiz karıları var hep... Eşi İyi olanlar zaten el üstünde tutuyorlar karılarını.
- +1 yıl
Gayet iyi bi kadın olduğumu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl😄 O zaman bu endişe nedir tatlım?
- +1 yıl
Çünkü bazı küçük kadınlar canımı sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana bu devir de evli erkeği avlamak istiyen dolu kadın var... Bekar erkek çok ama kadınlar evli erkek arıyor deli divane gibi 🥵 Özgüvensizlikten dolayı hep hazır evli erkek varken bekarla uğraşıcağına bir çelme takar boşatır alırım kocamı elime kolay yoldan kafasında çok kadın var piyasada.
- +1 yıl
Erkekler 30 dan sonra genç kadın istiyormuş dün canım bi ergende sinirimi bozdu
Evet çöp ve değersizdir. Ee napcan şimdi , git ağla..(!)
01 Yorumla
+1 yılAslında daha değerli de burnu havadaysa ise yaramaz
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler